Přeskočit na obsah

12. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

2»

Komentáře

• Nevada napsal(a):

Tak jo. Prodlouženo do 31. 7. 2016.

:applause:
  • Tak to bych možná mohl dopsat i to moje veledílo :-)
    Jinak k ceně pro vítěze. Už jsem seznam rozšířil o všechny velké rody a ještě pár jich snad přibude. Nějaké speciální přání? Rod který vám v seznamu chybí a měl bych jej při tvorbě upřednostnit?
  • Dekuji za prodlouzeni. S mesicem navic bych mel take dokoncit svou povidku.
  • Martin taky jasal nad prodlouzenim uzaverky a jak to dopadlo...:-)
  • Tak mám konečně snad po 7 měsících čas se podívat i jinam, než do skript či pracovních skic, a koukám, že jakoby zázrakem ještě běží povídkové kolo. To nemůže býti náhoda a bylo by po hříchu trestné, nepokusit se za 12 dní něco sesmolit!
  • Jo, tak to jsem si taky tak říkala, že když mám na začátku července týden volno, tak přece jen něco napíšu, že času bude dost. A pak...
  • Nechci prudit, ale u mě to taky vázne :D nápad už bych měla, teď ho jen zhodnotit a promyslet a pak zkusit, jestli z toho něco bude.
  • Pořád ještě zbývá jedenáct dní... Za tu dobu se toho dá stihnout spoustu ;-)
  • Prosím vás. Rád bych se zeptal, zda si mohu dílo poslat až v pondělí 1.8., neboť to se vrátím z ciziny a rád bych to dokončil.
    Očekávám odpověď...
    Děkuji!!!
  • Můžeš. Není zač.
  • Mimochodem, co ostatní? Bude tohle prodloužení stačit?
  • Já doufám, že už jo, když jsem posílala asi před měsícem :-D
  • Byl to záhul, ale ano konečně dokončeno :D
  • Ach jo, katastrofa, došla inspirace a nejsou slova, co dodat, jestli to psaní Martinovi jde tak jako mně, měl by se na to radši vykašlat a nedopisovat to vůbec :D
  • @Nevada Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli bych se mohl taky připojit k opozdilcům a odeslat povídku až zítra?
  • Bolelo to, ale nějak jsem to přece jen dokopala do cíle :-D Takže už jen korekce a já mám hotovo.
  • @Baron Určitě.
    A nemusíte spěchat hned v pondělí. Dáme tomu ještě aspoň 14 dní. Třeba se vzbudí i další :)
  • @Nevada takže uzávierka je 15.8.?
  • Lidi nebojte se...
    Nikomu nejde psaní déle, nežli mně. Jde li to vůbec říct, píši pomaleji než samotný Martin...
    A proto mě prodloužení velmi těší ;)
  • @Katrina Jo, dejme tomu :)
  • @Nevada ďakujem :-) asi by sa aj patrilo začať :anxious:
  • Tak jak jste na tom? :-)

image
  • @Michelle tak nejako :-D
  • @Katrina Tak to už musíš stihnout, aj kdybys nechtěla :-D
  • @Michelle snažím sa, ale nič nesľubujem :-)
  • Když si představím, že za ty tři měsíce, nebo jak dlouho je to už vyhlášený jsem nesplácal ani tři stránky textu...
    A to mně tvrdili, že budu mít o prázdninách volno :-k
  • A já hlásím hotovo. Uf. ;-)
  • Dopísané, odoslané (dúfam, že to došlo), ale bolo to doslova v hodine dvanástej. :spike:
  • Super, odeslané
    Snad mi to ještě uznají, odešle li se to vůbec... 8-)
  • Ke zpracování se dostanu pravděpodobně až o víkendu, takže prosím o trpělivost.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.