Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1273274276278279354

Komentáře

• Dokonce Halloween? Není on původně Svátek všech svatých? To ale asi nemá cenu řešit, že :anxious:
  • Existuje jediný bůh...
    ... až na homeomorfismus.
  • Už jsem si myslel, že si budu postupně odškrtávat, ale na konci jsem narazil na Twilight. Tak nic, no, to do konce života nedám. Ale aspoň u 2/3 věcí určitě "taking part" :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :roll:
  • @Montezuma3 Já teda ne. E nesport se obejde i bez podpory úsvitu
  • @M1on Každý se obejde bez podpory Úsvitu =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. května 2014
    @JoeGyry To je normálne, keďže niektorí tomu môžu uveriť, oficiálne by katolík nemal čítať ani HP - je tam čarodejníctvo. :D
    CervenKa napsal(a):

Dokonce Halloween? Není on původně Svátek všech svatých? To ale asi nemá cenu řešit, že :anxious:

Halloween je tiež prebraný od pohanov. Katolíkov sa dotýka spájanie amerického Halloweenu a SVS. SVS sa slávi v mene duší mŕtvych, chodí sa na cmiter a tak, Halloween je také pobehovanie v kostýmoch (čo je tá pohanská časť), preto katolíci Halloween nepodporujú - nazývajú to Kultúrou smrti a v Rusku to už chceli podaktorí zakázať.
  • Koukam dneska na ČT zase bude pro jednou drama, obsahující obě složky tragedii i komedii.
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/274129-superdebata-12-lidru-diskutuje-s-moderatorem-a-s-divaky-na-twitteru/
  • Najvydarenejšie Innuendo Bingo za dlhú dobu :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jen doplněk. Co se týče počtu věříccích vědců, je dobrý se podívat na to video deGrasse Tysona, co je v příspěvku od Amyi. On tam přiznává, že dokud je mezi špičkovými vědci 7 % věřících (platí pro Ameriku, ale to asi nebude jinde moc odlišné), tak se vědci úplně nemůžou navážet do věřících.
  • CervenKa napsal(a):

Dokonce Halloween? Není on původně Svátek všech svatých? To ale asi nemá cenu řešit, že :anxious:

Halloween je tiež prebraný od pohanov. Katolíkov sa dotýka spájanie amerického Halloweenu a SVS. SVS sa slávi v mene duší mŕtvych, chodí sa na cmiter a tak, Halloween je také pobehovanie v kostýmoch (čo je tá pohanská časť), preto katolíci Halloween nepodporujú - nazývajú to Kultúrou smrti a v Rusku to už chceli podaktorí zakázať.
    Z toho jasne výplýva že nepoznajú históriu svojej vlastnej vieri. 90% sviatkov v katolickej cirkvi korešponduje so sviatkami pohanov a pohltilo resp. stotožnilo dokonca aj pohanské božstvá. Stačí si naštudovať dejepis, prípadne pozrieť kanál history a dozviete sa ako sa egyptský bohovia asimilovali na gréckych-rímskych-katolíckych. Toľko na tému vianoce, veľká noc a všechsvetých.
  • upraveno 22. května 2014
    Když jsem viděla nové Mean Tweets, vzpomněla jsem si na tohle fórum a řekla si, že to sem musím dát. Takže:
  • A co se týče náboženské debaty: :-D
    @Arutha Čo bolo to posledné?
  • @Gepeto Netuším, a podľa toho ako sa tvárili ani oni nie. :D

• je to nastavené na Kita :D pravda bolí, ale v poslednej dobe sa lepší.
    upraveno 23. května 2014
    Arutha napsal(a):

@Gepeto Netuším, a podľa toho ako sa tvárili ani oni nie. :D

Ja som rozumel čosi ako Was in Rihanna last night...
    Neviem teda či to má byť že bol v niekom (možno lass ako dievča) :D

Z Meantweet aj tak bolo najlepšie
    ,,Selena Gomez is singing in the radio...
    Is there lower volume than muted?"
  • upraveno 27. května 2014
    It's one na mě má pořád stejný účinek, Kristýna je prostě one-duchá :D

image¨

Ona byla mrtvá hned po svatbě, on hned jak se narodil..
    Tak takové jméno má jen jednu výhodu, a té se nedožiješ.
    ,,Ak si ho vezmeš, budeš pre mňa Mrtvá."
  • Hlavně mu musela dávat hodně zabrat, když ho poslala do hrobu už v devětapadesáti :D
    upraveno 28. května 2014
  • @baltim =D =D :applause:
    Bacha SPOILER na film Sedm
  • @JoeGyry Přestaň koukat na Flyguna
  • @M1on nepoznám, google mi povedal že to je nejaký Lets Player. Odkedy mám ale dobrý pc nepozerám žiadne game chanelly :/ a hlavne tie cz/sk su najhoršie neviem im prísť na chuť.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.