Nejoblibenejsi rod
Sestavil jsem si žebříček mne nejvice sympatickych rodu. Jak jste na tom vy?
1. Starkove
2. Martellove
3. Lannisterove
4. Targaryenove
5. Baratheonove
6-7. Arrynove, Tullyove
8. Tyrellove
9. Greyjoyove
mužčlověk v Králově přístavišti. Sedlák se sice králem prohlásit může, ale nikdo ho nebude poslouchat, Manceho poslouchala armáda, která fakticky ohrožovala Západozemí. Xaro, bez ohledu na to, jestli je šlechtic nebo ne, tak je vrchním velitelem Quarthské armády u Meereenu (to, že ho Victa za chvíli zabije, není podstatné2 Tyrellové Maegary je chytřejší Cersei
2 Martelové Oberyn byl borec
Nemám rád
Greyjoy Kdo je proboha může mít rád
Frey Po Malíčkovi největší zmetci Západozemí
Bolton Bez komentáře Bolton senior stvůra jakákoliv absence citua Bolton junior je úchyl na ntou
Náhodou Roose zná svou roli a Ramsay zase umí vařit :D
A co ti vadí na Greyjoích? Aša a Euron jsou super postavi.Aeron míň a Theon má dobré kapitoly.
Roose je největší zrůda právě kvůli tomu postoji k smrti Domericka..."Whatever. Welcome aboard Ramsay." Tywin je taky kalkulující bastard, ale nikdy neměl potřebu znásilňovat mlynářky a jeho vztah k dětem nikdy nebyl tak absurdní jako Rooseův. Pak je samostatná kategorie v podstatě "nemocných" psychopatů jako Ramsay a Joff, ale Roose...to je prostě Jiný v lidském těle.
ser Flement či lord Serrett? Proč ne… větší muž?“
Lord Tywin prudce vstal. „Jsi můj syn.“
Tehdy to Tyrion pochopil. Ty ho již považuješ za ztraceného, pomyslel si. Ty proklatý
bastarde, ty si myslíš, že Jaime je už tak či tak mrtvý, takže já jsem jediné, co ti ještě zbylo.
Tyrion by mu nejraději vyťal políček, plivl mu do obličeje, vytáhl svoji dýku a zabodl ji do jeho
srdce, aby se přesvědčil, zda je ze zlata, jak říkal obyčejný lid. Přesto tam jen seděl, mlčky a
bez hnutí.
tohle mi připadá jako poměrně jasně pragmatické uvažování.
1. Tohle si myslí Tyrion
2. Co měl asi tak Tywin dělat?
3. Je to taková trošku demagogie z tvojí strany. My se tady bavíme o tom jaká ja zrůda Roose, který si v klidu nechává kuchat nemluvňátka v kolíbce a ty do toho příjdeš s příspěvkem o Tywinovi ve stylu "a co tenhle?". Přitom ten s Jaimeho osudem absolutně nemohl nic dělat. A byl momochodem pěkně nasranej v té scéně. Jako snad nikdy, viz. to jeho 2x "They have my son!"...Navíc byl v úplně stejné situaci jako třeba takovej Robb, nebo Catelyn, kteří tak vlastně mají evidentně stejný charakter jako Roose, že?
Jo a to, že říkáš, že Tywin je stejný pragmatik jako Roose, ještě neznamená, že pro toto tvrzení předkládáš nějaké argumenty. A i kdyby se ti nějaký povedl, tématem původní debaty nebyl "pragmatismus", nýbrž "zrůdnost". PS: To, že si někdo nechá vykillovat x miminek šílencem, který je jenom jeden otrávený pohár od svého dědictví, mi nepřipadá zrovna dvakrát pragmatické.
EDIT: Ne, debilita spočívá v tom jak tupě se Starkové nechali téměř vyhladit a sesadit. O Nedovi se snad nemá cenu vyjadřovat, Robbova zrada vůči Freyovi je podle mého nátzoru zcela neodpustitelná obzvlᚍ v roli krále který má mít jistou zodpovědnost, stejně jako je neodpustitelná poprava Karstarka. Cat má smůlu že chytla špatného otce. Co si budeme nalhávat, ani jeden z trojice Cat, Lysa a Edmur se nepovedl. Jon se v Tanci chová střídavě jako afektovaný idiot i když má místy světlé chvilky. Sansa je pro mě snad nejnesnesitelnější postava všech dob, takže k té jsem se tu už vyjádřil dost a u Rickona nevíme co s ním bude. Brana trochu rovnají do latě Reedovci a taky fakt, že bez podpory druhých je pěkně v pr...