Tak tenhle trailer se mi hodně líbí. Až na toho Stannise tulícího se k Melisandře (jestli jsem je dobře identifikovala). A ten souboj Ohaře s Berikem mi připomněl kung-fu filmy z 60. let, kdy jeden soupeř nastavil blok ještě dřív, než jeho protivník vůbec udeřil.
Jet-li se prý objeví až v další sérii, ale už teď dělá poradce co se týče otázek středověkého šermu..
Ale někdo tam svlíká herečku, která má hrát "Myrandu". A podle dlouhých blonďatých vlasů to vypadá na Cersei. 8-O To jsem fakt zvědavá, co z toho vyleze! :-D
Ale někdo tam svlíká herečku, která má hrát "Myrandu". A podle dlouhých blonďatých vlasů to vypadá na Cersei. 8-O To jsem fakt zvědavá, co z toho vyleze! :-D
Proč nemá Daario modrý vlasy a vousy do vidlice? Sakra vypadá sice dobře ale tohle tam chybí, stejně jako spousta jiných maličkostí, například barevných kontaktních čoček.
Ako vážne? Tak vieš seriály sa môžu reprízovať rovnako ako filmy a preto keď je nejaký veľkolepý seriál vysielaný prvýkrát, čiže jeho obsah ešte nikto nevie, je to rozhodne väčšia udalosť.
Mě se ten Daario vubec nelibí :-( přiteplení elfové patří do LotRa a ne sem :-( :-D
Tu musím súhlasiť. Seriálový Daario mi príde ako nejaký elf. On má byť proste špinavý, drsný a nevychovaný. Tento vyzerá ako vznešený Targaryen. Mnohí sa tu sťažujú na to, že nebudú brať vážne seriálového Malíčka (nie že by na to nebol dôvod). Mne viac vadí Daario a jeho nesúhlasiaci vzhľad, ktorý nesedí ani na jeho povahu.
Podle mne to takhle obsadili proto, že je pro dnešní mládež (a nejen ji) v poctatě nepředstavitelné aby se šestnactiletá holka jako Daenerys zamilovala (nebo si nechat zamotat hlvu, řikejte tomu jak chcete :-D ) od někoho jako je knižní Daario, mne osobně přijde jako dobrej týpek a při čtení mi pracuje hlavně fantazie, ale na platně bych jejich vztahu tež asi moc nevěřil ... leda že by byl ztvarněn opravdu dobře
@Amaroun Dobře ty, tak to pouvažuju, jestli 4. sérii přece jen nedat šanci Jen teda chudák Jet Li, zase tak starý není, abys ho dosadil do kung-fu filmů 60. let ))
Zdá sa mi to alebo Varysovi s každým dielom trocha povyrastú rukávy? Ja mám rukávy na pyžamovom tričku len mierne odvysnuté a už to mi robí nervy, keď sa načiahnem cez misku vody a omylom si to namočím. A z Thorosa asi začnem mať nočné mory 8-O
Komentáře
Aj tak mi nesedí. Vyzerá ako Lorasov brat.
Dobře ty, tak to pouvažuju, jestli 4. sérii přece jen nedat šanci
Jen teda chudák Jet Li, zase tak starý není, abys ho dosadil do kung-fu filmů 60. let
(Vím, že to nepatří přímo sem.)
A z Thorosa asi začnem mať nočné mory 8-O