Přidávám se k davu - Daario, bohajeho, je akorát jakýsi dlouhovlasý zubatý Casanova. Jeho šéfa lépe zdlouhovlasatět, namodro obarvit a udělat Daariem.
Ad Melisandra, ehm, mně přišlo, že SI vážně zasunula.
Konečně někdo, kdo má postřeh :applause: Jinak s tim Titánovym Bastardem (nebo jak se jmenoval ten hlavní borec) souhlas. Ten měl charisma a byl správně namyšlenej. Akorát vypadal moc jako z 20. stol. Třetí borec vypadal jak Boby Sixkiller :-D
@halbard Všetci si všimli, že Melisandra Gendryho navigovala. Skôr si z toho len robili srandu, pretože formulované ako "Melisandra zasunula" a nie "Melisandra SI zasunula" to znelo divne.
Tak mě teda nijak nevadilo, že jsme neviděli Gendryho šulína. Navíc ztopořený penis se snad nesmí ukazovat ani na HBO... S tím Theonem v minulém díle to bylo přes kalhoty zcela schválně, holky ho měly jen rozdráždit.
Tak mě teda nijak nevadilo, že jsme neviděli Gendryho šulína. Navíc ztopořený penis se snad nesmí ukazovat ani na HBO... S tím Theonem v minulém díle to bylo přes kalhoty zcela schválně, holky ho měly jen rozdráždit.
Tak, a můžu se jít zas učit...
Toho co se nesmí ukazovat na HBO už asi opravdu mnoho není :-) . Poté, co už v první sérii Spartaka sice nepředvedli přímo ztopořený penis, ale zato zcela explicitně kastraci a jinak se celý seriál pohlavními orgány přímo hemžil, říkal jsem si, že i v televizní tvorbě už asi padla veškerá tabu. Tedy né že bych měl něco proti tomu :-D .
Tak ten Sansin plášť mi tam nechyběl. Stejně jsem nechápala, proč to bylo v knížce - pochybuju, že by Tywin dovolil, aby nějakého Lannistera ověšovali Starkovským pláštěm. Každopádně - POKLEKLA! To bylo tak... ach! Jsem neskutečně ráda, že tuhle linku změnili tak, že Sansa aspoň malinko k Tyrionovi něco cítí (spíš asi takovou úctu nebo "on není svině" pocit) a ne jako v knize, kde k němu byla neskutečně chladná. A její šaty byly náhodou vcelku hezké.
Svatba byla děsná, tak jak měla být. Všichni s náladou pod psa, kromě sviňáka Joffa, který má opět velké kecy, ale skutek utek. Cersei opět ukázala, jak je krátkozraká - takto vyjet na Margaery... taky se potom pěkně kymácela. No, je to prostě blbka (ale jako postavu ji mám ráda). Olenna byla úžasná . Ten její rozbor prostě neměl chybu . Arya+Ohař - kratičké, ale vcelku dobré. Když jí řekl, že ochránil Sansu, tak se Arya pousmála, což je hezké. Taky se mi líbilo, jak se ho držela . Stannis je skvělý, hrozně ho žeru. Konečně Davose propustil, to je dobře. Mel a Gendry... no... bylo to OK, hlavní pozitivum ale bylo stejně jen to, že jsme z Gendryho viděli zase o chlup víc (i když ne zas o tolik jako ve Skins ). Fialka a Sam - juchů, Sam zabiák! Doufám, že tu dýku bude mít (a to, že ji tam nechal byla jen chyba při natáčení nebo ve střihu). A Daario je sexy . BTW - fakt nechápu, co máte proti Emilii. Je to nejhezčí herečka... vůbec! A taky hezky hraje. Já ji tu nádhernou, vznešenou, dobrou (ale neústupnou) Daenerys věřím. Je úžasná a naprosto chápu Daaria, že je do ní paf.
---------------------------------------- Napadlo to Carsei:Cersei Lannister její otázku ignorovala. „Plášť,“ poručila, a ženy jej přinesly: dlouhý plášť z bílého sametu pošitého perlami. Stříbrným vláknem na něm byl vyšitý divoký zlovlk. Sansa na něj pohlédla s náhlou hrůzou. „Barvy tvého otce,“ řekla Cersei, když jí ho připevňovaly kolem krku tenkým stříbrným řetízkem. Panenský plášť nevěsty. Sanse vylétla ruka k ústům. Servala by tu věc pryč, kdyby se toho odvážila...
Tož Daario nakonec v hrané podobě šel víc než z traileru a fotek. Dračí holka má pěkné zadek ale divné tvar hmmm předních atributů. Tyrion naprosto dominuje celó svatbu, opilecká etuda to naprosto zachránila. Joffa málem kleplo Ohař s Aryou se krásně doplňujó.
Pijavice spokojenost. Sam spokojenost. Robb nebyl - štve mě to, ale aspoň si nemusím trhat vlasy jak jeho linku pokurvili. Danny - TOHLE že je Daario??? To měl vypadat spíš jak ten Titánobastard. A je mi líto toho druhýho důstojníka co vypadal jak indián :-D A ještě, tenhle díl se herečce Danny nepovedl. Svatba - perfektní, ale asi taky proto že tam byly všechny známé tváře,
Danny - TOHLE že je Daario??? To měl vypadat spíš jak ten Titánobastard.
Naprosto s tebou souhlasím. U "Titánobastarda" bych ještě Danny pochopila, ale seriálový Daario na mne působí jako prznitel malých pandiček a medvídků koala :hand:
Komentáře
Ad Melisandra, ehm, mně přišlo, že SI vážně zasunula.
Všetci si všimli, že Melisandra Gendryho navigovala. Skôr si z toho len robili srandu, pretože formulované ako "Melisandra zasunula" a nie "Melisandra SI zasunula" to znelo divne.
S tím Theonem v minulém díle to bylo přes kalhoty zcela schválně, holky ho měly jen rozdráždit.
Tak, a můžu se jít zas učit...
Napadlo to Carsei:Cersei Lannister její otázku ignorovala. „Plášť,“ poručila, a ženy jej přinesly: dlouhý plášť z bílého sametu pošitého perlami. Stříbrným vláknem na něm byl vyšitý divoký zlovlk. Sansa na něj pohlédla s náhlou hrůzou. „Barvy tvého otce,“ řekla Cersei, když jí ho připevňovaly kolem krku tenkým stříbrným řetízkem.
Panenský plášť nevěsty. Sanse vylétla ruka k ústům. Servala by tu věc pryč, kdyby se toho odvážila...
Pijavice spokojenost.
Sam spokojenost.
Robb nebyl - štve mě to, ale aspoň si nemusím trhat vlasy jak jeho linku pokurvili.
Danny - TOHLE že je Daario??? To měl vypadat spíš jak ten Titánobastard. A je mi líto toho druhýho důstojníka co vypadal jak indián :-D A ještě, tenhle díl se herečce Danny nepovedl.
Svatba - perfektní, ale asi taky proto že tam byly všechny známé tváře,
Viděla jsem podruhé a je mi čím dál tím víc líto, že Titánův bastard už nebude, narozdíl od Pizizuba.
To víš, chlapče, na dvojsmysly si musíš dávat majzla... :twisted: