Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
a larvy zlatooček na ně mají speciální nabodávátka
@sfik Ty jejich si nekupuj. My máme lepší.
Mají tvrdý výcvik. Jsou velmi disciplinované a zvládají i několik taktických formací.
Do týdne mohu poskytnou až čtyři stovky plně vyzbrojených berušek typu DragonFyre a dva tisíce lehkých berušek TigerTyphoon. Všechno jsou to samozřejmě eunuchové, takže se nebudou dále nekontrolovatelně množit a znásilňovat cvrčky, mravence a další pytlíkovité brouky.
Na zakázku děláme také padesáti člennou speciální jednotku BlackMamba. Tyhle beruše se nebojí už vůbec ničeho a jsou odolné i vůči chemickým útokům a radiací zmutovaným mšicím. A typ maskování je samozřejmě v ceně. Stačí si jen vybrat. Osobně doporučuji "black widow" vpravo dole:
??? :D
Zase tak zaplevelený to nemám abych dělal celej reinstall, spíš jsem chtěl z tý hromady utilitek vyzdvihnout nějakou, která za to stojí. Jinak antivirák používám Windows Defender :oops:
Kombo Avast + malwarebytes + ccleaner udržuje moje pc stále čisté.
Jinak - dramatická story, nainstaloval jsem si na druhej počítač win10 no a pustil jsem aktivátor win, kterej nebyl úplně košer asi, a od té doby mi začaly automaticky v programech přibývat různý aplikace pochybného ražení. A vždycky když jsem jednu odinstaloval, tak se objevily 2 další místo ní :D Jinak žádná dramata neprožívám. A win defender.. čekal jsem podobné reakce :D tak zkusím ten avast ještě, i když co vám budu povídat tak mi z notebooku dělá topné těleso :)
tak jsem si chtěl nechat poradit, jestli máte nějaké doporučení na mojí potřebu "skoro nikdy nic za co nejpodobnější cenu", mobilní net určitě, ale tak na to najít si spojení (takže jo a klidně pomalej za levno) a rád bych si hlídal, aby nemohla nastat situace, že se mi "vytočí Melbourne a provolám milion" (což nyní řeším přes dobíjení kreditu a dvě stovky stačí na čtvrt roku)...