No tak byla romantická! Snila o velké lásce, líbily se jí turnaje. Zatím je znala jen z písní a teď je měla možnost vidět na vlastní oči a připadaly jí ohromné. To je ale hrozné, viďte. :-)
Ok, jinak... jako někdo kdo pracuje s dětma každej den, můžu říct, že Sansa je klasická, trochu naivnější puberťačka, která kdyby skutečně v dnešní době existovala, byla by 100% posedlá Twajlatem, okolo 16 by si obarvila vlasy na růžovo a byla by problémovější než Arya. Přirozený vývoj. Ale jelikož je to smyšlená postava, a přirozený vývoj, je trochu pozměněný okolnostmi jako poprava otce a bytí od blond snoubence, je pro mě její jednání iritující a s klidem můžu říct, že mi leze krkem.
V pohodě, mám je ráda a oni mají rádi mě. A hlavně vim, že z toho vyrostou :-)) Pak jdu domů, vezmu knížku do ruky, čtu a říkám si jak jsou některý postavy pitomý :-)
Krisa: Ano a chovala se normálně. Stejně jako Arya. (No, dejme tomu:-)
Trefa, já si taky myslím, že se chovala normálně, ale to neznamená, že se mi to musí líbit Většina toho, co je dnes "normální" v chování (jednání, mluva, koníčky, oblékání) 13 letých se mi taky nelíbí.
flanker.27:
Sansa koneckonců taky dlouho hájila názor, že Joffrey je nejlepší )
To je dobrý postřeh, na tom něco bude Pod tíhou tohoto argumentu uznávám, že Sansa měla vlastní názor (1).
Na to jsou ještě malý, ale mám ,,skoro-Aryu" a někdy je to taky o nervy, na druhou stranu, je s nima aspoň sranda. A ne, nejsem Porcovač dětí, jen pro pořádek :-))
flanker.27: Však já psala, že nezměním svůj názor, jen proto, že někdo řekne, že něco jinýho je lepší, ale pokud to za lepší i uznám!!! heavy_head: to, že jde o mé subjektivní pocity se dalo odvodit ze slovních spojení typu "mám z ní pocit", "zdá se mi", "podle mě", "nelíbí se mi" apod. = nikdy jsem nikde nenapsala "je obecně známo", "každý, kdo má alespoň průměrné IQ, ví", "jen blbec by nepochopil" apod. proto znovu opakuji: Chápu, proč se tak chovala, ale má feministická část toto chování není schopna akceptovat, uznávat, vzhlížet k němu (v běžném životě)
proto znovu opakuji: Chápu, proč se tak chovala, ale má feministická část toto chování není schopna akceptovat, uznávat, vzhlížet k němu (v běžném životě)
Prostě nejsi schopna akceptovat a přijmout realitu, přiznej si to! :-)
krisa: Jo, mužskej no Jako mužskýmu mi to prostě zní, jako by tam byla taky ta zcela nefeministická část, co chce být ochraňována, opěvována a milována. A nepopírej to. heavy: převedeno do prózy ano
Komentáře
Elanne: Taky bych to fackoval, ale ono to k životu patří
Snila o velké lásce, líbily se jí turnaje. Zatím je znala jen z písní a teď je měla možnost vidět na vlastní oči a připadaly jí ohromné.
To je ale hrozné, viďte.
:-)
flanker.27: To je dobrý postřeh, na tom něco bude
heavy: Až bude ve zprávách o dětském masakru, známe viníka
Double impact.
heavy_head: to, že jde o mé subjektivní pocity se dalo odvodit ze slovních spojení typu "mám z ní pocit", "zdá se mi", "podle mě", "nelíbí se mi" apod. = nikdy jsem nikde nenapsala "je obecně známo", "každý, kdo má alespoň průměrné IQ, ví", "jen blbec by nepochopil" apod.
Jako mužskýmu mi to prostě zní, jako by tam byla taky ta zcela nefeministická část, co chce být ochraňována, opěvována a milována. A nepopírej to.
heavy: převedeno do prózy ano