Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1202203205207208581

Komentáře

• Já bych tu politickou diskuzi nechal u ledu. Ale jestli se to tam rozjede znova, tak to možná nevydržím :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Thorar
    Ó, snad si nemyslíš, že by tady lidi četli stovky příspěvků ve starší diskuzi? Většina z nich si neumí projít ani názvy diskuzí v kategorii... ;)

Hlavně prosím nezakládejte samostatné diskuze ke každým volbám.
  • upraveno 19. května 2014
    @Nevada Jasně že se to nenajde, když jsou tu dvě témata na volby do PS a volby prezidenta. :anxious:
  • @M1on Dredy bych ještě přežil (nějak), ale ty žluty zuby... Né, že já bych je měl vyběleny, ale co je moc, to je moc... A ten jeho úšklebek... Nebo názory (myslím na ty témata, kterejm očividně nerozumí, jinak se základní tezí pirátů jsem celkem za jedno).
  • Ó, snad si nemyslíš, že by tady lidi četli stovky příspěvků ve starší diskuzi? Většina z nich si neumí projít ani názvy diskuzí v kategorii...
    @Nevada Konečně někdo kdo má stejný názor na neschopnost lidstva jako já. Díky ti, cynická pesimistko :-)
  • Ach ty volby.. :D EU parlament JE odkladiště nepotřebnýho zmetku. Tak či tak tam nějakej zmetek bude a většina zmetku je lepší než Ransdorf :D
    Mám chuť volit Svobodný, nejsem až tak úplně euroskeptik jako oni, ale myslím že euroskeptická strana v parlamentu chybí, někdo kdo jim do té idylické seance o psaní předpisů na délku okurek, průměr zelí bude kafrat a bude upozorňovat na to, co je tam všechno zbytečně a kolik peněz se tam promrhá (protože EU parlament víceméně nikoho v zemích EU nezajímá, tak si myslím že je to hodně ztrátová sranda, taková děravá trubka)

A nebo budu volit Bobošíkovou, nevím jestli kandiduje, ale určitě ano :D :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Everett_Young napsal(a):

Ó, snad si nemyslíš, že by tady lidi četli stovky příspěvků ve starší diskuzi? Většina z nich si neumí projít ani názvy diskuzí v kategorii...
    Konečně někdo kdo má stejný názor na neschopnost lidstva jako já. Díky ti, cynická pesimistko :-)
    A toho sis všiml až teď?! Se asi urazím :-D
  • "K čemu to je, když na stejném podlaží sedí lidi, kteří píšou nějaký předpis s lidmi, kteří se jej snaží zrušit?"
    "To není možné... alespoň ne na jedna etáž..."
  • Nevada napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

Ó, snad si nemyslíš, že by tady lidi četli stovky příspěvků ve starší diskuzi? Většina z nich si neumí projít ani názvy diskuzí v kategorii...
    Konečně někdo kdo má stejný názor na neschopnost lidstva jako já. Díky ti, cynická pesimistko :-)
    Tak ja som tu nová a zatiaľ som prečítala všetky príspevky v diskusii do ktorej som sa zapojila, (a skôr než som sa zapojila) aj keď musím priznať že čítanie "100 rokov" starých príspevkov je únavné :-) Ale možno som výnimka potvrdzujúca pravidlo :-)
    Mám ešte veľa preveľa čítania na tomto webe...

Většina z nich si neumí projít ani názvy diskuzí v kategorii...
    Možno áno, ale učím sa :-) Je tu toho dosť a niektorí (ja) nie sú tak zbehlý v tom ako funguje tento internetový svet.
  • Mimochodem, dnes na Lidovkách vyšel rozhovor s představitelem Sama.
    Výborné, dlouhé a rozkošné, jak tak říká, jak jako v životě všichni musejí znát své místo (trochu se mi vybavil Theon...). Úžasné, jak omlouvá všechny zlé postavy,... prostě povedené.
  • Jay napsal(a):

Úžasné, jak omlouvá všechny zlé postavy,... prostě povedené.

