Přeskočit na obsah

Hra o trůny - nové postavy (spoilery) - Ice & Fire

upraveno 9. April 2013 v 3. řada
imageHra o trůny - nové postavy (spoilery) - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

Komentáře

• Podle Wic.net trochu spoileroidní ve smyslu představení postav Bratrstva, Řekotočí apod.
  • nějak se asi nepamatuju, ale co dělá Mel u bratrstva? (8:07)
  • @Kachítos V seriálu nejspíš svádí další vlivné osoby... =D
  • Další vilné osoby. :-)
  • Kachítos napsal(a):

nějak se asi nepamatuju, ale co dělá Mel u bratrstva? (8:07)

V nějakém traileru je dokonce svlečená před něčím, co vypadá jako Gendry. =D
    Na tuhle změnu jsem hodně zvědavá... asi vím, kam tím míří, ale nejsem si úplně jistá, že to bude smysluplná změna. O Thorosovi se mohla dozvědět od Stannise, ale jak Bratrstvo najde, jsem hodně zvědavá...
  • upraveno 10. April 2013
    sveva napsal(a):

Kachítos napsal(a):

nějak se asi nepamatuju, ale co dělá Mel u bratrstva? (8:07)

V nějakém traileru je dokonce svlečená před něčím, co vypadá jako Gendry. =D
    Na tuhle změnu jsem hodně zvědavá... asi vím, kam tím míří, ale nejsem si úplně jistá, že to bude smysluplná změna. O Thorosovi se mohla dozvědět od Stannise, ale jak Bratrstvo najde, jsem hodně zvědavá...
    Malíček ju tam teleportuje :P
    Potom sa inak zdá, že tie veštby starej babizne na kopci povie Mel...
    Takže znovuzrodená Mirri Maz Duur, the Ashwoman nebude :'-(
  • @Branislav_Gepeto
    Znovuzrozená Mirri Maz Duur? Co mi zase uniklo? :-D Já myslela, že ta ministařenka, na kterou narazilo bratrstvo, byla ta věštkyně, která předpověděla, že "Princ, který byl přislíben" vzejde z linie Aeryse a Rhaelly. Mluvil o ní Barristan v Tanci.
  • sveva napsal(a):

@Branislav_Gepeto

Znovuzrozená Mirri Maz Duur? Co mi zase uniklo? :-D Já myslela, že ta ministařenka, na kterou narazilo bratrstvo, byla ta věštkyně, která předpověděla, že "Princ, který byl přislíben" vzejde z linie Aeryse a Rhaelly. Mluvil o ní Barristan v Tanci.
    Robil som si srandu. V tretej epizóde na konci sa má objaviť postava, ktorá je známa ale poznačená od prvej série, tak som typoval, že príde popolavý duch Mirri Maz Duur, ktorý im predpovie tie veci :)
    Zdá sa však, že tú úlohu zaujme Melisandra.
  • @Branislav_Gepeto
    V tretej epizóde na konci sa má objaviť postava, ktorá je známa ale poznačená od prvej série...
    Ha! :D Tak to bych si spíš vsadila na Berrica Dondarriona.
  • sveva napsal(a):

@Branislav_Gepeto

V tretej epizóde na konci sa má objaviť postava, ktorá je známa ale poznačená od prvej série...
    Ha! :D Tak to bych si spíš vsadila na Berrica Dondarriona.

On tam aj logicky spadá, lenže hneď pod tým v spoileroch pre štvrtú epizódu bolo "The Lighting Lord appears" alebo čosi také, takže ak je to tak, ten čo tvoril ten zoznam spoilerov je troška... No nič... Proste mi to príde nesmierne divné najskôr to nastaviť ako prekvapenie a potom to kecnúť o riadok nižšie.
  • upraveno 10. April 2013
    Tak ja som automaticky tú postavu, ktorú poznáme od prvej rady a rapídne sa zmení, bral ako Jaimeho, že príde o ruku. Aj časovo to celkom vychádza.
  • upraveno 21. June 2016
    smazano
  • @Arutha2321 Tiež si myslím.
  • Astiremond napsal(a):

Ta mel vypadá jako by se divila

jak Thoros dokázal oživit Berica, možná se něco přiučí.
    Thorosova škola - Oživovanie hrou :D
  • @Branislav_Gepeto četla jsem Horou místo hrou :D
  • Dreamer napsal(a):

@Branislav_Gepeto četla jsem Horou místo hrou :D

To je Qyburnova škola :evil: Nepleť si to!!! To je základná akademická chyba!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.