1. Efekty sa mi páčia. Drak letiaci okolo lode, výstup na Zeď, rozhorenie meča. 2. Tá Catlynina poznáka pri tých mŕtvych
Zdá sa mi to, alebo si to užívajú, že RW idú dávať v takýchto náznakoch?
3. Hudba nie je taká akčná, ako pri iných traileroch z iných diel, je volený skôr štýl Seven Devils a to sa mi veľmi páči (btw tú pesničku musím ihneď mať) 4. Ak ten hrad je Storm's End 8-O Zvládli to veľmi pekne. Hlavne tie bočné podpery. Síce som si ich predstavoval hrubšie, ale vždy keď som si predstavoval Storm's End tak mal presne podobné hradné podpery na skalisku. Ak to nie je Búrlivý koniec, neviete, čo to je za hrad?
Představte si, kdyby teď roli Ros vyškrtli - to by tu teprv bylo řevu :-)
Tak keď už jej dali toľko priestoru, že paktuje s Varysom, nech to dokončia ak tam má byť väčšia myšlienka než "Budeš špehovať Malíčka a zistíš tu najdôležitejšiu informáciu pre túto hru... Naozaj je, veď vieš, taký Malíček (If you know what I mean)?" A potom ju môže kilnúť aj sám Malíček.
Trochu mě štve, že když se objeví nějaké sólo pro draka, vždycky je to Drogon. Ty zbylé dva jsme viděli zatím jen dvakrát a to vždy, když byli pohromadě všichni tři. To je diskriminace.
Diskriminácia by bola keby dávali len zeleného a bieleho Keď tam je čierny drak je to... kriminácia (*tututúúúú dramatická hudba*)
:-) Ale pak by se jistě někteří zamysleli a sepsuli by je, jak si můžou dovolit „kurvit“ dvě série postavou, kterou pak bezdůvodně vyškrtnou či odstaví a že to úplně podělali a zničili :-) Takže jediná šance je podle mě jí zabít, pěkně pomalu a bolestivě. Práce pro Joffa.
Když Jon přepadl tu skupinu divokých mezi kterými byla i Ygritte. Muže kterého zabil byl Orell. Toho volného orla se později zmocnil Varamyr. Byl jedním z jeho malé zoo. V tom orlovi ale ještě přežívalo něco z Orella a proto Jona napadl. Později pak v bitvě orla zasáhl šíp a v bolestné agónii ztratil Varamyr kontrolu nad svojí zoo, přišel o stínokočku a medvěd se vrhl na jeho smečku/nebo okolní vojáky (teď si nejsem jistý) nicméně, než se probral, zbili mu už jen tři vlci (viz prolog Tance)
Kedy bude v tretej knihe vystupovať Varamyr? som ešte len v polke knihy kde Jon utiekol od Divokých... tuším ani v druhej či v polke tretej knihe nebolo vysvetlené, že existujú ludia čo vedia ovládať zvieratá... prosím nepodávaj moc spoilerové informácie len chcem vedieť či Varamyr bude nejaká dôležitá postava v dalšom deji alebo či sa to až neskôr vysvetlí s tým Orellom keďže v druhej knihe bol hneď zabitý ked prepadli a zajali Ygritte
Komentáře
2. Tá Catlynina poznáka pri tých mŕtvych
3. Hudba nie je taká akčná, ako pri iných traileroch z iných diel, je volený skôr štýl Seven Devils a to sa mi veľmi páči (btw tú pesničku musím ihneď mať)
4. Ak ten hrad je Storm's End 8-O Zvládli to veľmi pekne. Hlavne tie bočné podpery. Síce som si ich predstavoval hrubšie, ale vždy keď som si predstavoval Storm's End tak mal presne podobné hradné podpery na skalisku. Ak to nie je Búrlivý koniec, neviete, čo to je za hrad? Podľa mňa si zlomí necht
TheonSmraďoch?A potom ju môže kilnúť aj sám Malíček.
Ono, pohľad na ten hrad už bol v druhej sérií
Později pak v bitvě orla zasáhl šíp a v bolestné agónii ztratil Varamyr kontrolu nad svojí zoo, přišel o stínokočku a medvěd se vrhl na jeho smečku/nebo okolní vojáky (teď si nejsem jistý) nicméně, než se probral, zbili mu už jen tři vlci (viz prolog Tance)
Rozhovory z tvůrci plus pár záběrů z natáčení.
Alek: na té hořící - asi starej pstruh...