Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
sondyrôzne veci do vesmíru :D@Everett_Young Na kulturu jsem vyhrál druhou hru za Anglii. Taky námořní velmoc, ale hlavně mají muzea, do kterých se vejde 6 exponátů. A když ve starovšku a středověku potopíte hodně lodí. Je pak moře plné vraků, ze kterých je co tahat a plnit ta muzea. =D
Na vojenskou agresi a expanzi mám rozjetou třetí hru za Aztéky. Ale asi to už nedohraji, protože uvažuji o koupi těch nových DLC a že si zkusím zahrát za Poláky. :-k
Teď jsem Němec a poučen z předchozích nezdarů, sestrojil elek... ne, to ještě ne. Ale náboženský vítězství jsem vypnul a první ženskou, co jsem potkal, jsem vypráskal (Gorgo, ale řekla si o to sama). Pak mi vyhlásil válku Ghandi a Španělsko. Po tom, co jsem jim zajal asi 4 settlery, je to přestalo bavit a uzavřeli mír. Pak si takhle vylepšuji vztahy s Amerikou, abych s nimi uzavřel alianci (a dostal inspiraci), což šlo asi takhle:
"Chcete být kamarádi?" "Ne!"
"Chcete být kamarádi?" "Ne."
"Chcete být kamarádi?" "Teď ne."
"Chcete být kamarádi?" "VÁLKA!!!"
No a samozřejmě po té, co jsem dobyl pár jejich měst, jsem já ten zlej válečnej štváč. Naštěstí vedu o několik technologií (přestože mám jenom 1 campus) a rozhodně mám ze všech největší teritorium. Navíc jakožto Němec mám Hansy místo průmyslových čtvrtí, které jsou o dost levnější, takže je mám v každém městě.
Už se poohlížím po nějakých modech, protože současná AI je vyloženě zoufalá...
A jen takové malé upozornění. Některé klíčové volby nelze vzít zpět (vrátit čas a rozhodnout se jinak).
@Everett_Young No jejej, já toho minul. I některé vedlejší úkoly. A to jsem prohledával a zkoumal úplně všechno na co jsem narazil. Hlavně tajné prohrabování se v osobních věcech ostatních spolužaček na koleji. U toho jsem zabil hodně času. Kam se na mě hrabe nějaký pan Jefferson.
Je tam Monty Python :-D
Kingdom Come vybírá motiv krabicovek co na ně říkáte? mě se nejvíc líbí 3.
na jejich foru (nevim jestli tam musíš mít účet)
hrál tu někdo Darko souls? trochu mě to láká ale japonský hry jsou divný :) je tam přemíra japonských šíleností nebo se to dá strávit?
@Mikke nevíš jak nějak pořádně namodovat jedničku aby byla hratelná na pc a klávesnici? Upřímně, 30fps, trhající se kamera a myš na obrazovce, to je celkem peklo.