Preobsadzovanie Hory ma vôbec nerozhodilo, veď aj Martin sa s tým zabával.
Robert Strong.
Na mňa trailer pôsobí tak, že to bude veľmi podobné tretej sérii... teda pri knihách som fandil mojim obľúbencom, dúfal som v ich úspech (a prežitie) a súcitil s ich trápením... no a pri pozeraní seriálu sa zase budem len sadisticky chechtať ako pri Red Wedding... HBO zo mňa robí sociopata, to je isté!
Jú, na lietajúcu Lysu sa už veľmi teším. Modř! Modř! Modř!
Dúfam, že dajú viac priestoru Sanse, je to môj jediný záchytný bod na vlnách Brienne a Cercei...
A z Jaimeho zostrihu som nadšený, teraz môžem oveľa jednoduchšie predstierať, že sa naňho podobám...
@Chmur Když jsem v traileru viděl jak ten kaskadér (pokud to není kaskadér ale herec osobně tak se nedivím) nedotáčí sudy při souboji, tak bych mu nafackoval. Tohle si já dovolit na mistráku (i kdyby jen ČR) když jsem ještě cvičil tak mě rozhodčí vyhodí a budou si klepat na hlavu. Stačí si ten trailer pustit a podívat se co dělá při souboji za skok. Správně by to mělo vypadat nějak takhle.
@Montezuma3 1) A kedy inokedy by to malo byť? Stalo sa to na konci Búrky - posledná kapitola nerátajúc Epilóg. V tejto sérií už budú veci aj z Tanca a Hostiny. 2) Z čoho súdiš? Neviem to rozoznať - to je Sansa v snehu v Myviemekde?
No mňa toto už prekvapilo u Brana, takže už sa tým ďalším posunom nedivím. Keďže to vyzerá, že je v čiernom a už smúti, nejako divne ma napadlo, že rovno bude aj tá Hostinovská stretávka lordov, kde to riešia, takže mňauž to ani neprekvapí, skôr som zvedavý, ako z troch možností,ktoré som písal vyššie to vyriešia.
Hlavně se správně žensky zaobluje a roste. Takže se to zřejmě produkce snaží zastřít kostýmem. Podobně to odnášela v předchozích sériích Sophia Turner.
@Nevada Sophia dostává debilní kostýmy a účesy hned od 1. série, tam to není nic nového, ale aby šetřili na jedněch hadrech (ve kterých Arya stejně vydrží celou sérii) to mi přijde jako demence.
Nevím, kam to nacpat, protože BR a DVD nemají vlastní vlákno (ostatně asi ani není potřeba), tak to šoupnu sem: byl zveřejněn seznam bonusů, které budou na BR ke třetí řadě (tady).
Kromě audiokomentářů a různých videí z natáčení tam budou jako vždy krátká videa z historie Západozemí "Histories & Lore"
Old Ghis & Slaver's Bay (Jorah Mormont ) House Reed (Meera Reed) House Bolton (Roose Bolton) House Frey (Catelyn Stark) House Tully (The Blackfish) The Lord of Light (Thoros of Myr) Wargs and the Sight (Bran Stark) The Red Keep (King Joffrey) Robert's Rebellion (Petyr Baelish and Lord Varys) The North (Jon Snow) The Reach (Margaery Tyrell) The Riverlands (The Blackfish) The Stormlands (Brienne of Tarth) The Westerlands (Tywin Lannister) The Vale (Petyr Baelish)
Těším se zejména na historii rodu Boltonů a Reedů, je tam určitá šance, že se dozvíme malinko víc než z knížek. :-)
A pak tam bude několik vystřižených scén (ta s Pycellem a Tywinem na rybách už byla zveřejněná dříve): "Jon Meets Mance" "Edmure, Robb and The Blackfish" "Tywin and Pycelle" "Small Council Discusses Wildling Threat" "Jon Thinks About Escaping"
"Tell your father I am here.... and tell him Lannisters aren't the only ones who pay their debts".... to those of you who haven't read the books you have to be wondering who would dare make such a claim, ... Jsem zvědavá jak moc (dobře) to vysvětlí.
Komentáře
Na mňa trailer pôsobí tak, že to bude veľmi podobné tretej sérii... teda pri knihách som fandil mojim obľúbencom, dúfal som v ich úspech (a prežitie) a súcitil s ich trápením... no a pri pozeraní seriálu sa zase budem len sadisticky chechtať ako pri Red Wedding... HBO zo mňa robí sociopata, to je isté!
Dúfam, že dajú viac priestoru Sanse, je to môj jediný záchytný bod na vlnách Brienne a Cercei...
A z Jaimeho zostrihu som nadšený, teraz môžem oveľa jednoduchšie predstierať, že sa naňho podobám...
1) A kedy inokedy by to malo byť? Stalo sa to na konci Búrky - posledná kapitola nerátajúc Epilóg. V tejto sérií už budú veci aj z Tanca a Hostiny.
2) Z čoho súdiš? Neviem to rozoznať - to je Sansa v snehu v Myviemekde?
Osobně jsem nečekal, že se se Sansou posunou až na konec Bouře. V Hostině má kapitol docela málo. Budou nejspíš vařit z vody nějaké scény navíc :-k
Keďže to vyzerá, že je v čiernom a už smúti, nejako divne ma napadlo, že rovno bude aj tá Hostinovská stretávka lordov, kde to riešia, takže mňauž to ani neprekvapí, skôr som zvedavý, ako z troch možností,ktoré som písal vyššie to vyriešia.
byl zveřejněn seznam bonusů, které budou na BR ke třetí řadě (tady).
Kromě audiokomentářů a různých videí z natáčení tam budou jako vždy krátká videa z historie Západozemí "Histories & Lore"
Old Ghis & Slaver's Bay (Jorah Mormont )
House Reed (Meera Reed)
House Bolton (Roose Bolton)
House Frey (Catelyn Stark)
House Tully (The Blackfish)
The Lord of Light (Thoros of Myr)
Wargs and the Sight (Bran Stark)
The Red Keep (King Joffrey)
Robert's Rebellion (Petyr Baelish and Lord Varys)
The North (Jon Snow)
The Reach (Margaery Tyrell)
The Riverlands (The Blackfish)
The Stormlands (Brienne of Tarth)
The Westerlands (Tywin Lannister)
The Vale (Petyr Baelish)
Těším se zejména na historii rodu Boltonů a Reedů, je tam určitá šance, že se dozvíme malinko víc než z knížek. :-)
A pak tam bude několik vystřižených scén (ta s Pycellem a Tywinem na rybách už byla zveřejněná dříve):
"Jon Meets Mance"
"Edmure, Robb and The Blackfish"
"Tywin and Pycelle"
"Small Council Discusses Wildling Threat"
"Jon Thinks About Escaping"
http://www.icefire.cz/forum/discussion/51245/hra-o-truny-na-dvdblu-ray#latest
tady jsou nové ksichty:
Jsem zvědavá jak moc (dobře) to vysvětlí.