Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tu část o 99 % jsem nějak nepochopila.
@Nevada to, ze prveho Terminatora ma rad skoro kazdy, tie dalsie uz coraz menej ludi.
Ano 5 pokracovanie o robotovi + serial, ktory sa vrati v case aby zmenil buducnost tak, ze opet sa pokusi zabit tu istu osobu alebo jeho potomka(ked vynecham ten ich zoznam mrtvol), blbostou byt nemoze uz z principu.
Jsem si jistá, že v duchu porevoluční tradice ve filmu neopomenou zdůraznit, jak Češi byli k Baarové krutí, ona přece nevěděla, do čeho se s Josífkem pouští, a bude to okořeněné scénami, jak Češi Adolfovi nebo jeho ministrovi propagandy lezou do análu :roll:
Ten začátek s proslovem o Síle v rodině je... divný. Skoro jako by Luke objevil jejich nevlastního sourozence :/
Ale inak dojmy výborné, presne v takýchto chvíľach mám nádej, že ten film MÔŽE byť epický. :)
Už se těším až budou všichni Abramse ničit, že tam je "něco" jinak, jako u StarTreku, jež JJ zničil tím, že změnil Enterprise její gondoly (!!!!) :D :D
Tak samozřejmě SW s dabingem, musím říct, že epizody I, IV, V, VI jsem viděl jen dabované, v originále jenom II, III a vůbec mě to na rozdíl od jiných filmů netrápí. Jsem přesvědčen že "Luku, jsem tvůj otec, Luku" zní nejlíp v češtině.
A abych nebyl tak hodnej na Abramse, tak jsem pěkně nasranej, protože to JE epizoda VII (zaprvé římské číslovky, zadruhé vůbec to číslování), já jim na nějakej marketing z vysoka se*u! :D