21.3. Pobočníkův Turnaj
Královo Přístaviště se obléklo do slavnostního. Koná se veliký turnaj na počest jmenování nového pobočníka krále a zároveň k setkání dvou velmi dobrých přátel z mládí - Roberta Baratheona, toho času krále a Eddarda Starka, právě nově jmenovaného pobočníka. Davy bouří, arénou se rozléhá třeskot lámajících se dřevců a bolestivý (i hněvivý) křik padlých turnajových rytířů. Příslušnící mocných větví rodu Baratheon se sešli, aby před zraky svého...
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
0
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak bych pak jen uvítal kdyby se tu objevil seznam legálních CP pro turnaj.
Jinak předpokládám že bude standard joust a klasika jedna proxy karta....
Právě jsem zarezervovala pro jistotu obě klubovny, abychom se tam nějak vešli :-)
Později buď tady nebo individuálně provedu nějakou formu navigace (kdyžtak mi dejte vědět, na jaká nádraží dojedete, možná i pro řidiče se nějaké info najde), ale už s předstihem (ať na to sama nezapomenu) upozorňuji, že je třeba se tam přezout, jinak nás dovnitř nepustí ;-)
Řidiči mohou parkovat buď na místě bankomatů (Kaufland) a nebo odbočit do té malé slepé uličky těsně před zastávkou - je tam malé parkoviště u školy.
Nicméně bych navrhovala nějaký hromadnější sraz na zastávce nebo před budovou, abychom se tam netrousili po jednom a abyste nebloudili uvnitř :-) Jinak zkuste na vrátnici nezmiňovat slovo "turnaj", protože když jsem to zkusila posledně, tak po mě chtěla povolení úřadů pro pořádání takové akce ;-)
Poslední turnaj na tom byl co do počtu lidi podobně, začínalo se stejně a končilo se v osm, nemýlím-li se :-)