All my friends are talking to me What's this love I see? I know you can make it right I'm still waiting now Waiting for the love I need If you want me too There's something don't understand I don't know...
A bylo mi, ach, tak nesnesitelně sladkotrpce u srdce. Občas mívám sentimentální. No jo, no. Hudební kritici jsou zhrozeni, ale já si nemůžu pomoct. Znáte to někdo? A máte taky nějakou písničku, ke které byste se - asi - nikdy nepřihlásili, ale ona se vám tak nějak, v skrytu duše, ach jo, sakra, prostě líbí? :-)
no kedže ju mam ako zvonenie tak sa k nej hlásim ale tie pohľady ľudí stoja za to http://www.youtube.com/watch?v=FCARADb9asE no a ako sentiment z detstva my ostalo ehm kelly family a an angel
Ješkovy bodliny! Jste jako můj kámoš. Ten když má jednou za čas o půlnoci svoji bagr chvilku. Tak sjíždí celý YT a poslouchá tyhle diskohity. A potom mě s tím spamuje na icq. Jednou jsem mu z toho všeho namixoval dvouhodinový amatérský set. Vypálil jsem to na cédéčko. Udělal tomu sexy cool obal a dal mu to k narozeninám. Teď mě tak napadá, že bych ho mohl nahrát třeba na uložto :-)
Komentáře
All my friends are talking to me
What's this love I see?
I know you can make it right
I'm still waiting now
Waiting for the love I need
If you want me too
There's something don't understand
I don't know...
A bylo mi, ach, tak nesnesitelně sladkotrpce u srdce. Občas mívám sentimentální. No jo, no.
Hudební kritici jsou zhrozeni, ale já si nemůžu pomoct.
Znáte to někdo?
A máte taky nějakou písničku, ke které byste se - asi - nikdy nepřihlásili, ale ona se vám tak nějak, v skrytu duše, ach jo, sakra, prostě líbí? :-)
A ze stejného soudku:
Ovšem originální verzi.
Oldies. Eighties.
Ale proboha, nedívejte se na ten klip! :-) Já poslouchal jenom tu písničku.
Edit: (strašlivější je ještě tady -
(Já ty klipy vůbec neznal).
Heavy: To je klip s Lorasem!!!
Tarzan is handsome,
Tarzan is strong,
so listen to the jungle song
Krisa: Jo, tenkrát jsem si říkal, že takový armádě bych se i vzdal
(doplněno, nějak jsem zapoměl)