Ano, je to známo. Jen jsem měl vždycky dojem, že aperitiv se pije. :shock: Ale jsem jen obyčejný zlovlk, který toho ví málo o záležitostech stolování.
To víš, to tvoje "zakousni a trhej" by se přece jenom v naší civilizované společnosti příliš neuchytilo, takže mi radši dodržujeme pravidla stolování, tudíž i aperitiv;)) A zkus to pak aplikovat na zlovlčí zvyky...;))
Ano. Vysvětlím. Postup je následující: Konverzace. Desinsekce. Deodorace. Deflorace. Katarze. Degustace. Destrukce. Kremace.
Nějaké další otázky?
Jen jedna. Koupil sis slovník cizích slov?
Peter wrote:
To víš, to tvoje "zakousni a trhej" by se přece jenom v naší civilizované společnosti příliš neuchytilo, takže mi radši dodržujeme pravidla stolování, tudíž i aperitiv;)) A zkus to pak aplikovat na zlovlčí zvyky...;))
Já se radši napiju zdravé, pramenité vody z potoka, a pak se vrhnu na ulovenou zvěřitu, hutnou a zemitou. Alespoň si neničím svá zlovlčí játra nějakými kvašenými a etanizovanými patoky. :twisted: I lidé to již začínají chápat. V poslední době zažívá prudký vzestup agroturistika. Také lupoturistika již čeká na svoji šanci.
JInak u mě, samozřejmě Arya (knižní by byla nejúžasnější ségra jakou si dovedu představit a seriálová.... no to už je něco jiného), Asha (knižní verze, ne ta seriálová Yara) a pak buď Dacey Mormont (vztah) nebo Melisandra (knižní) - milenka
@flanker.27 Tak pokud ti to přijde nesrozumitelné (ačkoli se domnívám že tomu rozumíš moc dobře a jen se mě snažíš vytrollovat) tak je to jasně vysvětleno v dalším příspěvku. Navíc knižní Arye je teď 11 a já nejsem pedofil. Čímž neříkám že bych knižní Aryu nebral za manželku až bude starší, ale momentálně v tomhle věku samozřejmě ne.
@Everett_Young Je to velmi dvojsmyslné, mluvit o jedné postavě ve dvou různých polohách. A jedna rada - nebuď pořád vůči každému tak strašně nedůklivý (jako Arya ), nic z toho není míněno nepřátelsky.
@flanker.27 No, seriálovou a knižní Aryu tedy chápu jako dvě různé postavy. Stejně tak seriálového (znásilněného) a knižního (asketu) Stannise. Proto je pro mě snadné o ní / o nich takto mluvit.
@flanker.27 no máš ve jméně tečku takže při kliknutí na tebe to hodí že profil neexistuje tak jestli když tě označím tím @ tak jestli se ti zobrazí úpomínka že tě někdo označil. Protože já si kvůli tomu musel dát do jména podtržítko.
@flanker.27 Ok, jen jsem chtěl vědět jestli to funguje i s diakritikou protože to po odeslání příspěvku vypadá jako by to označilo jen část jména a tím pádem i neexistujícího uživatele.
Komentáře
Jen jedna. Koupil sis slovník cizích slov?
Já se radši napiju zdravé, pramenité vody z potoka, a pak se vrhnu na ulovenou zvěřitu, hutnou a zemitou. Alespoň si neničím svá zlovlčí játra nějakými kvašenými a etanizovanými patoky. :twisted: I lidé to již začínají chápat. V poslední době zažívá prudký vzestup agroturistika. Také lupoturistika již čeká na svoji šanci.
Lupoturistika? To asi právě provozuje Benjen Stark...
To není pravda!
podle knihy ještě Arianne Martel
podle seriálu ještě Cercei a Ygritte, ale to je čistě podle oka...
JInak u mě, samozřejmě Arya (knižní by byla nejúžasnější ségra jakou si dovedu představit a seriálová.... no to už je něco jiného), Asha (knižní verze, ne ta seriálová Yara) a pak buď Dacey Mormont (vztah) nebo Melisandra (knižní) - milenka
mimochodem, funguje ti to označení?
mrknul jsem na nejstarší diskuse a takovouhle perlu prostě nešlo nechat ležet...