Zajímavé - hlavní charakterový znak Cersei přebrala - Cersei přesvědčená o své inteligenci je blbá jak troky... a pro porovnání Lena "Tuto roli krásné, prohnané a ambiciózní ženy přímo miluji." - Jako Cersei a prohnaná? Dobrej vtip, ale pokud to Leně pomáhá vžít se do role, tak proč ne, že?
@pavel: "udělej to co by na tvém místě udělal Oberyn" ... myslíš jako, že kdyby zabili Ellarii, tak že Oberyn vojede Jaimeho? )
Ne tak doslova... Jen že by i Oberyn byl rád v roli utěšovaného. Navíc v seriálu ho udělali trochu bisex... tak by bral třeba i toho Jaimeho
Jsem zvědavej, jak bude to "vloupání" děsně nenápadný.. Mrzák a řezník, kteří se nestřeženě někam vloupou.. Možná se tomu zasměju (tím nelichotivým způsobem vůči scénáristům), ale možná mě to bude bavit víc než nesnesitelný kapitoly Ariane a toho Kingsguarda...
Ty jo, Gepeto to má strašně načtený, já to celé četl jednou a vůbec nevím, o čem mluví. Ale je fakt, že seriál sleduju jen v televizi, takže jsem viděl dvě série. Kdy sakra dají tu třetí?
No, já asi zas pro tentokrát přeskočím celou 5. sérii. :-D
Bez Griffů, s Jaimem v Dorne, s románkem Trystana a Myrcelly místo Arianne a teď bez Brana... V podstatě už mě tam tím pádem zajímá jen Jonova linka. :-/
Snad spravny topic...chci se zeptat.V jake casti knih je dej Brana na konci 4.řady? Jde o to, že jsem na netu četl, že tato dějová linka o hodně předbíhá ostatní.Tak chci vedet kolik kapitol z hostiny/tance uz vyplytvali v tv a kolik jim zbyva? Prosim bez spoileru,cetl jsem jen do boure.
@TheWhiteWalker Až v Tanci - zbývají jim tak stěží 2 kapitoly. Ale oni se toho stejně nedrží, s tím si nelam hlavu
Praveze asi chtej (coz je asi dobre),jelikoz Branova linka vubec nema byt v 5.rade
Ja osobne povazuji prvni tri knihy za hodne dobre filmove zpracovane , akorat z Boure tam chybi nekolik postav,coz se k delce knihy da pochopit no.Mozna to meli roztahnout jeste na dalsi radu (ikdyz zase takhle ma kniha porad velke kouzlo oproti TV)
Komentáře
Jsem zvědavej, jak bude to "vloupání" děsně nenápadný.. Mrzák a řezník, kteří se nestřeženě někam vloupou.. Možná se tomu zasměju (tím nelichotivým způsobem vůči scénáristům), ale možná mě to bude bavit víc než nesnesitelný kapitoly Ariane a toho Kingsguarda...
SPOILER:
http://www.edna.cz/game-of-thrones/fotky/spoilerova-fotografie-z-nataceni/
:evil: :roll: :-@ :wall:
Já to už vzdal, prostě kniha byla úplně debilní, ještě že se toho chopilo duo Červánek a udělali z toho něco smysluplného
http://www.spoilertv.com/2014/11/game-of-thrones-season-5-leaked-stunt.html
Hm, tak že by nakonec
odkaz
Na jednu stranu dobře, že nechtějí předbíhat, na druhou stranu mizí diákům naděje na flashbacky při jeho výuce.
hodí to sem. Asi preklik.
Predpokladám, že to asi malo byť
Ještě nevíš co si pro nás připravý scénaristé z HBO. To bude teprve zajímavý . :dance:
Prosim bez spoileru,cetl jsem jen do boure.
Ja osobne povazuji prvni tri knihy za hodne dobre filmove zpracovane , akorat z Boure tam chybi nekolik postav,coz se k delce knihy da pochopit no.Mozna to meli roztahnout jeste na dalsi radu (ikdyz zase takhle ma kniha porad velke kouzlo oproti TV)