Já jsem se v tom, v rámci svědomité a kontinuální práce na diplomce, moc nehrabal a odevzdal jsem to Ježíškovi. Takže se to blbě popisuje :-) To bych musel rozdělat ty verze pro holky a to se mi nechce.
Jen jsem to teda zběžně prolít. Z knížky určitě udělám o Vánocích nějaký článek, která vám to přiblíží. Ale obrázky to stejně nevystihnou. Už na první omak je to pěknej kus, desky imitují kůži či co.
Atlas - no jsou to vlastně tvrdý desky, do kterých je vloženo 12 map. Prakticky bez textu, ale fakt mě překvapilo, jak je to velký a pěkný (ale třeba se jen podvědomě chlácholím, že jsem za to nedal devět stovek jen tak :-). Jen u těch map zamrzí to překládání - kdyby to pak chtěl člověk na stěnu, tak tam budou ty přehyby vidět - mohli to radši udělat v nějakém tubusovém provedení.
Já nakonec dostanu půlku Atlasu k svátku, ale vydupala jsem si, že si ho můžu nechat už teď (svátek mám na Štědrej den). Už se těším, až se budu procházet uličkama Králova přístaviště! :onfire:
Já nakonec dostanu půlku Atlasu k svátku, ale vydupala jsem si, že si ho můžu nechat už teď (svátek mám na Štědrej den). Už se těším, až se budu procházet uličkama Králova přístaviště! :onfire:
@tirionek Už i půlka z té ceny mi přijde k svátku až až...
'Atlas' už mám doma, je to krásná věc. Alek má pravdu, složené mapy v deskách nejsou moc praktickým a elegantním řešením. Přemýšlím o tom, že si je trochu vyrovnám a pak sroluju do tubusu.
Jinak jsem ale spokojená, mapy pokrývají celý známý svět, každý region má zároveň svojí samostatnou mapu + 2 města (King's Landing a Braavos). Braavos je momentálně asi moje nejoblíbenější :-D
Na ukázku ještě dvě hodně nepovedené fotky: 'The Known World' Braavos
Nad tím zeleným (Yi Ti) je The Shrinking Sea, ta krvavá skvrna vpravo od toho je Bleeding Sea, úplně vpravo The Dry Deep (vypadá trochu jako Grand Canyon ). A mezi tím jsou Cannibal Sands =D
@Hildegarda Já už kupuju povlečení jedině tam Ještě že na té fotce není vidět postel, skříně, komoda, stůl... to byste si určitě mysleli, že jsem úchylná. :-)
To je takový svátek, kdy si američané připomínají svojí největší krizi v historii tím, že obchody všechno masivně zlevňují. Američtí občané se v obchodech rvou, šlapou po sobě a a podobně, jen aby se k tomu či onomu se slevou 50 až 90% dostali co nejrychleji a měli na vánoce co dát pod stromeček.
To je takový svátek, kdy si američané připomínají svojí největší krizi v historii tím, že obchody všechno masivně zlevňují. Američtí občané se v obchodech rvou, šlapou po sobě a a podobně, jen aby se k tomu či onomu se slevou 50 až 90% dostali co nejrychleji a měli na vánoce co dát pod stromeček.
@MissUtahraptor U nás se toto aplikuje také. Ale nikoli jen jeden den v roce, ale pořád a všude a ke spuštění nákupního šílenství stačí jen sleva 10% ;-)
Aha, takto to budú robiť, kým pri tom fakt kohosi nezabijú (pri tom predbiehaní sa môže stať všeličo) a potom to bude naozaj Black Friday
Komentáře
Jen jsem to teda zběžně prolít. Z knížky určitě udělám o Vánocích nějaký článek, která vám to přiblíží. Ale obrázky to stejně nevystihnou. Už na první omak je to pěknej kus, desky imitují kůži či co.
Atlas - no jsou to vlastně tvrdý desky, do kterých je vloženo 12 map. Prakticky bez textu, ale fakt mě překvapilo, jak je to velký a pěkný (ale třeba se jen podvědomě chlácholím, že jsem za to nedal devět stovek jen tak :-). Jen u těch map zamrzí to překládání - kdyby to pak chtěl člověk na stěnu, tak tam budou ty přehyby vidět - mohli to radši udělat v nějakém tubusovém provedení.
Už se těším, až se budu procházet uličkama Králova přístaviště! :onfire:
'Atlas' už mám doma, je to krásná věc.
Jinak jsem ale spokojená, mapy pokrývají celý známý svět, každý region má zároveň svojí samostatnou mapu + 2 města (King's Landing a Braavos). Braavos je momentálně asi moje nejoblíbenější :-D
Na ukázku ještě dvě hodně nepovedené fotky:
'The Known World'
Braavos
Jaké má rozměry ta mapa světa?
Edit: a kdybyste hledali Asshai, tak je úplně vpravo dole na tom šedohnědém cípu...
V tom Braavosu jsou i názvy ulic? :-)
Co jsou zač ty krvavé fleky na dálném východě?
Peniaze sa maju minat na knihy a nie na nabytok
Vážne, veď oni budú zachvíľu samostatná rasa...