Přeskočit na obsah

Ice & Fire novinky 10. týdne 2013 - Ice & Fire

2»

Komentáře

• upraveno 10. March 2013
    Hildegarda napsal(a):

Fake one image

tak na Ramsaya Boltona sa neviem dočkať. Som zvedavá ako bude vyzerať v seriáli.
  • @Marci pan Vítej v klubu :D
  • :D ďakujem pekne. Len ma dostáva jedna vec, prečo s ním nikde nie je to zoznamovacie okienko ako bolo s ostatnými postavami? Myslím si, že Bolton Jr je jeden z hýbateľov deja a nič :D Toto určite robia naschvál.
  • @Marci pan Protože nás chtějí napínat, syčáci. Však ono nebylo vůbec potrvzené, KOHO tam vlastně IR bude hrát.
  • ? tak teraz som prekvapená. Myslela som si, že je to na 100% on.
  • To si myslí všichni, ale potvrzené to prostě není. Na druhou stranu Rheon je jediný herec, kterému neoznámili roli a Ramsay je jediná postava, která nebyla oficiálně představena (z těch významných). Takže tak.
  • čiže viac-menej sa teraz hrá hra oni vedia, že my vieme, že oni vedia, že my vieme ako to je Rheonom a Ramsayom. Nevadí, tak či tak 20 dní do II. série
  • Rheon jako takový je mi celkem fuk. Jedinou výtku bych měla ve směru, že je to poměrně pohledný chlap, zatímco Ramsay má být "co na duši, to v obličeji." Já jsem v téhle fázi mnohem víc zvědavá na to, jak ho představí a hlavně jak vysvětlí kdo to sakra vůbec je. Protože ani papá Bolton moc v seriálu nepobyl a mám pocit, že ho tam snad přímo oslovili jednou, pokud vůbec. Takže jeho bastard bude pro nečtenáře asi pěkné WTF. Vždyť na CSFD se jeden z nich se po druhé sérii ptal "Co je to Bolton?"...
  • upraveno 11. March 2013
    mimochodem... (ano, jsem si vědoma, že IMDb není 100%)
  • inu, áno herec je veľmi pekný, až príliš pekný na rolu takej osoby ;)
    zase na druhej strane, maskéri sa aspoň môžu vyšantiť.
    hm, to je pravda, ale, ak to dobre uhrajú a dajú mu dobré entrée, prečo nie? aj tak to množstvo postav čo je v knihe je preriedené... napríklad súrodenci Reedovci (a to nech idú dokúta, to som strašne zvedavá ako toto vysvetlia!) sa objavia až teraz... jeden nový Sneh hore-dole nemôže byť problém... snáď :D
  • Nevada napsal(a):

Rheon jako takový je mi celkem fuk. Jedinou výtku bych měla ve směru, že je to poměrně pohledný chlap, zatímco Ramsay má být "co na duši, to v obličeji." Já jsem v téhle fázi mnohem víc zvědavá na to, jak ho představí a hlavně jak vysvětlí kdo to sakra vůbec je. Protože ani papá Bolton moc v seriálu nepobyl a mám pocit, že ho tam snad přímo oslovili jednou, pokud vůbec. Takže jeho bastard bude pro nečtenáře asi pěkné WTF. Vždyť na CSFD se jeden z nich se po druhé sérii ptal "Co je to Bolton?"...

Ale na FB už behajú vtípky, kde je Roose a tam text "Mysleli ste si, že vyzerám hrôzostrašne? Tak to si počkajte na môjho syna..." :) Ak to pomôže takej malej časti nečitateľských divákov
  • Marci pan napsal(a):

napríklad súrodenci Reedovci (a to nech idú dokúta, to som strašne zvedavá ako toto vysvetlia!) sa objavia až teraz... jeden nový Sneh hore-dole nemôže byť problém... snáď :D

Jojen sa jedného mrazivého dňa objaví v spomalenom zábere z hmly a vysvetlia Branovi, že ho celú cestu prenasledovali kvôli Reedovmu snu, pričom oša im nebude dôverovať, čím vznikne rivalita medzi Meerou a Ošou.
  • Jojen sa jedného mrazivého dňa objaví v spomalenom zábere z hmly a vysvetlia Branovi, že ho celú cestu prenasledovali kvôli Reedovmu snu, pričom oša im nebude dôverovať, čím vznikne rivalita medzi Meerou a Ošou.
    Nebolo to náhodou tak, že Oša s Rickonom sa rozdelili a vytvorili sa dve samostatné skupinky? Keď odchádzali z trosiek Winterfellu. Viem, v seriáli to bolo inak... ach tie efekty, prečo nie? Keď ono... i tak si to celé vynechaním Reedovcom skomplikovali a nie, že nie.

• Everett_Young napsal(a):

@Branislav_Gepeto No, když jsem jí viděl na první fotce tak jsem se celkem zhrozil. Ale pak v seriálu jsem zjistil že je celkem dobrá.

Až na to že znásilnila Standu.
    nooo mne taky překvapilo že Mel neni mladší a trochu hezčí než jsem si ji představoval, nicmeně myslim že výběr trochu starší herečky byl nakonec správný, boť z serialové Mel opravdu vyzařovala jakasi magie, nadpřirozenost, mystika a tajemno no a nevim jestli by tohle dokazala předat na platno nějaka sice hezčí ale dvacetiletá pipka, leda že by měla opravdu charisma .... jo jinak mne taky překvapilo že herečka vypada v realu o dost lepe než v seroši, na to že ma kolem pětatřiceti se dá říct že je to krásná ženská

• Tak na mě teda ze seriálové Melisandry nevyzařovalo absolutně nic. Na fotkách vypadala skvěle, takže jsem se těšila, ale spíš mi přišla jako leklá ryba a ten děsný účes jí jen zbytečně přidává další roky, takže vypadá ještě starší.
  • Nekritizujte a těště se. Kritizovat můžete až potom.Třeba bude ta 3. série úplně jiná než ty předtím. ;-) :roll:
  • Ja sa na III. sériu teším. Minimálne na soundtrack a som zvedavá ako spravia RS. A aspoň to spríjemní čakanie na ďalšiu knihu ;)
  • Juchů! Soundtrack! Na ten bych zapomněla... Díky, @Marci pan za (konečně) pádný důvod k těšení. :D
  • !! vďaka Valar Morghulis som vyhrala literárnu súťaž, hrala mi dookola a inšpirovala ma! Dawin či ako sa volá ma u mňa obrovskú čokoládu :D
  • @Marci pan Aku literarnu sutaz? Ved sa pochval :)
    Mas aj tu zeliezko v ohni?
  • Nebuď zvědavá. =D
  • heavy_head napsal(a):

Nekritizujte a těště se. Kritizovat můžete až potom.Třeba bude ta 3. série úplně jiná než ty předtím. ;-) :roll:

Nestraš :-)
  • upraveno 12. March 2013
    @Hildegarda :D Nie, tu radšej netvorím, tu len čítam ;) a bolo to pre Človeka v ohrození
  • Jaime mi pripomína Arthasa Menethila...tým pohľadom :D
  • Everett_Young napsal(a):

@Krisa Myslíš že Kit je víc sexy než Iwan? Protože další varianta mě nenapadá.

Ne! NENÍ!
    Ty plakáty jsou hnusný. :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.