Díky, ušetřils mi čas. Na Ramsayovi, Horovi a Joffreym učitě našel hodně šedé.

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 20. května 2014
    Nevada napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

@Nevada Ne, jen jsem cítil potřebu to říct nahlas :-)
  • upraveno 20. května 2014
    Jay napsal(a):

Mimochodem, dnes na Lidovkách vyšel rozhovor s představitelem Sama.

Autor rozhovoru mě svýma otázkama rozčiloval. Pořád mlel to samé, že je Sam plochá postava s velkým břichem. Otázka, jestli závidí ostatním hercům teplo, souboje a krásu mi přišla hodná idiota.
  • aj som trochu prekvapeny, ze ta domena bola volna... http://www.iceandfire.cz/
  • Becherovka ledu a ohně, snad jí nedokopou jako tu citronovou. Á, dokopou, když do toho dali mentol, tak to bude stát za prd :)
  • Maliky napsal(a):

@Rybba Ona to má být rovnou trilogie? 8-O Já myslel, že jen jeden díl. Poslední dobou začínají filmy podle knižní předlohy vážně natahovat. (Né že by mi to vadilo)

Oni se s tím asi nějak nese...štvou! Natočí to za jedny prachy, vydělaj snad dvakrát tolik, když zabodují, tak třeba třikrát i vícekrát. :king:
  • @sarven: Už jsem to tu někde zmínil asi před týdnem (na Florenci v metru je plakát) a na to konto se někdo ozval, že zná účetní od Stocka, tak že prej máme lobovat, aby odváděli desátky... :o)
  • @Jay To som bola ja ;)
  • @Hildegarda: No prosím, desátky nevyjedná a ještě se k tomu hrdě hlásí... kam to ta dnešní mládež spěje...??? :o)
  • @Jay Som polichotena tvojim oznacenim "mladez" :oops:
  • @Everett_Young tak co maturita už to máš za sebou ? já jo
  • @DanielSvatoš Jo jo, pohodička.

Z češtiny jsem vylosoval Maryšu - 9 z 9 bodů jasná 1
    Z angličtiny jsem si vytáhl umění a architekturu, což je zrovna oblast ve které mám značné nedostatky a navíc jsem se na to absolutně neučil, takže 2
    No a informatika byla přesně taková fraška jakou jsem očekával takže opět jasná 1.
    Matiku jsem vyplnil stylem že jsem spočítal těch pár příkladů abych prošel a zbytek jsem natypoval, vyšla z toho 3 těsně pod hranicí dvojky

Co ty, jak jsi dopadl?
  • @Everett_Young a to si neměl otázku realizmus a naturalismus?
  • @M1on Jasně, věci kolem samozřejmě taky, ale dneska si prostě nevybíráš autora ale knížku, protože.... vlastně nevím proč je to takhle idiotsky.
  • @Everett_Young U nás se teda vybíralo období.
  • @Everett_Young sem opili tkež tajhle mm 1,1,3,3 z angličtin mám vše za 1 ale tr bylo bídně ale podrželi čj
    jsem si vytahl giovani boccacccio ale dobrý měl jsem prý 8/9 takže klid jinak gratuluju a vořet se
  • upraveno 22. května 2014
    @Everett_Young se omlouvám jsem to psal lehce pod vlivem ale abych to upřesnil tak jak jsem říkal- čj Dekameron 8/9. Z aj jsem měl 36 bodu a ty temata jsem taky neviděl :D ale vytahl jsem si Nový Zéland a to se dalo okecat uplně v klidu a navíc jsem z toho dopisu i didaktického dostal za 1 takže ta je čistá a pak programování a to byla taky za jedna _) ale problém byl že jsem ze slohu čj dostal za 4 což mi celkem pokazilo známku a ze strojnictví jsem sy vytahl převody a to jsem povídal tak 5 minut a pak jsem byl vyloženě v prdeli ale učitele podrželi takže za 3 navíc komisař věděl hovno vo co se jedna takže jsem tak mohl plácet nesmysly a on by netušil :D
  • zdravím, sleduje taky někdo teď hokej?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.