Chlapec, který přežil; Napoleon zločinu a mladý profesor X společně v novém Frankensteinovi, pod režijní taktovkou jednoho z tvůrců Sherlocka. Kdo se těší?
Marťana jsem četla (výborné) a z ukázek mám zatím smíšené pocity. Hlavně Damon mi na Marka vůbec nesedí. A taky se bojím, že ubrali suchého humoru na úkor melodramatičnosti.
Viděla jsem a dobře jsem se bavila. Výborně namíchaný mix akční podívané a humorné zábavy. Palec nahoru za dobře udělané retro, které zároveň nepůsobí zastarale. Už jen úvodní sekvenci stojí za to vidět Hodnocení 80 %, ale do značné míry ovlivněné tím, že mám ráda dobovky a miluju špionážní filmy. Cavill si hlasitě řekl o roli dalšího Bonda.
@Nevada Tak som bol a tiež sa mi to dosť páčilo. Sympatický zmysel pre humor a konečne film čo sa nesnaží za každú cenu stavať Rusov a Američanov proti sebe.
a to že nakoniec obaja skončili pod britským bannerom mi prišlo ako krásna irónia
A trochu na plytkejšiu tému, Alicia Vikander je najkrajšia herečka, čo som videl za dlhú dlhú dobu.
Mohl by někdo doporučit nějaké filmové zpracování Větrné hůrky? Nedávno jsem se dala znovu do čtení a chtěla bych si posléze pustit i nějaký film, ale filmových verzí je víc a nevím kterou vybrat. :-k
EXODUS: Bohové a králové nuda, nuda, nuda....už jsem se zmínila, jak strašná je to nuda? Před každou slušnou akcí člověk musí protrpět minimálně čtvrt hodiny žvanění, patosu (který k biblickému příběhu samozřejmě patří, ale proč tady působí tak směšně a otravně?). Mojžíš není prorok a borec, který kde třískne s hůlkou, tam se voda mění v krev a moře ustupuje z cesty, ale otravný týpek, který o sobě a o Bohu každých pět minut pochybuje, krucinál vždyť všichni víme, kam to povede, tak proč se to musí táhnout jak rozteklý eidam? A faraon je na facku, poddaní by ho už dávno hodili krokodýlům a Egypt by se pod jeho vedením zhroutil za chvíli sám bez pomoci Všemohoucího. Vrchol filmu, tedy egyptské rány, pak tvoří jen krátké shrnutí, vzhledem k té několika hodinové vatě, a každou ránu samozřejmě ještě musíme divákovi nějak logicky vysvětlit (vody se změnili v krev: Nil zaplavili přerostlí plazi z béčkového hororu a požrali pár rybářů) ústy otravného uřvaného plešouna. Výsledkem je, že tenhle film je tak akorát biblickým utrpením, snad už by to měl Ridley radši zabalit...prosím!
@Dreamer Vostře ty. Nemilosrdný verdikt nad Ridley Scottem. Tebe chci na CSFD v seznamu oblíbených uživatelů. Pošli nick. :-)
Ale musíš uznat, že film má pěkný obrázky a když tam proudy krve vlaží úrodu. Žáby lemují chodníky a nebe se dusí pod mračnem kobylek, tak člověk hnedka dostane chuť na nějaký pořádný egyptský God of War :twisted:
@Monte Karstark pěkný obrázky uznávám, jen škoda, že ten zbytek okolo egyptských ran stojí za pendrek, na csfd komentáře nepíšu, na to se v té záplavě renomovaných kritiků necítím
EDIT: tak se mi zdá, když si na to vzpomenu, že nějaký ty rány chyběly :-k
Komentáře
a zase Jimmi Hendrix =D
A Sean Bean nevypadá, že je v ohrožení života. =D
http://www.moviezone.cz/clanek/29712-doctor-strange-proti-hannibalovi/
Hodnocení 80 %, ale do značné míry ovlivněné tím, že mám ráda dobovky a miluju špionážní filmy.
Cavill si hlasitě řekl o roli dalšího Bonda.
A trochu na plytkejšiu tému, Alicia Vikander je najkrajšia herečka, čo som videl za dlhú dlhú dobu.
http://www.csfd.cz/film/12548-bourlive-vysiny/
Sám jsem jí neviděl celou, takže nemohu adekvátně hodnotit.
Vrchol filmu, tedy egyptské rány, pak tvoří jen krátké shrnutí, vzhledem k té několika hodinové vatě, a každou ránu samozřejmě ještě musíme divákovi nějak logicky vysvětlit (vody se změnili v krev: Nil zaplavili přerostlí plazi z béčkového hororu a požrali pár rybářů) ústy otravného uřvaného plešouna.
Výsledkem je, že tenhle film je tak akorát biblickým utrpením, snad už by to měl Ridley radši zabalit...prosím!
Ale musíš uznat, že film má pěkný obrázky a když tam proudy krve vlaží úrodu. Žáby lemují chodníky a nebe se dusí pod mračnem kobylek, tak člověk hnedka dostane chuť na nějaký pořádný egyptský God of War :twisted:
EDIT: tak se mi zdá, když si na to vzpomenu, že nějaký ty rány chyběly :-k