Taky jsem si představovala někoho mladšího, navíc ten herec vypadá starší než na svých 56 let. Ale make up dělá zázraky.
Mimo jiné to definitivně boří teorii, že Maceho by mohl hrát Mark Gatiss. S jeho postavou dělají takové tajnosti, až mám pocit, že by to mohl být třeba Bloodraven (i když toho jsem si zase představovala v podání mnohem staršího herce)... To, že natáčel hned ze začátku, stejně jako herci z Dračího kamene (Carice van Houten pořád twýtuje o natáčení), by zase nahrávalo nějaké postavě kolem Stannise - třeba někdo z Florentů.
@MissUtahraptor No tak tam to možná byl i záměr, "neomlazovat" ho. I v knížkách je to postarší prošedivělej pán. Spíš mi vadilo, že byl jako Mance nemastnej neslanej...
@Aladniel@M1on - mohli by to tocit v tom staro-Rímskom Amfiteatri v Pule, Istria, majú to relatívne nedaleko (no, síce až na opačnom konci dalmátskheho pobrežia.. ;d
... a je potvrzeno, že to bude i na BR ke třetí řadě. :-) Když už jsme u BR, doufám, že nějaký e-shop dodávající i do ČR bude prodávat tohle. Moc bych chtěla ten Targaryenský cover. Když vyšla tahle speciální edice kdysi k první řadě, tak jsem to propásla.
Tak nám asi fakt přeobsadili Tommena. A navíc ho bude hrát zmrtvýchvstalý Lannister. :spike: (Jeden z kluků, které zabil Karstark.) Musím přiznat, že moc nechápu proč, ten původní Tommen mi přišel tak akorát roztomilý, a žádný jiný požadavek se snad na něj (ani v knihách) neklade, ne? :-)
@sveva Tyhle malé role často mívají lidi (nebo děti lidí), kteří se točí kolem seriálu. Když jsou důležité přeobsadí je a vzniká chaos, ale tak už to je
Komentáře
V 6:02 Brienne a Pod.
Mimo jiné to definitivně boří teorii, že Maceho by mohl hrát Mark Gatiss. S jeho postavou dělají takové tajnosti, až mám pocit, že by to mohl být třeba Bloodraven (i když toho jsem si zase představovala v podání mnohem staršího herce)... To, že natáčel hned ze začátku, stejně jako herci z Dračího kamene (Carice van Houten pořád twýtuje o natáčení), by zase nahrávalo nějaké postavě kolem Stannise - třeba někdo z Florentů.
http://flavorwire.files.wordpress.com/2012/03/dubrovnik-hotel-belvedere-croatia-5.jpg
už to tu niekde bolo ale myslím že toto je oveľa lepšia kvalita
Když už jsme u BR, doufám, že nějaký e-shop dodávající i do ČR bude prodávat tohle. Moc bych chtěla ten Targaryenský cover. Když vyšla tahle speciální edice kdysi k první řadě, tak jsem to propásla.
Musím přiznat, že moc nechápu proč, ten původní Tommen mi přišel tak akorát roztomilý, a žádný jiný požadavek se snad na něj (ani v knihách) neklade, ne? :-)