Přeskočit na obsah

Trailer na 5. řadu Hry o trůny - Ice & Fire

2

Komentáře

• Zdá se mi to, nebo to vypadá jako Jaime v Dorne ? :-( 1:03
  • Nezdálo. Tohle je známo už dost dlouho.
  • pokud budou flashbacky, tam by mohl být i Rhaegar, pro mě nejlepší postava z GOT, jsem zvědav, jak moc ho pokurví. Minimálně místo fialových oči bude mít modré :)
  • @Kalam Mekhar nebude žádný rhaegar, jen Magy Žába.
  • @Everett_Young to je asi dobře nakonec. To jak Cersei vzpomína na Rhaegara je v Hostině nebo v Tanci? Už se mi trochu popletlo...
  • Rhaegar by len zamotal divákom hlavu
  • @Kalam Mekhar
    Cersei v Hostine síce spomínala na Rhaegara, ale ak si správne pamätám, len ako spomienku. Vec okolo Magy Žáby bola ucelená snová halucinácia slúžiaca aj v knihe plus mínus ako flashback. Rhaegar vo flashbacku by bol IMHO zbytočný. Vec okolo Maggy by mohla mať význam ak chcú zapojiť veštbu jej smrti, poprípade tým len vysvetlia jej motívy nenávisti voči Tyrionovi.
  • upraveno 31. January 2015
    Everett_Young napsal(a):

@pavel vzhledem k Varysovu "Who talked about "him"?" mi přijde úplné vyřazení pravděpodobnější.

Aspoň víme co to znamená pro knižního gryfa... Protože jinak by si ho dovolit vyřadit nemohli. Stejně mám že všichni nám tu Dany moc cpou, jako že to bude královna západozemí, ale čím dál víc si myslím že prostě s tím budou všichni počítat a martin jí odkrouhne pár stránek před koncem :D

Co se týká Jaimeho v Dorne, Elarii/Arianne a další podobný (a dost pravděpodobný) dablování postav mě celkem i vyhovuje. Tak nějak se mi povedlo seriál odříznout od knížek a musím i říct že dost postav co se od hostiny vyrojily mi prostě nesedlo. Gryfové, Ariane, Victarion,...

• @pavel Já si spíš myslím, že Daenerys znovu osídlí Valyrii :twisted:
  • @DanielSvatoš Jasně že je to Cersei, kdo se žízne.
    U Maggy žáby.
  • Ohledně toho "Who talked about him?"... Tyrion původně o Aegonovi nic nevěděl, Illyrio mu nic neřekl, původně se měl vydat za Daenerys, což by vysvětlovalo to ".. talked about him?" O Aegonovi se Tyrion dozví až na lodi s Gryffem a spol., takže k úplnému vyškrtnutí Aegona možná nedojde :o

Snad jsem nenapsal úplnou blbost :P
  • upraveno 1. February 2015
    @Fuyu Jediná možnost je, že by o něm nevěděl i Varys a aby Pavouk o někom nevěděl, že existuje to se mi moc nezdá.

Mimochodem když je teďkon Varys v Essosu, Myslíte si, že se vrátí aby si vystřelil z kuše nebo to udělá někdo jinej.
  • upraveno 1. February 2015
    Zdravím lidičky,
    prosím Vás nevíte, "kdy spatří temnota oheň Melisandry" ve Vichrech zimy, respektive, kdy bude vydána, jestli máte nějaké info budu za něj rád ;) Valar morghulis
  • @Mievr To neví ani tříoká vrána. Jisté jsou jen dvě věci: Smrt, a že Vichry nevyjdou letos.
  • GRRM zprvu doufal, že by mohli vyjít 2014, teď víme, že nevyjdou ani 2015...Tanec měl jaké zpoždění? Tak 5 let oproti prvnímu odhadu?:-) Ještě si dovolenou plánovat nemusíš:-)
  • upraveno 2. February 2015
    M1on napsal(a):

Mimochodem když je teďkon Varys v Essosu, Myslíte si, že se vrátí aby si vystřelil z kuše nebo to udělá někdo jinej.
    Tak logicky bude muset
    Kevan
    zemřít rukou někoho jiného, přece jen cesta Pentos-Královo přístaviště...

• @Fuyu Akoby to zrovna v seriály vadilo =D Rozkošní ste
  • @Gepeto Tady nejde jestli to vadí, ale jak to bude, jen tak ze zajímavosti.
  • Tipla bych,
    že Kevan v seriálu ani nezemře. IMHO Kevan ani nebude regentem. Žádný Griff, Cersei bude během téhle série hned zpátky, takže to nebude třeba. Tím by mohl být někdo z trojice Mace, Margaery nebo Olenna (šance protáhnout dobu oblíbené postavy na obrazovce).

A docela mě zajímá, jak se popasují
    se zdůvodněním Cerseiny procházky.
  • @Nevada Jako že by
    Olenna odhalila, že je vlastně Targaryen, a vytáhla na Přístaviště?
    :D
  • @CervenKa
    Ne,
    prostě se malá rada shodne na tom, že ji jmenují regentem, vzhledem k její příbuznosti s aktuální královnou. Ale spíš bych to tipla na regentství Margaery.
  • @Nevada Aha, já to nejdřív pochopila tak,
    že někdo z nich nahradí Griffa, ne Kevana.
    Jo, takhle to dává větší smysl.
    Cersei by měnit podle mě nemuseli -
    když nic jiného, můžou použít Lancela z první série (aspoň abstraktně, toho herce asi nevyhrabou, kdo ví, kdy tam byl naposled), Černokotlé nepotřebují.
  • Montezuma3 napsal(a):

@Mievr To neví ani tříoká vrána. Jisté jsou jen dvě věci: Smrt, a že Vichry nevyjdou letos.

No že to nevyjde letos ještě není tak úplně jisté. Tam přece ta vydavatelka říkala, že jakmile budou mít rukopis, tak do čtyř měsíců by to mohlo vyjít. Ale podle toho co jsem slyšel, tak Martin řekl, že to chce dopsat do vydání hvězdných válek, což tak odpovídá konci letošního roku. Takže s největší pravděpodobností to opravdu letos nevyjde.
  • @StandazPorubhradu Proč zrovna do vydání hvězdných válek?
  • M1on napsal(a):

@StandazPorubhradu Proč zrovna do vydání hvězdných válek?

Aby se pak mohl v klidu dívat a netížilo ho černé svědomí = nedopsané Vichry
    :twisted:
  • Aby ho nezlákala temná strana síly.
  • JayJay
    upraveno 3. February 2015
    CervenKa napsal(a):

@Nevada Jako že by

Proč Olenna, celou dobu tvrdím, že Targaryen je Margaery (a nikdo mi to nevěří)... :o)
  • Jay napsal(a):

CervenKa napsal(a):

Jako že by

Proč Olenna, celou dobu tvrdím, že Targaryen je Margaery (a nikdo mi to nevěří)... :o)
    (Protože není!)
  • upraveno 3. February 2015

@pavel Já si spíš myslím, že Daenerys znovu osídlí Valyrii :twisted:

It has begun So shall kingdom of Valyria rise The time of the Lannisters is over The age of the Targaryens has come

wolaver.org/Space/Eye_of_Sauron.jpg

• M1on napsal(a):

@StandazPorubhradu Proč zrovna do vydání hvězdných válek?

No někde jsem četl článek, že jak viděl trailer na nové Star Wars, tak jako velký fanoušek této série si uvědomil jaké je to čekání, tak si řekl, že do roka to bude. :D Ale jestli to je pravda to nevím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.