Přeskočit na obsah

Sumáře kapitol Tance s draky

upraveno 13. June 2012 v Sumáře kapitol
Lidi, krásně diskutujete o Tanci, nestíhám to ani číst. Nechtěli byste přitom rovnou tvořit sumáře kapitol?

Vytvořil jsem dokument, který můžete všichni upravovat a je tam i základní mustr. Tak kdybyste měli chuť, směle do toho!

https://docs.google.com/document/d/18qFAU6T82SwoWpUlkmWcemSwpOi3Gne-3aO2sNvZ3Bg/edit
«13456712

Komentáře

• upraveno 9. June 2012
    SAmozřejmě netřeba nic sáhodlouhého, klasicky v rozsahu jako jsme dělali do sud, viz třeba http://icefire.cz/souhrn-hry-o-truny-1

Jo a příslušné kapitoly pls přejmenujte co češtiny, já to přebíral z http://towerofthehand.com/books/105/
  • upraveno 9. June 2012
    Pokud to počká ještĕ tak 400 stránek, 1 sociální pedagogiku a spoustu acylpirinu, ráda přiložím ruku k dílu :)
  • upraveno 9. June 2012
    Žádný spěch. Jen si to nepište někde mimo, ať pak nevzniká více souhrnů k jedné kapitole - to by byla škoda práce.
  • upraveno 9. June 2012
    Ach, ja by som tak rád priložil ruku k delu, ale ešte nemám ani Hostinu... Som prečítal len Búrku ./
  • upraveno 9. June 2012
    Lord Gepeto Illar :
    ale ešte nemám ani Hostinu... Som prečítal len Búrku ./
    :D Já už chci taky hrozně moc číst hostinu ,Střet králů jsem čet po druhý k seriálu, abych byl v obraze a těd znovu překousat Bouři abych se dostal konečně k hostině pfffff :D
  • upraveno 9. June 2012
    Že bych si taky napsal sumář jedné kapitoly?
    Místo pozemků a hradu, budu mít svou kapitolu. :-)
  • upraveno 9. June 2012
    Ja mám už z dávnejšia PDF verziu Tanca v angline, tak by som aj mohl skúsiť prológ, ale moja angličtina má dosť veľké rezervy, tak ak by sa našiel neikto iný ustúpim, ale ak nie tak by som pomohol...

