Přeskočit na obsah

Trailer na 3. řadu Hry o trůny /rozšířená verze/ - Ice & Fire

upraveno 28. March 2013 v 3. řada
imageTrailer na 3. řadu Hry o trůny - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

«1345

Komentáře

• Hmm, no za mě super. Po té místní kritické a uplakané atmosféře stran druhé řady a skepsi ke třetí ;-), to velmi navnadilo.
  • Ale furt jsme neviděli Iwana Rheona. A já chci vědět, jestli obravdu bude Bastard a jak bude vypadat. A chci a chci a chci! :)
    Manceho budu ignorovat, protože šplhání na Zeď v té vteřince mě dost uchvátilo.
    A Jaime tam nějak skučel, co to asi bude za scénu?
  • upraveno 23. February 2013
    YouTube nestíhá :) (305 shlédnutí, 9655 lajků)
    Bastarda jsme neviděli, ale jeho oběť zřejmě jo... uhh.
    Podle svojí reakce na Jaimeho v traileru se obávám, že budu při téhle scéně asi brečet. :D
    Nas*aná Ygritte a Jon zmoklý jako slepice... ach, jak já je "shippuju". :D

A nemyslím si, že tohle je poslední trailer před premiérou...
  • Mně se líbí poslední dobou trend dávat moderní hudbu k naprosto netématickému videu. Většinou je to u her teda. Viz. http://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs

Má to něco zajímavého do sebe. :-)
  • sveva napsal(a):

Bastarda jsme neviděli, ale jeho oběť zřejmě jo... uhh.

Myslíš toho člověka s handrou na obličeji? Já si říkala, co to je za děsivou věc :anxious:
    Jop, myslím toho člověka přivázanýho ke kůlům s hadrem na hlavě... Neumím si představit, co jinýho by to mohlo být. I když GoT dokáže překvapit. :spike:

Bonus: ten záběr na konci, nemohla to být cyvasse? :) Já měla pocit, že to hrajou hlavně v Essosu, ale nezlobila bych se, kdyby byla už ve třetí řadě.
  • @sveva To je přece Joffrey při sadisticko-masochystických hrátkách s Ros :twisted:
  • To je určo cyvasse. A doufám že nám Tyrion vysvětlí pravidla a předvede všechny figurky na desce :-)
    Trailer se mi líbí. Ostatně se mi snad zatím líbily všechny:-) Jen ten Mance je porád nějakej divnej:-)Jestli bude třetí série lepší? Doufám, že ano. Protože pokud by byla horší než druhá, tak by to pro mě pomalu začalo být nekoukatelné:-)
    Jinak už jsme viděli Rosiny hýždě, klín, ňadra, tak doufám, že se dostaneme ještě dál a hloub, protože tahle postava si opravdu zaslouží detailní rozbor:-)
    @Everett_Young To ale Ros musela strávit hodně času v posilovně mezi druhou a třetí řadou, aby měla takovýhle paže :)

Edit: Aha, už jsem pochopila, jaks to myslel. Ale to o posilovně platí i na Joffreyho... vždyť je to takový tintínko. :)
  • @sveva Co ty víš, co skrývá Gleeson pod královským šatem? :D
  • @Chmur Jistě, co se Ros týká, musíme jít do hloubky. =D
  • Představte si, kdyby teď roli Ros vyškrtli - to by tu teprv bylo řevu :-)
  • alek napsal(a):

Představte si, kdyby teď roli Ros vyškrtli - to by tu teprv bylo řevu :-)

Jo, asi takhle :)
    Trochu mě štve, že když se objeví nějaké sólo pro draka, vždycky je to Drogon. Ty zbylé dva jsme viděli zatím jen dvakrát a to vždy, když byli pohromadě všichni tři. To je diskriminace.
    Mě se ten trailer líbil ale jako většiě mi tam chybí Bastard z Hrůzova
  • Trailer je super, hlavně jak obrozhouba leze na Zeď. A nevíte náhodou někdo jestli nebude promítání maratonu ve Světozoru, jako bylo loni. Bylo to super
  • Krisa napsal(a):

alek napsal(a):

Představte si, kdyby teď roli Ros vyškrtli - to by tu teprv bylo řevu :-)

Jo, asi takhle :)
    :-) Ale pak by se jistě někteří zamysleli a sepsuli by je, jak si můžou dovolit „kurvit“ dvě série postavou, kterou pak bezdůvodně vyškrtnou či odstaví a že to úplně podělali a zničili :-) Takže jediná šance je podle mě jí zabít, pěkně pomalu a bolestivě. Práce pro Joffa.
  • Mikulas napsal(a):

Trailer je super, hlavně jak obrozhouba leze na Zeď. A nevíte náhodou někdo jestli nebude promítání maratonu ve Světozoru, jako bylo loni. Bylo to super

Maraton bude, trochu jiné parametry (místo, čas apod.), ale bude http://www.icefire.cz/forum/discussion/comment/126816/#Comment_126816
  • @alek Druhá série měla trailery taky pěkné.
  • flanker.27 napsal(a):

@alek Druhá série měla trailery taky pěkné.

jj, jen říkám, že jsem začínal trochu propadat zdejší všeobecné skepsi a že tohle mě po dlouhé době navnadilo a začal jsem se těšit.
    @Mikulas Opravte mě jestli se pletu, ale Vypravěč na zdi nemá co dělat.Kdo by pak se snažil o mír s vránama
  • alek napsal(a):

Takže jediná šance je podle mě jí zabít, pěkně pomalu a bolestivě. Práce pro Joffa.

Tak to si ten řev znásob tisícem :)
  • Azazel: Ten klip nic moc :D
  • Mě se trailer líbí moc. Už se nemůžu dočkat na vysílání.
  • A Jaime tam nějak skučel, co to asi bude za scénu?
    Hlavně je to v tom traileru krásně střihnutý se slovy Joraha.
  • @alek Taky jsem si říkala, že to od Joraha není moc hezké, filuta jeden :)
    Tak po jedné minutě nemůžu soudit. Nejsem si ale jist, jestli ještě tomu mám věnovat čas. Druhá řada byla utrpení asi stejné jako kapitoly Daenerys v Tanci :P
  • Já se těším hlavně na Robba a na Brana a to jako hodně moc, ten trailer mě ještě navnadil :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.