Tak "prachy míňaj" je také novodobé, nepasuje ku kráľovi a mečom, tam by lepšie obstáli také groše, alebo "zo žoldu". Ale ten sentiment, ten je tam perfektný. Strigôň je na vyššej úrovni podľa mňa, ale veľmi pekne dopĺňajú scénu táto Valar a budem vyzerať ďalšie počiny.
Hlavne Sud s tými prestrihmi na hádku v krčme je podarený. "Naľej, lebo bue zle."
Přiznám se, že mě Vesna nikdy moc nebrala, ale že se na Eurovizi vytasí s tímhle česko-bulharsko-ukrajinsko-anglickým nářezem jsem nečekal. 8-O https://youtu.be/bFm-hw2rUeA
Nové album od Chuby je celé německy, takže tomu nerozumím ani nichts. Ale nějakým zvrhlým způsobem mě to strašně baví. https://youtu.be/D3RG2O03wsI?t=64
Moldavsko super a Rakousko letos nejlepší. Ale obávám se, že je to jen dobrá studiovka a na pódiu to dopadne jako loni Rosa Linn (nedostala se ani do horní poloviny, ale na Spotify tachometru už má dnes natočeno přes 500 mega).
Jinak je to letos zase docela šťavnaté. Vypadá to, že o poslední místo v tabulce si hlasitě zařve Blanka z Polska. Pro cenu za největší bizár si na traktoru hrdě jedou Chorvaté. O nejlepší nářez se tradičně postarali Finové. Cenu Miss Eurovision pro nejkrásnější zpěvačku letos v těžké konkurenci Noa Kirel a Brunette těsně získává Reiley :-P . Moje letošní guilty pleasure je z Austrálie. A co mě opět úplně míjí je tradičně Švédsko a letos i Norsko. To jsou přesně ty songy co se z nějakého důvodu všem líbí. Skončí v top5 a já budu zase jen nechápavě kroutit hlavou. To už bych v topu raději viděl Blancu nebo Iru.
Komentáře
Strigôň je na vyššej úrovni podľa mňa, ale veľmi pekne dopĺňajú scénu táto Valar a budem vyzerať ďalšie počiny. "Chlapi, poťe sem. Na krčmáraaa!"
+
OST z God of War
=
Lindsey pro Plague Tale:
Nové album od Chuby je celé německy, takže tomu nerozumím ani nichts. Ale nějakým zvrhlým způsobem mě to strašně baví.
Gracie dovalila taky nové album. Where do we go now? je asi nejlepší, ale tuhle mám taky moc rád:
Jinak je to letos zase docela šťavnaté.
Vypadá to, že o poslední místo v tabulce si hlasitě zařve Blanka z Polska.
Pro cenu za největší bizár si na traktoru hrdě jedou Chorvaté.
O nejlepší nářez se tradičně postarali Finové.
Cenu Miss Eurovision pro nejkrásnější zpěvačku letos v těžké konkurenci Noa Kirel a Brunette těsně získává Reiley :-P .
Moje letošní guilty pleasure je z Austrálie.
A co mě opět úplně míjí je tradičně Švédsko a letos i Norsko. To jsou přesně ty songy co se z nějakého důvodu všem líbí. Skončí v top5 a já budu zase jen nechápavě kroutit hlavou. To už bych v topu raději viděl Blancu nebo Iru.