Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ó, snad si nemyslíš, že by tady lidi četli stovky příspěvků ve starší diskuzi? Většina z nich si neumí projít ani názvy diskuzí v kategorii... ;)
Hlavně prosím nezakládejte samostatné diskuze ke každým volbám.
Mám chuť volit Svobodný, nejsem až tak úplně euroskeptik jako oni, ale myslím že euroskeptická strana v parlamentu chybí, někdo kdo jim do té idylické seance o psaní předpisů na délku okurek, průměr zelí bude kafrat a bude upozorňovat na to, co je tam všechno zbytečně a kolik peněz se tam promrhá (protože EU parlament víceméně nikoho v zemích EU nezajímá, tak si myslím že je to hodně ztrátová sranda, taková děravá trubka)
A nebo budu volit Bobošíkovou, nevím jestli kandiduje, ale určitě ano :D :D
"To není možné... alespoň ne na jedna etáž..."
Mám ešte veľa preveľa čítania na tomto webe...
Většina z nich si neumí projít ani názvy diskuzí v kategorii...
Možno áno, ale učím sa :-) Je tu toho dosť a niektorí (ja) nie sú tak zbehlý v tom ako funguje tento internetový svet.
Výborné, dlouhé a rozkošné, jak tak říká, jak jako v životě všichni musejí znát své místo (trochu se mi vybavil Theon...). Úžasné, jak omlouvá všechny zlé postavy,... prostě povedené.
Z češtiny jsem vylosoval Maryšu - 9 z 9 bodů jasná 1
Z angličtiny jsem si vytáhl umění a architekturu, což je zrovna oblast ve které mám značné nedostatky a navíc jsem se na to absolutně neučil, takže 2
No a informatika byla přesně taková fraška jakou jsem očekával takže opět jasná 1.
Matiku jsem vyplnil stylem že jsem spočítal těch pár příkladů abych prošel a zbytek jsem natypoval, vyšla z toho 3 těsně pod hranicí dvojky
Co ty, jak jsi dopadl?
jsem si vytahl giovani boccacccio ale dobrý měl jsem prý 8/9 takže klid jinak gratuluju a vořet se