@Depresor Já jsem docela zvědavá, jak na tom budete - ta hvězdná K4 už je přece jenom trochu starší a K2 ženy se rozpadl. Máte tam nový čtyrák, který by mohl být dost nadějný (mám pocit, že ten starý čtyrák už dokonce i poradili), a taky velmi dobrý mužský debl.
@Krisa: to video je super, pro završení triumfu už tam chyběl jenom nějaký ten vodopád za cílem, kterého si "couvači" nevšimnou Každopádně to působí velmi vyrovnaně. To jeli 1km?
Na základě letošních zkušeností musím potvrdit, že projíždějící K4 už je dobrý "parník" a výsledná vlna má pořádnou sílu ještě několik metrů od linie plavby. A pokud náhodou chcete závodníky "pronásledovat" po břehu, připravte se na to, že se pořádně proběhnete.
Řekla bych, že to byl 1km (i když jistá si nejsem, protože jízda je sestříhaná, tak nemůžu odhadovat podle času), protože na 500m by veslaři neměli šanci (kajak se rozjede rychleji) a na 2000m by zas podle mne vyhráli s přehledem veslaři.
@Krisa :-D jj ..slovo "netradičný" je v tomto pripadne nešťastne, chcel som skor použiť slovo neobvyklý ... proste vieš čo tým myslím nie ? Vodné športy poznaju len ti skutoční "fajnšmerkii" kdežto týždnove výsledky okresního přeboru vo futbale ti okomentuje každy "znalec" v hospode =D
@Krisa nič si z toho nerob..lepšie neovladať kanoe ako kolo ... ak by ti to točilo bicykel zrovnala by si pelotón a to by bolo horšie ako buchnute kanoe
Komentáře
Na základě letošních zkušeností musím potvrdit, že projíždějící K4 už je dobrý "parník" a výsledná vlna má pořádnou sílu ještě několik metrů od linie plavby. A pokud náhodou chcete závodníky "pronásledovat" po břehu, připravte se na to, že se pořádně proběhnete.
Řekla bych, že to byl 1km (i když jistá si nejsem, protože jízda je sestříhaná, tak nemůžu odhadovat podle času), protože na 500m by veslaři neměli šanci (kajak se rozjede rychleji) a na 2000m by zas podle mne vyhráli s přehledem veslaři.
Jop, chlapské K4 jsou už docela rychlé
@heavy_head Umím půleskymáky :P
"Ne, ona si z nás jen dělá srandu."
"Hahaha!"