Alek píše: Nene, ty svému broučkovi neubližuj, ani neproklínej Billa, asi se opravdu něco děje. Problém je tentokrát v tom, že já v tom nemám prsty. Jinak už bych to vyřešil, samo. Bohužel to nehází ani žádnej warning a hlavně mi na stejnym hostingu na vlas stejný forum běží. Tož počkejme do zejtřka a kdyžtak písnu poskytovateli. Tušim problem s pamětí, to už tu jednou bylo...jen nevim, jak jsem to tehda vyřešil. ;(
Aa, díky Alnagu. No problémy nadále přetrvávaj, já nevim, co s tim, pánové z hostingu se mi úspěšně vyhejbaj... Nicméně se to snažím řešit. Zatim si holt musíte vystačit se zdejšíma diskuzema.
Chjo, to je fakt vopruz, a přitom je tam skoro mrtvo. Mám takovej neblahej pocit, že se mu prostě I nelíbí. Mám naprosto stejné forum u stejnýho providera, adresa začíná na D a není tam problém. Asi jsme na nějakym problémovým serveru. No zkusim je zas pošťouchnout, ať na to mérknou...
Já teda nechtěl rejpat, ale protože tak občas kouknu, co na fóru novýho a z posledních pěti občas byla na fóru pětkrát nová akorát nabílená stěna (což teda jako kvalitní práce je, o to nic, takhle bílou chalupu nemáme, ani kdybych na ni vylili tanker vápna), tak mi to přijde volaké čudné... Teda;))
No co vám na to mam říct, taky mě to štve, ale prostě mě to už nebaví přeinstalovávat, když vim, že to přijde zas a že pro ty správce je to otázka chvilky. Jenže ti správci na mě tentokrát z vysoka... ;( Takže je otravuju a snažim se najít nějakej jinej způsob. Ale je pravda, že se nesnažim tolik, páč vim, že na foru to už nestojí a že d20ka nám pomalu začíná poskytovat stejný luxus, viz Profily a Soukromé zprávy v posledních dnech.
Komentáře
Nene, ty svému broučkovi neubližuj, ani neproklínej Billa, asi se opravdu něco děje. Problém je tentokrát v tom, že já v tom nemám prsty. Jinak už bych to vyřešil, samo.