Přeskočit na obsah

Hra o trůny bude mít 3. řadu!

upraveno 28. March 2013 v 3. řada
Hra o trůny bude mít 3. řadu! Konečně to bylo oficiálně potvrzeno.

Dle vyjádření GRRM na blogu bude mít série opět 10 dílů a bude...

Číst celý článek zde
«13456735

Komentáře

• upraveno 10. April 2012
    Tak co, myslí třetí sérií celou Bouři mečů? Bude 20 dílů? Jestli to rozseknou napůl a 4. sérii neudělají, tak je lidi ukoušou :-)
    Na druhou stranu, kdyby skončili třetí řadou s Rudou svatbou v závěru, tak by to byla naprostá bomba. Málokterý západní seriál by končil takhle depresivně :)
    Já jsem pevně přesvědčená, že to bude končit veselkou . Přežili popravu Neda, takže se mohou "víc odvázat" :)
    Myslím úplně končili. V případě, že by nějakou náhodou nedostali další řadu.
    Jo takhle, taková hrůza mne ani ve snu nenapadla. Myslím si, že by se HBO (ti, co další řadu zamítli) muselo odstěhovat ze země...:D
    no myslím že kdyby to takto úplně ukončili tak by si fanoušci nebo i ti co by se koukali jen občas vyžádal další pokračování.končení veselkou? to by určitě trhli rekord v sledovanosti
    Lady Sansa: Začerni prosím spoiler - toto je seriálové vlákno. Dík
    Rudá svatba byla peklo v knížce a bude ještě větší v seriálu a přiznám se, že mi tím zase zloměj srdce. A chci jí stejně jako Nevada na konci třetí řady. Je to i celkem logický, jestliže bude mít zase deset dílů a D a W předem říkali, že Bouře je opravdu, opravdu dlouhá. BTW Právě jsem si přečetla rozhovor s Maddenem, kde mluvěj i Rudej svatbě. Madden o ní ví, ale příslušnou knížku prej čte vždycky před sérií, kde se ty události objevěj. Nemůžu si pomoct, ale chtěla bych být u toho, až si tu scénu opravdu přečte. Myslíte, že z toho bude smutnej? Asi ne, na rozdíl od čtenářů za to totiž bude placenej ;)
    AshaG napsal(a):

Rudou svatbou měl skončit už GRRM.

A proč?!

(Doplň spoiler.)
    Rudou svatbou měl skončit už GRRM.
    Paráda. Sice Benioff a Weiss několikrát trdili, že třetí knížka nelze udělat v jedné sérii, a že ji rozdělí na dvě části do 3. a 4. série seriálu a pokud možno, že by ty dvě sezóny natočili najednou. Takže to, že zelenou dostala jen 3. série může být trochu špatné znamení...no a nebo taky vůbec ne, kdo ví :D
    Každopádně si myslím, že rudá svatba podle mého bude v očích diváků, kteří knihy nečetli o hodně hůře vnímaná než u čtenářů a dokonce si myslím, že bude dost lidí, které to odradí a řeknou si "no tak to už je teda vážně přehnané, počet postav roste, tak to museli nějak osekat a zabít mi další oblíbené postavy a snaží se co nejvíce šokovat,už na to nemám nervy" :D
    Miss U: Protože to byl vrchol a v nejlepším se má přestat ;) Čtvrtý a pátý díl byly dle mého o poznání slabší (přesto samozřejmě super).
    Expendable: Že by diváci-nečtenáři byly tak křehké povahy? To snad ne... :)
    Miss Utahraptor: Ale ne, tak to nebylo myšleno. Ale prostě každej má jenom jednu trpělivost a nebude se dál dívat jenom proto, aby viděl umírat ještě víc oblíbených postav. Nejlepší cesta by nejspíš byla udělat to jako v knížkách - prostě divákům dát dost náznaků, aby si domysleli, že něco takovýho přijde.
    svoa: Prosím nedal/a (omlouvám se, ale tvoje pohlaví netuším) bys sem odkaz na ten rozhovor s Maddenem, děkuji moc
    AshaG napsal(a):

Miss U: Protože to byl vrchol a v nejlepším se má přestat ;) Čtvrtý a pátý díl byly dle mého o poznání slabší (přesto samozřejmě super).

Tahle (poměrně rozšířená) teorie má jednu velkou mezeru:
    Jak poznám, že tohle je to nejlepší?! Jak můžu vědět, že nepřijde ještě něco lepšího a pokud teď skončím, už se tak nikdy nestane? (A to ani nezmiňuji detail jménem subjektivní názor. :)

Nakonec se určitě Dream of Spring ukáže jako ten pravý vrchol- třešnička na dortu a my budeme žadonit, slintajíce jak Pavlovovi psi, o alespoň volné pokračování třeba i "po sto letech". ;D
    Lady Sansa: Tady. A jsem holčička :)
    Aha omlouvám se, že mám mezery ve vzdělání a moc díky
    Ale navíc se dost obávám, že během Rudé svatby budou prostřihy na Edmurův výkon o svatební noci...
    No ale na to se "hrozně těším." To by nebylo HBO kdyby nás o takovou lahůdku připravilo.
    Nevada: Zastřel mě, než k tomu dojde :D To by byla asi jediná chvíle, kdy by i divák neznalý předlohy netrpělivě čekal, až skončí erotická scéna.
    Miss Utahraptor: Nojo, jenže tohle jsem si říkala už u pětky. A nic.
    Ne, Rudou svatbu ne! Obrečela jsem to už v knížce a tohle by bylo mnohem horší.
    AshaG: Když už jsme u toho, tak já Tanec považuju za řádově lepší než Hostinu, u který jako by Martin nevěděl, jak dál. Navíc má silnou atmosféru (hlavně na severu), i když je to možná tím, že jedině Tanec jsem četla v originále a to dělá svoje. Jediný, co Tanci objektivně vyčítám, je přehnaná dýlka. První tři díly jsou zajímavější, protože se rozpoutala válka, další díly prostě řešej její následky.
    svoa00: Rozvleklé mi přišly čtyřka i pětka přibližně stejně. Pětku navíc proti čtyřce shazují kapitoly s Dany.
    svoa00 napsal(a):

Rudá svatba byla peklo v knížce a bude ještě větší v seriálu a přiznám se, že mi tím zase zloměj srdce. A chci jí stejně jako Nevada na konci třetí řady. Je to i celkem logický, jestliže bude mít zase deset dílů a D a W předem říkali, že Bouře je opravdu, opravdu dlouhá. BTW Právě jsem si přečetla rozhovor s Maddenem, kde mluvěj i Rudej svatbě. Madden o ní ví, ale příslušnou knížku prej čte vždycky před sérií, kde se ty události objevěj. Nemůžu si pomoct, ale chtěla bych být u toho, až si tu scénu opravdu přečte. Myslíte, že z toho bude smutnej? Asi ne, na rozdíl od čtenářů za to totiž bude placenej ;)

myslím, že smutný bude, protože po svatbě přestane být placený :)
    Když se člověk nechá kvůli seriálu zavraždit, tak by IMHO měl dostat nějakou prémii:/
    Ale no tak... Na co se tady asi tak moříme s označováním spoilerů? Pro parádu?!
  • upraveno 11. April 2012
    Tak Rudou svatbou by 3.řada opravdu mohla skončit. Já jen doufám, že tam neukážou co se stalo Šedému vítrovi :( Asi jsem cvok, ale já strašně nerada vidím zabíjení zvířátek :(
  • upraveno 11. April 2012
    Katy: Jo, jasně, to bylo na celej věci to nejhorší :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.