Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
betu vydali docela narychlo a taky to tak dopadlo
https://soundcloud.com/warhorse_studios/skalitz-1403-symphonic-teaser
krasnej soundtrack
Což se stane jak?
Triss, protože kvůli ní jsem si to zahrál :D :D Nicméně Yen se mi k Geraltovi hodí více, tudíž teď zkouším Pochod smrti a tam si snad vyberu ji. Pokud mě tedy obtížnost dovolí dostat se přes gryfa v bělosadu :D :D
navíc jsem teď rozjel Shogun 2 total war takže se k tomu asi nějakou dobu nevratím
A) Vesemirova smrť
Zle: Opite sa.
Dobre: Guľujte sa.
B) Dohady s čarodejnicami
Zle: Buď so Ciri.
Dobre: Nechaj, nech si podmienky vyhovorí sama.
C) Naštvaná v Avalac'hovom labáku
Zle: Upokoj ju.
Dobre: Nechaj, nech to tam porozbíja.
D) Skjalov hrob
Zle: Povedz, že nie je čas a nechaj Yen nech s ňou ide.
Dobre: Sprevádzaj ju k jeho hrobu.
E) Bonus: Platba za nájdenie Ciri
Zle: Vezmi si zlato.
Dobre: Odmietni s tým, že si to nerobil pre peniaze.
Vyber si dobre aspoň dvakrát zo štyroch, nechoď za Cisárom a Ciri prežije - zaklínačka. Vyber si dobre aspoň trikrát z piatich, choď za Cisárom a Ciri prežije - budúca cisárovna. Inak zomrie (teda aspoň to tak vyzerá, IMHO prežila, len sa rozhodla neukázať sa Geraltovi).
I když, popravdě, nevím, jestli na to mám ještě náladu zabít x desítek (stovek) hodin hraní toho, co už mám dávno za sebou :)
I když je pravda, že nyní po dohrání W3 nemám aktuálně co hrát :D
První pokus: Vybírám fraktální mapu a náhodného vůdce. Mám rád osidlování ostrovů a hra mi přidělí vikingy - paráda. Jenže mě vyplivne na jižním pólu, kde není nic než tundra a sníh... zanedlouho mají všichni velké říše, zatímco já jen 2 města v zemi věčného ledu. Navíc vyzkoumat jak dostat settlera na vodu trvá poměrně dlouho, takže to tady balim.
Druhý pokus: Jsem Číňan, paráda, postavím velkou zeď. Tentokrát jsem na rovníku, všude kolem deštný prales. Akorát za lesem je Kongo a na západě Římani, co se nějak podezřele rychle roztahujou. A za několik tahů mi obě civilizace vyhlašují válku... jelikož nemám žádnou armádu, tak to taky balim.
Třetí pokus: Jsem Říman, paráda, nemusim stavět ty otravný monumenty! Pár civilizací jsem povypínal, takže je na světě hned víc místa a naše jsou úrodné pláně římské. Akorát za třemi řekami žije Tomyris, co mi hodlá dělat ze života peklo... tím, že se se mnou chce neustále přátelit. A jelikož jakožto chlap neumím říct ne, tak ji neustále ustupuji, zatímco ona útočí na moje vazalské město Hong-Kong a zakládá si vlastní náboženství. Já si taky zakládám, vesele si šířim svoji Thelemu po svých městech. Ona pak přijde a se svou armádou misionářů je konvertuje na svůj Hinduismus. A protože totálně nepochopím koncept náboženského šíření, tak ji v tom ještě za chvíli nevědomky pomáhám... Mno, tahle hra skončila někdy v roce 1930 náboženským vítěstvím Scythie. Tak snad další hra už dopadne líp...
2) na jakou hraješ obtížnost? při těch nejvyšších civilizace prostě cheatuje, protože se nikdo nenamáhal s pořádným nastavením obtížností. Takže na těžší AI nepřemýšlí lépe, jenom má víc zdrojů, zkoumá rychleji a podobně.
3) poslední díly mají tu nevýhodu, že i když vyhlásí někdo válku tobě, nebo ty vyhlásíš obranou válku, stejně budou ostatní národy považovat za warmongera. Tomu se dá předejít jednoduchým způsobem - každého kdo na tebe hodí warmonger penlty smaž z mapy.
4) Pokud jde o náboženství, je dobré ho buď totálně eliminovat (náboženská města spálit), nebo si založit svoje - já třeba překonvertoval celou huge mapu v pětce na skepticizmus.
5) použij atomovky - proti tomu neobstojí žádná říše