Tak to už jí tu vyčítal kde kdo:-) Možná i já:-), ale je to člověk a lidé dělají chyby. Žádná postava v sáze není bezchybná. A to je na Martinově světě právě to sympatické.
Ja mam nahodou Catlin rad .. je to mater ako má byť !!.. cudzie deti nechce a svoje si nedá :-D ...alespoň si myslím, že to tak nechcela (no ona patrí k tým, ku ktorým bol GRRM obzvlášť krutý)
Ja mam nahodou Catlin rad .. je to mater ako má byť !!.. cudzie deti nechce a svoje si nedá :-D ...alespoň si myslím, že to tak nechcela (no ona patrí k tým, ku ktorým bol GRRM obzvlášť krutý)
Já doufam, že se Cat pomstí a hlavně že ještě uvidí své děti v pořadku... Tim by Martin mohl alespoň trochu šťastně dokončil její příběh :-( . (Doufam že jí nevyškrtnou ze seriálu, to by byla celkem škoda :'-( ... ale zase na druhou stranu vraždící zombie možná u někoho zkazí pohled na tuhle postavu, ale možná u někoho ho zlepší :-D )
hodně sluníčkový konec by byl, kdyby docestovala až na Zeď, kde by políbila Jona a předala mu tak plamen života; něco jako když se obětovala Lily, aby mohl Harry žít tak by mu vynahradila všechnu tu mateřskou lásku, kterou mu celé dospívání odpírala =D
navic, kdyz ted nema zadny deti, na nekom si to materstvi vybit musi..
Už to vidím =D
Cat: A nezabudni sa teplo obliecť! Na Zdi je zima. Jon: Áno, mami! Cat: A pozdravuj odomňa svojho kamaráta, Samwella. Jon: Áno, mami! Cat: Jon, zabudol si si desiatu, bez zdravého jabĺčka z teba nebude riadny lord veliteľ... Jon: Viac si sa mi páčila, keď si mnou pohŕdala!
@Gepeto =D aww az jsem z toho dostala cukrovku Ale uz beze srandy si myslim, ze Cat zila jako Mama a taky jako Mama umre. Jen to teda nebude Jon, kvuli kteremu se obetuje. A bude to velmi srdceryvne a ja uz se tesim, az nas tim budu rvat.
Já doufam, že se Cat pomstí a hlavně že ještě uvidí své děti v pořadku...
... v Martinově podání má EDIT: ŠANCI maximálně vidět své děti v řádku. Přesně ve stylu Tolkienových sedmi (nebo kolika) stop anglické půdy nabídnutých králi normanů...
@červ Tak nevím. Přišla ti Rudá svatba v tom obecném smyslu slova srdceryvná? Jenom si vzpomenu na poslední odstavce té kapitoly a mám husí kůži. Žádné ždímání slz nečekej, ale smutné a frustrující to s Cat nejspíš ještě bude.
@svoa00: Já a zlomyslný?... To sice jo, ale v tomto případě jen vycházím z předloženého statistického vzorku...i když pravda, zatím je to jen 5 mrtvých z rodu Starků za 5 knih (z toho jedna jen nemrtvá a dva domněle mrtví - Jon a Benjen), tak z těch zbylých 4 by někdo ty dvě knihy možná doklepat mohl... )
Chrochta....Tak teď jsi mi vyrazil dech. Ovšem přes jejich činy (Edmure, Cat) se u nich nedá hovořit o šílenství a nechovají se hloupěji než většina jiných postav....ale dobrá úvaha:-)
Nakoľko nemám záujem opakovať debatu o tom, či je Cat na vine vštkého zlého, alebo nie je, navrhujem rozviť úplne novú debatu a to v štýle AU. Vráťme sa pekne krásne ešte pred rebéliu a to do momentu, keď sa o mladú Rybku pobili Vlk a budúci Drozd. Povedzme, že by Brandon prehral. Napríklad by sa pošmykol na schodoch, zahučal do rieky, prásknul hlavou o kámen a byl by tak tuhej, jak jen to jde - Petyr by duel vyhral. Ako by to ovplyvnilo ďalšie dianie ságy, hmmm?
