Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
hrál jsem chvilku první díl ale docela nuda to byla tak uvidíme s čím přijdou teď ale vidím že obsadili Tokena
blízko to máš spíš z assassins creed než třeba k zaklínači
@flanker.27 To je pokračování Shadow of Mordor
not bad
Hodně už jsem té hry odehrál ale tahle volba je pro mě vždycky jasná a jde pro Yen. Spousta lidí je pro Triss, protože je to hodnější baba než Yen. Ale... při posledním hraní mi došlo jaká je Triss vlastně mrcha.
Paktuje se s lóží čarodějek. A sprostě využila toho, že Geralt ztratil paměť, i když věděla o jeho vztahu s Yen tak ho balila a nechala ho zamilovaně tápat a využívala jeho nevědomí. Tohle prosím provedla slečně, kterou označila za svoji nejlepší přítelkyni.... A pak se má Geralt divit, že je Yen tak ostrá...
Yenina linka je mi nesympatická hlavně kvůli Skellige, jelikož mne barbaři nikdy moc nechytali. Rozhodně má zajímavé questy (hlavně ty s lodí), nebavili mne však jako ty s Triss.
Pokud si to zahraji znovu, budu tentokrát hrát za Geralta a Yen si vyberu.
Jinak také mne už celkem vadí, že ve všech fantasy inspirovných vikingy se jako vládci objevují jarlové (jako by nešlo vymyslet něco originálnějšího, než jen přebírat z reálné historie). Další plus pro Železné ostrovy). Ale každý paradox lze obhájit. Zda dobře, nebo špatně, nechť soudí lidé.
já se poprvé hrou taky docela hnal ale teď když to hraju počtvrté tak nikam nespěchám a vychutnávám si každý detail
Třebaže by bylo zajímavý udělat pouze hru z universa a hrát zde za Marigolda s tím, že by šlo hlavně o rozhodnutí :D Why not...
btw teď hraju Skyrim a strašně mi vadí že tam nejsou cutscény a při rozhovoru není nikdy vidět moje postava jako v Zaklínači
to je doufám přežitý už
K tomu Skyrimu, když to hraješ ze třetí osoby a správně se při konverzaci natočíš, tak se můžeš sledovat dle libosti :D :D
Jop, Nilfgaard by byl super + Zerikánia
navíc ve Skyrimu se může "dělat všechno" a to mi vadí já mám rád omezení ve hrách a taková velká svoboda mi nesvědčí pak stejně všechny zabiju a okradu protože mě příběh nezajíma :D
Ta svoboda je na tom to nejlepší (přestože pravda, nemá moc v něčem konkurenci)
Kdyby měl příští zaklínač větší volnost a prostor, zvlášť v příběhu (třeba i jak to je mám dojem u EA Games, zlá a dobrá strana) a možnost užívat si hru i po splnění kampaně...