Výročí
I když někomu může připadat, že to trvá už celá léta, 28.10. slavilo tohle naše fórum - pěkně nenápadně a v tichosti - malé jubileum, totiž narozeniny.
Ano, je to už jeden rok. A týden k tomu, abych byl přesný. Zpoždění způsobili Jiní, kteří mrzutě okupovali Noční hlídku a nedovolili nikomu vstoupit dovnitř. No snad je od nich načas pokoj.
Jeden rok není moc dlouhá doba. V porovnání s lidským životem je fórum pořád novorozeně v plenkách, se všemi svými dětskými neduhy a slabostmi, a jako o takové je o něj třeba pečovat.
Zažilo svůj nesmělý a radostný rozjezd, zažilo svoji zlatou éru, zažilo i svůj krach.
Vzpomínám si na všechno.
Lidé přišli a zase odešli. (Hanino, jakpak se asi máš?)
Nyní je počasí, zdá se, klidné. Vyjasnilo se, obloha je čistá.
I lidé se od té doby uklidnili. Už se taky trochu znají, ví, co od sebe můžou čekat, ví, z koho si můžou utahovat a kdo to nesnese, ví, co komu vadí a co nevadí, kdo přiloží ruku k dílu a aktivně se zapojí do nějaké bláznoviny, kterou tady vymyslí.
Tohle nové fórum je stejně důvěřivé a dychtivé jako malé dítě. Ale zároveň trochu víc opatrné a ohleduplné, a v tom se podobá víc dospělým.
To já jen tak.
Abyste věděli.![]()

Komentáře
Srdceryvné, jedno oko nezůstalo suché.
Ale něco na tom bude, že jsme dospěli. Ta pachuť (lítost?) po věcech minulých se neodbytně vkrádá do myslí.
Každopádně díky za připomenutí výročí, já na něj ani nevzdych, a fakt mě překvapuje, že je to jen jeden rok. A taky díky všem, kteří jste na stejné lodi. Snad se naše počty a počty diskuzí opět rozhojní zanedlouho, vždyť draci nás už jistě brzy pohltí do svých plamenů, aby nás poté zachránily (?) Vichry zimy.
Léto je dvoulitr. Všimli jste si? 8)
heh?
inak ten dátum je vskutku symbolický. asi by som si mal nárokovať ministerstvo pre správu Slovenských IF piesní :-)
No jo, na vrcholu svých nás opustil...a to měl tak dobře našlápnuto na tu třítisícovku. :-)
Cože, snad není po něm?

To by byla nenahraditelná ztráta pro zlovlkstvo i pro lidstvo. :twisted:
Sarven asi není příliš zběhlý horolezec, že se nevyzná v hantýrce, že ano, lorde Aleku?
Také budu brzy dvoulitr. 8)
Ještě mě tak napadlo, že Léto se již brzy ocitne v žhavé současnosti a zamíří směle do budoucnosti, zatímco Aleka teprve čeká objevení Ameriky. 8)
Nejsem příliš nesrozumitelný? :x :?:
Ne, jsi velice srozumitelný, neb to samé mě také dnes napadlo, když sem koukal na tvůj počet a uvědomil si, že tě vlastně čeká perná stovka příspěvků než překleneš to šílené období -ismů. :-)
sarven už je na vyšším stupni, heade
aaah, (citoslovce pochopenia)
:P
žeby som vyrobil citadelský kvíz letopočtov?
Nemějte nižádné obavy, jsem zpět ze své výzkumné výpravy a připraven šplhat dál na "Pik Léto".
Nějakou tu fotodokumentaci časem určitě zveřejním na svém blogu, ovšem chvíli to potrvá - důvodem je fakt, že mi pratur spolknul digitální fotoaparát. Když jsem ho pak... našel... a očistil, už nebyl příliš použitelný. Proto jsem musel fotit analogově. Chvíli samozřejmě potrvá, než se fotky vyvolají a naskenují. 8)
Už teď mohu ale říci, že jsem nalezl ztraceného Bena "Nevise" Starka a prohodil jsem s ním pár slov. Je to pořád ten starý dobrý strýček s hlavou v oblacích.
A potkal jsi Johnnyho Walkera? :P
O Walkera jsem měl zájem, ale před Branem jsem ten název z pochopitelných důvodů radši nevyslovoval (paraplegikové na to bývají citliví).
Nicméně určité zásoby náctiletého zlatavého moku dovezeny byly, to ano. 8)
Mám rád týnagerský alkohol.
Ještě pár příspěvků, a tohle fórum jich bude mít celkově na svém kontě hezkých kulatých 10 000!
Další výročí! 8)
A členů Noční hlídky je přesně 50. 8) Další kulatina. Mám rád opracované dřevo.