Alternative Universe. To nejspíš jo, ale zaprvé by to Petyra naučilo možno trošku inej lekcii, podobnej, ale určité podstatné detaily by mohli spôsobiť určité podstatné zmeny v jeho budúcich stratégiách. Za druhé, s Brandonom voňajúcim fialky odspodu by mohli dôsledky Lyaninho únosu vyzerať rozdielne. A samozrejme, nakoľko sme v Catelyninom vlákne, bolo by dobré ohliadnuť sa aj na efekt, ktorý by to malo na jej linke. Spomienky na človeka majú veľký vplyv a možno by skoršie zasnúbenie s Nedom viedlo k skoršiemu stretnutiu atď. atď.
U Baeliše by to IMHO vedlo ke stejnému výsledku. Spíš by byl zapšklý ještě víc. Protože by své nedostal, i když by si to vybojoval.
Místo Brandona by si to s Rhaegarem chtěl vyříkat Robert. Možná by to neudělal tak zbrkle, ale výsledek by byl stejný. Aerys by chtěl jeho hlavu, pak Eddardovu a kdoví koho ještě. Robert by byl proti, Eddard by byl proti, Arryn by mu vzkázal, aby si trhl nohou a jelo by se do války.
Proč mě srážíš v vzletu... Toto chce fanfiction, takú čo by sa sústredila na čo najodklonenejšie a pritom realistické posúvanie deja. Som si istá, že tu je medzera pre rozdielny outcome.
Komentáře
:-D
Aby si vylepsila image pred svymi hatery
Konec unCat a zacatek unJona!
Cat: A nezabudni sa teplo obliecť! Na Zdi je zima.
Jon: Áno, mami!
Cat: A pozdravuj odomňa svojho kamaráta, Samwella.
Jon: Áno, mami!
Cat: Jon, zabudol si si desiatu, bez zdravého jabĺčka z teba nebude riadny lord veliteľ...
Jon: Viac si sa mi páčila, keď si mnou pohŕdala!
Takže nakonec Jon bude Nissa Nissa a Catelyn je tedy Azor Ahai. Martin je liška podšitá, tohle by čekal opravdu málokdo
=D aww az jsem z toho dostala cukrovku
Ale uz beze srandy si myslim, ze Cat zila jako Mama a taky jako Mama umre. Jen to teda nebude Jon, kvuli kteremu se obetuje. A bude to velmi srdceryvne a ja uz se tesim, az nas tim budu rvat.
@Jay Ty jsi nějaký zlomyslný :twisted:
Pravdu dis. Tohle neni zadne Hvezdy nam nepraly ci tak
:-D
No u Belwase bys musel i něco přioperovat
Ovšem přes jejich činy (Edmure, Cat) se u nich nedá hovořit o šílenství a nechovají se hloupěji než většina jiných postav....ale dobrá úvaha:-)
Vráťme sa pekne krásne ešte pred rebéliu a to do momentu, keď sa o mladú Rybku pobili Vlk a budúci Drozd. Povedzme, že by Brandon prehral. Napríklad by sa pošmykol na schodoch, zahučal do rieky, prásknul hlavou o kámen a byl by tak tuhej, jak jen to jde - Petyr by duel vyhral. Ako by to ovplyvnilo ďalšie dianie ságy, hmmm?
Co je AU?
To nejspíš jo, ale zaprvé by to Petyra naučilo možno trošku inej lekcii, podobnej, ale určité podstatné detaily by mohli spôsobiť určité podstatné zmeny v jeho budúcich stratégiách. Za druhé, s Brandonom voňajúcim fialky odspodu by mohli dôsledky Lyaninho únosu vyzerať rozdielne. A samozrejme, nakoľko sme v Catelyninom vlákne, bolo by dobré ohliadnuť sa aj na efekt, ktorý by to malo na jej linke. Spomienky na človeka majú veľký vplyv a možno by skoršie zasnúbenie s Nedom viedlo k skoršiemu stretnutiu atď. atď.
Místo Brandona by si to s Rhaegarem chtěl vyříkat Robert. Možná by to neudělal tak zbrkle, ale výsledek by byl stejný. Aerys by chtěl jeho hlavu, pak Eddardovu a kdoví koho ještě. Robert by byl proti, Eddard by byl proti, Arryn by mu vzkázal, aby si trhl nohou a jelo by se do války.