Přeskočit na obsah

Stručná ligová pravidla (aktualizace 15.11.)

upraveno 15. November 2010 v Ostatní
V tomto článku jen stručně vyjmenuji pro přehlednost základní ligová pravidla. 1. Ligový "večer" - volitelný Melee (3-6 hráčů/hráč si může zvolit balík) - volitelný dvoukolový Joust klasickým švýcarem (hráč si může zvolit 1 balík pro obě hry)   2. "Volné zápasy" (každý proti jinému hráči - lze přes Skype či OCTGN) - volitelný Joust  (hráč si může zvolit...

Číst celý článek zde

Komentáře

• upraveno 1. December 2009
    1) Pokud se stane, že všechny čtyři karty, které jsou vyhlášeny pro daný týden jako součást story decku, mám ve svém běžném decku, mohu mít pouze 56-kový deck? (případně pokud zrovna stavím deck, mohu toho využít při deckbuildingu a na jeden týden si takto "extrémně štíhlý" deck postavit?)

2) Poté, co jsou karty ze story decku zahrány jsou již normálně součástí hry a jsou normálně cíleny všemi efekty. Ovšem - co takové karty, které je vracejí zpět do decku? Například vzorový coresetový Barristan z druhého týdne? Zamíchám je normálně do draw decku nebo zpět do story decku? Barry není jedinou takovouto kartou, takže tato situace může nastat. Je tam "back into their decks" - tudíž zpět odkud jsem je vzala? Tak jako bych u Brothers musela řešit, ve kterém decku byly, musím to řešit i tady, nebo nikoliv a zařadí se mezi "běžné" karty? (podobně se to může stát s Carrion Birdem, Valyrian Spirit, dál mě teď nic nenapadá...)
  • upraveno 2. December 2009
    1) Jistěže ano. Principielně není nic, co by tomu bránilo.

2) Vzhledem k tomu, že je Story deck za všech okolností "out-of-play" s výjimkou onoho framework okna v draw phase, tak je na tohle odpověď velmi jednoduchá. Všechny karty operují pouze s draw deckem či decky (v případě Brothers) a nikoliv se Story deckem.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.