možná to bude vyřešený tak, že se Kraznys jen podivá nad sebe a kamera se přepne do jeho pohledu, kde bude vidět jen Drogon na řetězu nad nim chrlící smrtelnou davku ohnivé plazmy asi by to bylo nejlevnější řešení v pomeru k penezum
@sveva soráč, dik za upozornění, 2 dny ted byly naročný a vubec mi nedošlo no už je to opravené, snad to za ty 3 minuty nějakej prašivej nečtenář neviděl @sveva
možná to bude vyřešený tak, že se Kraznys jen podivá nad sebe a kamera se přepne do jeho pohledu, kde bude vidět jen Drogon na řetězu nad nim chrlící smrtelnou davku ohnivé plazmy asi by to bylo nejlevnější řešení v pomeru k penezum
Trailer túto možnosť zatiaľ potvrdzuje - je to tam vidieť presne takto
Takže, k dnešnímu dílu: · No, "můj" Ramsay je stejně pořád podstatně děsivější, ale ten psychopatický pohled při "Put him back, where he belongs." stál za to. · Ty čeští lannisterští lvi v Tywinově pracovně jsou móc pěkní. · Bod za rozhovor Cersei s Tywinem. · Pochopila jsem správně, že Sanse slibují Lorase? Pominu-li ten legrační fakt, že právě za tuhle "naději" se v knížce Olenna Sanse vysměje, nepřijde i neknížkovým divákům divné, že ji chtějí dát dohromady s Lorasem, když ona zaručeně není "jeho typ"? :-s · MORMONT!!!! (R.I.P.) · Co se mi pro změnu nelíbilo, bylo Samovo "zakčnění". Pokud si pamatuji, v knížkách ho museli pomalu vystrkat z Krasterovy pevnosti, než se vzpamatoval a poněvadž ho nemám ráda, nevoní mi ani taková drobná změna, malinkaté zhrdinštění. (Pro méně chápavé: jde spíše o povzdech, než výtku, OK?) · Proč pořád říkají "Lord of light" a ne R'hllor? =D · Nečíst knížky, začala bych po tomhle dílu dost těžce fandit Daenerys. Vynikající závěr.
a divák neznalý předlohy falešnou naději, že snad rozvíří vody v Západozemí, bohužel ho asi čeká zklamání, protože místo toho se Matka draků vydá na záchrannou misi, o kterou se nikdo neprosil :roll: tady mě GRRM naštval snad ještě víc, než když nechal Aryu zkysnout v Braavosu
Cersei se pomalu bortí pevná půda pod nohama, ten její výraz, když zjistila, že Joffánek už jí více nepatří a Růže pomalu obrůstají Královo přístaviště všemu nasadí korunu Tywin, který jí velmi pěkně naznačí, kde je její místo. Sansa má svůj sen o rytíři na bílém koni téměř na dosah,
o to krutější vystřízlivění ji čeká v náručí Skřeta :twisted:
Jinak, nemám co vytknout, v tomhle díle se mi líbilo snad všechno, jen tak dál
Ještě bych chtěla složit poklonu Natalii Dormer, její Margaery mě baví stále víc a víc, rozhodně lepší než její nemastná neslaná knižní verze, tahle Margaery mi byla celkem ukradená. Cersei to bude mít opravdu velmi těžké...
s dnešním dílem sem nad míru spokojená margaery je boží, olenna mě neuvěřitelně baví že ze sama neudělali normálního poseroutku mi nevadí, poměrně vítaná změna.. dany dneska prostě wow, škoda, že se pak její linka hoodně zasekne.. a vyšlo najevo, že valyrijsky umí, takže se mé přání tímto splnilo a ramsay... ten psycho pohled na konci stál za to
V tomto dieli dvakrát zimomriavky: keď sa Ramsay odhalil, a keď Dany začala na konci hovoriť valyrijsky. Myslím, že bez debaty zatiaľ najlepší diel tretej série, porovnateľný s tými lepšími z prvej. (A nula odhalených žien. )
Chce se mi úplně křičet! 3. série je naprosto fantastická (oproti nudné 1. půlce 1. i 2. série). Nemůžu se těch dílů nabažit. A i kdyby všechno ostatní byl v tomto díle shit, tak díky dvěma scénám (resp. jedné větě a jedné scéně) bych ten díl zařadila mezi TOP. 1. "My real father lost his head at King's Landing." - to jsem si musela i stopnout, abych to mohla rozdýchat 2. Dany (hlavně když začala mluvit Valyrijsky). Aaaach... prostě NÁDHERA!!!
Komentáře
takže
· No, "můj" Ramsay je stejně pořád podstatně děsivější, ale ten psychopatický pohled při "Put him back, where he belongs." stál za to.
· Ty
češtílannisterští lvi v Tywinově pracovně jsou móc pěkní.· Bod za rozhovor Cersei s Tywinem.
· Pochopila jsem správně, že Sanse slibují Lorase? Pominu-li ten legrační fakt, že právě za tuhle "naději" se v knížce Olenna Sanse vysměje, nepřijde i neknížkovým divákům divné, že ji chtějí dát dohromady s Lorasem, když ona zaručeně není "jeho typ"? :-s
· MORMONT!!!! (R.I.P.)
· Co se mi pro změnu nelíbilo, bylo Samovo "zakčnění". Pokud si pamatuji, v knížkách ho museli pomalu vystrkat z Krasterovy pevnosti, než se vzpamatoval a poněvadž ho nemám ráda, nevoní mi ani taková drobná změna, malinkaté zhrdinštění. (Pro méně chápavé: jde spíše o povzdech, než výtku, OK?)
· Proč pořád říkají "Lord of light" a ne R'hllor? =D
· Nečíst knížky, začala bych po tomhle dílu dost těžce fandit Daenerys. Vynikající závěr.
Sanse slibují Lorase - dávalo by to smysl, nemusí představovat další postavu
Cersei se pomalu bortí pevná půda pod nohama, ten její výraz, když zjistila, že Joffánek už jí více nepatří a Růže pomalu obrůstají Královo přístaviště
Sansa má svůj sen o rytíři na bílém koni téměř na dosah,
Jinak, nemám co vytknout, v tomhle díle se mi líbilo snad všechno, jen tak dál
:-)
že ze sama neudělali normálního poseroutku mi nevadí, poměrně vítaná změna..
dany dneska prostě wow, škoda, že se pak její linka hoodně zasekne.. a vyšlo najevo, že valyrijsky umí, takže se mé přání tímto splnilo
a ramsay... ten psycho pohled na konci stál za to
A i kdyby všechno ostatní byl v tomto díle shit, tak díky dvěma scénám (resp. jedné větě a jedné scéně) bych ten díl zařadila mezi TOP.
1. "My real father lost his head at King's Landing." - to jsem si musela i stopnout, abych to mohla rozdýchat
2. Dany (hlavně když začala mluvit Valyrijsky).
Aaaach... prostě NÁDHERA!!!