Asi jdu umlátit toho pavučka, co nám lezl po okně :spike: (Od té doby, co mě kousl pavouk, kterého jsem v práci chtěla zachránit od rozmajznutí koštětem, se s nima nekamarádim! :onfire: )
@Dreamer Prostě jsem ho chytila do hrstí (oběma rukama), prolezl mi škvírou u palce a kryznul mě do kloubu palce. Sviňák, palce mě bolel ještě druhej den.
Tak to bych nevěřila, že takováhle mrcha taky může rafnout.
Osemočko smaragdové. Vraj je aj jedovaté, ale je tak malé, že nemá šancu prehrýzť sa človeku cež kožu, takže úplne bezpečný pavúčik s nádherným sfarbením.
@Krisa: Říká se správně Spiderkrisa, nebo Spiderraat? @Krisa: Ten text pod tím je zralý na Sranda topic... i když pro Američany může být překvapivé že lvův bratr "je také lev". )
Máš v té větě překlep, dovolím si ho za tebe opravit: A ešte toto je pořádně otravný zelený hnus do kterého tluču pěstí, kdykoli nám to po večerech vlétne do bytu.
Ak by to bola pravda, mala by som byť najšťastnejší človek na svete. Len tak mimochodom nemohli ste sem dať výstrahu, že návštevníkovi hrozí duševná ujma? Po tom, čo som tu práve videla určite nezaspím :-s
Máš v té větě překlep, dovolím si ho za tebe opravit: A ešte toto je pořádně otravný zelený hnus do kterého tluču pěstí, kdykoli nám to po večerech vlétne do bytu.
Všetci ste divní. Ja by som ten hmyz nechal vyhynúť. Z čisto neosobných dôvodov, samozrejme.
Z čisto neosobných by si mal tých drobcov nechať žiť. Keby vyhynul človek, príroda si to prakticky nevšimne - azda sa len bude mať lepšie. Keby vyhynul jeden jediný druh hmyzu, môžme očakávať ekokolaps.
Komentáře
a něco napínavého...
ale svět slizáků a hmyzáků je plný temnoty a hrůzy :twisted:
(Od té doby, co mě kousl pavouk, kterého jsem v práci chtěla zachránit od rozmajznutí koštětem, se s nima nekamarádim! :onfire: )
Ale kunfu kudlanka je nejlepší
ale jednou si ho stejně pochovám, až na něj znovu narazím, střevlíci jsou krásní
Tak to bych nevěřila, že takováhle mrcha taky může rafnout.
@Krisa: Ten text pod tím je zralý na Sranda topic... i když pro Američany může být překvapivé že lvův bratr "je také lev".
A ešte toto je pořádně otravný zelený hnus do kterého tluču pěstí, kdykoli nám to po večerech vlétne do bytu.
Len tak mimochodom nemohli ste sem dať výstrahu, že návštevníkovi hrozí duševná ujma? Po tom, čo som tu práve videla určite nezaspím :-s