EDIT: Hneď prvá otázka :) Warg... Mábyť akože zlovlk? Myslel som si, že zlovlk je direwolf, avšak Warg je myslím označenie norskeho Fenrira... Takže...
  • upraveno 9. June 2012
    Hana Březáková to přeložila jako Menič
  • upraveno 9. June 2012
    Aha, aj som si chvíľu myslel.. díky...
  • upraveno 9. June 2012
    Já jsem Tanec četla asi před půl rokem, takže už si to moc detailně nepamatuju... Musela bych to přečíst znova, což mám i v plánu, ale až po zkouškovém. Pokud v té době ještě bude nějaká kapitola volná, s chutí k ní napíšu sumář. Ideálně k nějaké Griffově nebo Tyrionově :D (jeho kapitoly mě na rozdíl od většiny lidí dost bavily..)
  • upraveno 9. June 2012
    Ešte jedna otázočka, ak nie som otravný. Wargs have no fear of man, as wolves do sa má preložiť Meniči z ľudí strach nemajú, avšak vlky áno alebo práve naopak Meniči z ľudí strach nemajú a vlky taktiež nie? Len pre istotu, keď som sak tomu vrátil, či som to nedal zle... Aby som to dobre pochopil...
  • upraveno 9. June 2012
    klidně si vezmu tu Jaimeho kapitolu, když už jsem ho shrnula i v Hostině :-)
  • upraveno 9. June 2012
    První možnost - měniči nemají strach z člověka, vlci ano.
  • upraveno 9. June 2012
    Okej, díky :)
  • upraveno 9. June 2012
    fajn, tak si to tam rezervujte :-)
  • upraveno 9. June 2012
    Nějak mi nejde tam cokoliv uložit, jak jste to udělali? :D
  • upraveno 9. June 2012
    Prosto napíš a ono sa to uloží samo..
  • upraveno 9. June 2012
    Jo, a mně to vždycky zahlásí, že se to nepodařilo uložit... No tak to budu zkoušet dál.
  • upraveno 9. June 2012
    Já jsem Tanec četla asi před půl rokem, takže už si to moc detailně nepamatuju... Musela bych to přečíst znova, což mám i v plánu, ale až po zkouškovém. Pokud v té době ještě bude nějaká kapitola volná, s chutí k ní napíšu sumář. Ideálně k nějaké Griffově nebo Tyrionově :D (jeho kapitoly mě na rozdíl od většiny lidí dost bavily..)
    Lol! Tady mi někdo četl myšlenky, jediný rozdíl je snad jen, že jsem to četl už téměř před rokem.
  • upraveno 9. June 2012
    Lol! Tady mi někdo četl myšlenky, jediný rozdíl je snad jen, že jsem to četl už téměř před rokem.
    Jestli chceš, můžeme si Griffovy kapitoly rozdělit. ;) Nebo si zaberu nějakého Tyriona, no...
  • upraveno 9. June 2012
    Jestli chceš, můžeme si Griffovy kapitoly rozdělit. ;) Nebo si zaberu nějakého Tyriona, no...
    Bůhví, jestli za ten měsíc budou ještě nějaký volný. Já si nic nenárokují a kdyžtak se přizpůsobím. :)
  • upraveno 9. June 2012
    no já právě koukal jak to všichni ted čtou, tak jsem si říkal, že by mohli při sumáření oddychnout od čtení :-)
  • upraveno 9. June 2012
    Ok, pravda. Mě to snad donutí se na to vrhnout dřív.. :D
  • upraveno 9. June 2012
    Ok, pravda. Mě to snad donutí se na to vrhnout dřív.. :D
    Já mám poslední zkoušku 3.7., takže no chance. :)
  • upraveno 9. June 2012
    Môže sa flesh preložiť ako mäso? Bolo tam Flesh, a hneď za tým meat, takže mäso, mäso mi prišlo divné, dal som tuk a mäso, potom A child's flesh, to som dal normálne detské telíčko, avšak v ďalšom kontexte Varamyr spomína, že posledná lekcia od Haggona bola chuť ľudského.. a tu by som dal zase mäsa... čo si myslíte vy? Aby som potom v sumári to slovo správne použil...
  • upraveno 9. June 2012
    Môže sa flesh preložiť ako mäso? Bolo tam Flesh, a hneď za tým meat, takže mäso, mäso mi prišlo divné, dal som tuk a mäso, potom A child's flesh, to som dal normálne detské telíčko, avšak v ďalšom kontexte Varamyr spomína, že posledná lekcia od Haggona bola chuť ľudského.. a tu by som dal zase mäsa... čo si myslíte vy? Aby som potom v sumári to slovo správne použil...
    Flesh se obvykle používá pro lidskou svalovinu (lidské "maso"), meat je vyhrazeno pro zvířátka.
  • upraveno 9. June 2012
    Aha, tak skúsim to mäso
  • upraveno 9. June 2012
    Vzala bych kapitoly Brana a možná i Jona, ale budu asi postupovat pomalu. Pokud se o jednoho z nich někdo přihlásí, tak o něj bojovat nebudu.
  • upraveno 9. June 2012
    Já bych si Jona klidnĕ vzala, ale vidím to tak až asi za týden.
  • upraveno 9. June 2012
    Ak som správne pochopil, Thistle je osoba. Vraj má aj jednu kapitolu. Smiem sa spýtať tých, čo už majú knihu, ako ho preložila prekladateľka? Aby nedošlo k nedorozumeniu...
    A ešte Hardhome, to by malo byť miesto.. Ak by bol niekto taký dobrý :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.