Tak už jenom měsíc, takže co myslíte opět dojde k únoku informací a budeme mít najednou 4 epizody?
Nemělo by... To leaknutí bylo způsobený tím že předali 4 epizody novinářům a to byl zdroj toho úniku. Letos řekli že právě žádný epizody pro recenzenty po minulé zkušenosti vydávat nebudou a i právě oni si budou muset počkat..
Moc se mi v tom druhém traileru líbí, jak si letí Drogon vyzvednout tu Dany... Tak snad se i seriáloví diváci dočkají smažených kobylek (a třeba i v medu) :twisted:
Moc se mi v tom druhém traileru líbí, jak si letí Drogon vyzvednout tu Dany... Tak snad se i seriáloví diváci dočkají smažených kobylek (a třeba i v medu) :twisted:
Jelikož je Daenerys v zajetí Dorthraků, dočkáme se spíše smažených koní. A to zažíváme dnes už snad vkaždém McDonaldu...
Všimli jste si praporce s vlkem v záběru za Davosem? Jinak začínám mít neblahé tušení, že ser Twenty Goodmen opět zvítězí, tentokrát nad Divokými. :-D Zatím se ale scénář, který tu před pár měsíci koloval, zdárně vyplňuje...
Jo a nevím jestli to je záměr či nikoliv, ale Tyrellové mají vskutku směšný přilby..
No, je to vlastně typ helmy zvané Barbuta, ale z nějakého důvodu má nekrytý celý obličej. Upřímně, i jiná brnění v GoT jsou většinou dosti nepraktická. :-)
@Everett_Young Maisie to tentokrát musím říct dost přehnala s líčením a i ten "kozopásek" je docela moc Tentokrát za mě palec dolů. Mohla by si přestat hrát na dospělačku. Lolitka (kterou je) jí sluší víc
Komentáře
To je už definitívne. Len ho oživia neskôr. Myslím si, že bude tretia epizóda prevažne o ňom, tam budú aj tie scény z traileru.
Bran a Tříoká vrána, která má ovšem obě oči... :wall:
Tak přeci jenom si Bran s Night kingem podá ruku
Jinak teda jsem samozřejmě myslel že koně = kobylky
Už se nemůžu dočkat. :-)