Kruci, Ygritte se mi každým dílem líbí víc a víc. Díl se mi moc líbil, teda až na Maceho - CH je sice dobrý herec, ale jako Manceho ho zatím nedokážu přijmout. Každopádně se těším na další díl a doufám, že tam konečně bude Iwan Rheon (já chci vědět, jestli to bude opravdu Ramsay a jak bude vypadat)!
@Marci pan V tom případě je to opravdu průšvih, protože Sansa tam teď patří mezi nejvyšší, a jestli měří jen 172cm, tak jak jsou potom vysocí ostatní? =D
Podle imdb má: Sophie 175 cm, Kit 172, Emilia 160, Lena 166, Jack Gleeson 170, Aidan Gillen 178 (i když Sansa vypadala vyšší, takže nejspíš od posledního měření zase o kousek povyrostla), Richard Madden 180, Rory McCann 198 (ty bláho, to má Sansa ještě co dohánět), Nikolaj 189 a nakonec Gwendoline 191 cm takže moc povýšeně se Jaimeho dívat nemůže. Tak a teď můžu jít konečně v klidu spát
Podle imdb má: Sophie 175 cm, Kit 172, Emilia 160, Lena 166, Jack Gleeson 170, Aidan Gillen 178 (i když Sansa vypadala vyšší, takže nejspíš od posledního měření zase o kousek povyrostla), Richard Madden 180, Rory McCann 198 (ty bláho, to má Sansa ještě co dohánět), Nikolaj 189 a nakonec Gwendoline 191 cm takže moc povýšeně se Jaimeho dívat nemůže. Tak a teď můžu jít konečně v klidu spát
Řekla bych, že u Sophie budou mít zastaralé údaje z první série (už tam na ní bylo vidět, že rychle vyrostla). Je určitě vyšší než Gillen, i když se to kameraman snažil co nejvíc maskovat.
No Bran taky slušně roste, Hodor z toho jistě moc radost nemá. A Arya stejně tak. To je taky důvod, proč jsou naprosto vyloučený nějaký pauzy kvůli čekání na knihu. GRRM má co dělat...
Tak asi jediné zklamání je pro mě Mance, jinak pěkný start :-)
Ale každá scéna s Dany a Sansou pro mě byla utrpením, jen se objevily na scéně objevil se reflex "ježiš, zavrtění hlavou a oči mimo obrazovku". Vypěstoval jsem si k nim slušnej odpor.
tak tento díl docela ušel, už se to pomalu rozjíždí. Měly ukázat bitvu mezi hlídkou a chodci s nemrtvými. Ze Cersei se stáva pomalu alkoholička a synaček zase ze sebe hrdinu přitom utek z bitvy. Stannis zarostly a zlomeny. Konečně je vydět Davose co mu zbylo z ruky. A zaplnovani Tyrelu K.P. . Největší rozsek ta malá holčička s babuganem na konci . Navrat Selmiho. A kde je sakra zjizvenej Ben toho asi vyškrtli?
Tak asi jediné zklamání je pro mě Mance, jinak pěkný start :-)
Ale každá scéna s Dany a Sansou pro mě byla utrpením, jen se objevily na scéně objevil se reflex "ježiš, zavrtění hlavou a oči mimo obrazovku". Vypěstoval jsem si k nim slušnej odpor.
Nápodobne, Manca som si predstavovala inak. Ja mám také stavy pri Catelyn a pri Margery... budem vďačná, ak bude minimum scén a nebudú mať voľné jazdy v štýle charita a pod.
Jediná postava, při jejímž objevení na scéně vyvracím oči v sloup a mám chuť křičet "Ty sem nepatříš." je Talisa :evil: Dany se po druhé sezóně o hodně zlepšila, i když výraz "cítím smrádek" si Emilia neodpustila ani tentokrát, je to o dost lepší než ukřičená Daenerys z minulé sezóny a její příběhovou linii vidím po prvním díle jako jednu z nejnadějnějších. K Ros dokonce začínám cítit jakési sympatie, být oblečená jí očividně svědčí. Margaery v sirotčinci byla rozkošná těším se na víc Tyrellů v příštích dílech a Catelyn neměla příliš času se projevit, tak uvidíme.
@Dreamer Presne, Talisa mi najviac vadi. Aj ako postava, aj ako herecka. Mozno mi to prve ovlyvnuje usudok u druheho, ale tazko az verit, ze ma geny od Chaplina.
Nevim čim to, jestli je to sklon nepřidávat se k většině či co, ale zrovna Oona mi ve všech změnách vadí nejmíň. Spíš se ptám co Robb sakra dělá na Harrenově, když má přijet do Řekotočí a proč se u všech jiných potkává s Qyburnem. Něco mi říká, že všechno, co se mělo dít v Řekotočí, se bude dít na Harrenově, ale kde se bude potom dít to, co se mělo dít na Harrenově
Komentáře
Díl se mi moc líbil, teda až na Maceho - CH je sice dobrý herec, ale jako Manceho ho zatím nedokážu přijmout.
Každopádně se těším na další díl a doufám, že tam konečně bude Iwan Rheon (já chci vědět, jestli to bude opravdu Ramsay a jak bude vypadat)!
Pěkný graf minulých řad: http://winteriscoming.net/2013/03/a-game-of-ratings-s3/
a všimni si topánky. má topánky!
Muhahaha :twisted:
:-o
Krisa: jj, 172 je pro slečnu uplně v pohodě, souhlasím...
;-)
mj. 186 cm