@Montezuma3 ...dík pekne, akurat nie som až taký zdatný v angličtine, takže to budem musieť pri pozeraní niekedy stopnuť,aby sa informacie dostali do spravneho centra v hlave .. :-k
@Depresor Mně to taky nejdřív psalo že "nepovolená operace" či co, párkrát jsem to aktualizovala, vyjela ze stránky, vrátila se a pak to jelo. No, vlastně nevím, čím jsem to spravila
@Tarin ano..asi preto. Snazili sa poukazat na komplikovanost natacania a nebolo to venovane rozhovorom a drbom ako to bolo v lani @M1on dik ..uz som to rozbehal
Třeba jí jen scénáristi předepsali, že se má ukázat "v celé své kráse" a trochu přehání v tom, že byla-li z toho šokovaná ona, že z toho budou šokovaní i diváci... )
Takže scénáristé sundají některou z postav.. Tak nějak přemýšlím koho asi. A typuju že
se Bron nevrátí z Dorne. Je to známá postava, která už je pro příběh naprosto zbytečná a Areo bude potřebovat protivníka (pokud teda ten kdo umře není Jaime )
@Everett_Young To netuším. Ale nebyly řeči o těch dvou jen fáma? Pascal během rozhovorů zmiňoval manželku a rodinu v kontextu, kde to nevypadalo, že by měl nějaký románek.
@pavel Dej si prosím pozor, knižní spoilery sem nepatří. Díky. (Jinak M1on reagoval na Monteho a jeho domněnku.)
Osobně tipuju
buď taky Jona, nebo už dřív v jednom rozhovoru Sophie Turner prozradila, že natáčela scénu, která pro ni byla hodně těžká. Takže buď sex s Malíčkem, nebo smrt malého Arryna.
Omluvuju se za spoilery, začnu je víc užívat v praxi Každopádně
Jon, Tyrion a Daenerys jsou podle mě trojka, která dojde do finále knih a možná umřou až tam
Ve zkratce, scénáristi nezabijou pro Martina důležitý postavy. Prostě dostali seznam jmen, která už do děje nezasáhnou nebo v knihách úplně zmizela a rázem získají maso na splnění kvóty "litrů krve/epizoda"
Myslím že další kandidátkou, kterou uvidíme umřít možná bude Meera, možná Hodor, ostatně co s ním když bude Bran "létat"..
diváky prý hodně oblíbenej, nejsem si jistej jestli by se zrovna jeho chtěli zbavit, je to taková univerzalní postava, které mohou dát v poctatě jakejkoliv úkol/roli ... s tím jak už se serial odklonil od knížek,
by mohl Bron klidně dělat člena královské gardy
a nikomu by to nepřišlo divný ... i když zrovna tohle je docela zvlaštní představa :-#
Komentáře
http://www.hbogo.cz/content/game-of-thrones-a-day-in-the-life-1999119890
Líbí se mi sevillské lokace.
...ale teraz som to oje-trt-kabatil ...(stiahol cez torrent a bsplayer našiel titulky) :-)
(o 30 min . neskôr)
Uprimne... Foreshadowing z pred roka bol lepší
@M1on dik ..uz som to rozbehal
Tak to nevim, jestli na to mám být zvědavý, nebo se mám spíš bát toho co vymysleli. :-k
Takže scénáristé sundají některou z postav.. Tak nějak přemýšlím koho asi. A typuju že
@pavel Dej si prosím pozor, knižní spoilery sem nepatří. Díky.
(Jinak M1on reagoval na Monteho a jeho domněnku.)
Osobně tipuju
Ve zkratce, scénáristi nezabijou pro Martina důležitý postavy. Prostě dostali seznam jmen, která už do děje nezasáhnou nebo v knihách úplně zmizela a rázem získají maso na splnění kvóty "litrů krve/epizoda"