Takže když už jsem se rozhodnul upgradovat svůj elektropark a pořídit si nové pc, notebook, telku a konzoli tak to všechno podraží díky oslabené koruně, super :-)
My sme prave dnes kupovali hlinikovu masinku z alzy a vdakabohu za euro.
Včera jsem potkal ty nový policejní dálniční superby. Jen jsem nepochopil, že se snažil, ačkoliv mu muselo být jasný, že pokud mám na zadku AWD 2.5 WRC, že těch 160 točím na čtyřku...
@Tom@Krisa ha! len potom by sa ukázalo.. :-) ale ne, radši ne, bolo by to až moc súťaživé a konfrontačné - nekdo by "plnil" len vejtahárnu, a nekdo len lampáreň :twisted: :-# :-$
@Tom: Vzhledem k tomu, že smyslem onoho nákupu bylo udělat kšeft Škodovce, tak nejspíš není na co si stěžovat :-$
Že si na tebe Užovka1 nepočkala někde o pár kiláků dál (u nejbližšího zúžení do jednoho pruhu), kde by jim na tvoji A6 stačila taková ta skládací koloběžka, viď? Hlavně nikoho netref, piráte.
Když jsem jel letos v létě na jih po E55, začal jsem cca 5km před Benešovem předjíždět kolonu aut, a až někde kousek před Bystřicí se situace začala pomalu obracet. Kdybych býval neuhnul na Vožici, tak by mě poslední z nich dohnali někde v půlce Votičáku. Prý to tam ty pátky odpoledne není až tak neobvyklý jev..
Aha, a neměls ji dřív jako služebáka? (nebo jsem si to vymyslel :-k) Fordy se mi dost líbí, mj. i proto, že se nesnaží příliš "vylepšovat" věci, které fungují. Například existuje jeden smysluplný způsob, jak skládat sedačky (známý už alespoň čtvrt století), a přesto má zjevně stále někdo snahu učinit v tomto směru průlomový objev..
Je ten novej Focus uvnitř takové Vegas (osvětlení palubky), jak se o něm tvrdí?
Koupil jsem si do soukromého užívání WRC model Fordu Focusu mk2
Kdybych jel služebákem; tak když by pánové ve své lenosti nekontrolovali majitele vozu, tak samozřejmě slušně zastavím, vytáhnu průkazku a zeptám se pánů na služební čísla
Koupil jsem si do soukromého užívání WRC model Fordu Focusu mk2
Kdybych jel služebákem; tak když by pánové ve své lenosti nekontrolovali majitele vozu, tak samozřejmě slušně zastavím, vytáhnu průkazku a zeptám se pánů na služební čísla
@Tom Jak dlouho nás budeš natahovat s tvoji prací? =D
heh, ani ne natahovat, ani ne (príliš) moc "mariekať, stažovat se, ale skor to trbea využiť, v štýle neco jako : "strýčku (johny) tomi, pošli bony, aspon malú sumiščku, (my sme všetci chudobni, nemame si za co kupit ani nastroj hudobni, atd.. ;D) :twisted: :-P =D :-$ :anxious:
@Thorar no mne sa o nejaké súkromie a takéto veci ani nejedná, v rpvom rade, o to sukromie až tak nejde, či súkromie, nesúkromie, to je tiš luxus, čo si tiež nemože každý dovoliť (..a ne každý to až tak potrebuje, a aj využije,), napr. (myslim, že nejen) mne by sa skor zišlo, kebyže radšej, namiesto tolko suúkromia, "aspon 1 "dvere", na ktroé klopem, ne-ostavali ´hluché´, a zavreté.." ( mno, tak napr. na wikip.Q.C.-timeline mi zas včera zas zmazali prispevok, moj vstup o mojich *kvantovích sitách* en.wikipedia.org/w/index.php?title=Timeline_of_quantum_computing&action=history :-( :evil: :-x :roll: a na Optical computing wiki tiež , ale to už úplne neopravnene, prtže aspon malá zmienka o izraelskom start-upe "Lenslet a ich optickom cpu (Digital-Signal-vectoring-Processor) Enlight 64, a 256, tam jasne patrí.. ) ( :-# :-? en.wikipedia.org/w/index.php?title=Optical_computing&action=history
Komentáře
njj, witcher 3 :P
@Alef_peAlef jen je musíš vědět kde hledat
...huf, už se můžu vrátit, děkuji za pochopení, ale někam sem to vyřvat musel a něj nemám nervy
Že si na tebe Užovka1 nepočkala někde o pár kiláků dál (u nejbližšího zúžení do jednoho pruhu), kde by jim na tvoji A6 stačila taková ta skládací koloběžka, viď? Hlavně nikoho netref, piráte.
Je ten novej Focus uvnitř takové Vegas (osvětlení palubky), jak se o něm tvrdí?
(tedy vydržel jsem to tam 3 měsíce, než jsem s pláčem utek (smích))
(A Dynex by si taky měl aktualizovat soupisku svého týmu :-D )
"strýčku (johny) tomi, pošli bony, aspon malú sumiščku,
(my sme všetci chudobni,
nemame si za co kupit
ani nastroj hudobni, atd.. ;D)
:twisted: :-P =D :-$ :anxious:
mno, tak napr. na wikip.Q.C.-timeline mi zas včera zas zmazali prispevok, moj vstup o mojich *kvantovích sitách* en.wikipedia.org/w/index.php?title=Timeline_of_quantum_computing&action=history
:-( :evil: :-x :roll:
a na Optical computing wiki tiež
en.wikipedia.org/w/index.php?title=Optical_computing&action=history
:-)