Já chodila do MB na gympl, takže jsem ve městě automobilů strávila 4 roky, ale pak jsem studovala v Hradci, víkendy trávím u Českého Krumlova na chalupě a přes týden pracuju v Rakousku.
Kam že jsme to zváni? I když musím na rovinu přiznat že jsem nikdy nebyl úplně udělanej do takových těch srazů s nalepovacíma ušima a kostýmkama... teda proti gustu.. však to znáte. Navíc by šli stejně všichni za Hodora a nikdo by se ve finále nic nedozvěděl
Hmm, tak jestli se někdo povejde do mého pokoje na kolejích, kde byblím já spolubydla a ještě 4 moje mnohonožky a dva gekončíci fakt nevím, i vězenská cela je větší než můj pokoj
@Jay jooo tam někde mam pár známejch, Terku Lukešovou možna znáš. Poznamenám si tě do diaře, až budu mit cestu na příbram, když tak se ozvu jestli nahodou někde nedame pivsona
@Marek: Si nejsem jist, jestli je Příbram dost malá na to, abych znal dost lidí (potažmo, když jich spoustu znám přezdívkama a ne civilním jménem). Tohle příjmení znám - dvě hudebnický rodiny, kde otcové (bráchové) hráli v kapelách Maděra a Bonanza,... ale z té "zhruba naší" generace se mi vybavují jiná jména než Terka, takže buď neznám komplet rodinu, nebo "jinej (rodinnej) geng" ) Ale jo, až do Příbrami pojedeš, můžem na pivko zajít.
nooo ja jsem od plzenskeho kraje vzdálen asi 10km. Spíše ten východ na Prahu :-) jinak kdyby tu byl někdo z okolí Hořovic, Berouna, Příbrami atd, klidně se ozvěte
Komentáře
A co takhle Jižní Čechy, je tu někdo z ráje pivařů a rybníkářů?
já ještě pak Šumava, tam mám chalupu
no a je to jasný :-D
Ale jo, až do Příbrami pojedeš, můžem na pivko zajít.