Přeskočit na obsah

Premiéra 2. řady Hry o trůny 1. dubna 2012

12345679»

Komentáře

• upraveno 17. May 2012
    Když nemá Tyrion řetěz z ruček kolem krku, tak nemůžete čekat ani ten velký. Ale čert vem nějaký řetěz. Já jsem se dosud nevyrovnal s tím, že Dany nemá dračí korunu.
  • upraveno 17. May 2012
    Montezuma3: Čert vem korunu! S tou nebude nikdo nikoho škrtit!!! ;)
  • upraveno 17. May 2012
    Tohle mě právě taky štve, protože v knize byl Tyrion velkým přínosem pro Královo přístaviště (i když lid to v něm neviděl). Nakonec si však odnesl "cenu" jen za ten ukovaný řetěz, zbytek zásluh padlo Cersei. A taky se mi nelíbí, že nápad s dračím ohněm byl v seriálu Cerseinin.
  • upraveno 17. May 2012
    paul-cz: Pravda, že největší zásluhu na obraně měl Tyrion. Ale nápad s dračím ohněm měla i v knize Cersei, Tyrion ho jen převzal a dotáhnul, alespoň myslím.
  • upraveno 17. May 2012
    sederik: no pokud si dobře pomatuju, tak Tyrion dal rozkaz ať pyromanceři pastaví na hradby ty hlíněné hrnce. Ale je pravda, že už si nepomatuju kdo přišel s nápadem použít dračí oheň první....
  • upraveno 17. May 2012
    Cersei zadala pyromancerům úkol vyrobit x hrnců dračího ohně, potom šel do jejich cechu Tyrion a vlastně nad tím převzal kontrolu. Takže ten nápad pocházel od Cersei, ale nechat to na ní, tak asi spíš shoří celé město.
  • upraveno 17. May 2012
    ... Takže ten nápad pocházel od Cersei, ale nechat to na ní, tak asi spíš shoří celé město.
    Čímž by krásně uctila památku svého bývalého potenciálního tchána a splnila tak jeho poslední přání. :D
  • upraveno 17. May 2012
    sederik: pravda, už si vzpomínám :)
  • upraveno 17. May 2012
    MU: Šílená je na to dost a jak se později v knize ukáže, zálibu v žhářství má také. ;-)
  • upraveno 18. May 2012
    Jo a kdo nevěří, tomu se postaví na jednu stranu obrazovky sarven na druhou Krisa a hádejte co budou držet natažené přes monitor :-D
    Teším sa na sarvena a Krisu, ako držia reťaz... tak trocha predstava typických dvoch modeliek, čo je skoro v každej relácií a držia niečo s obrovským úškrnom :D
  • upraveno 18. May 2012
    Jo a kdo nevěří, tomu se postaví na jednu stranu obrazovky sarven na druhou Krisa a hádejte co budou držet natažené přes monitor :-D
    Teším sa na sarvena a Krisu, ako držia reťaz... tak trocha predstava typických dvoch modeliek, čo je skoro v každej relácií a držia niečo s obrovským úškrnom :D
    Nechci Sarvena nijak urazit, ale my jsme typický modelky :D:D:D
  • upraveno 18. May 2012
    Tohle je modelka dle mého gusta :-)
    Blackwater
  • upraveno 18. May 2012
    Co to je? To je Černovoda?
  • upraveno 18. May 2012
    Alek: Letíš na cynické neoholené žoldáky? :)
  • upraveno 18. May 2012
    Je to Černovoda, Teď jsem si toho teprve všiml. Se mi snad ani nechce věřit, že to bude tak epic.
  • upraveno 18. May 2012
    :-)

jj, to by měla být černvoda, první ofiko obrázek.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.