AGOT BG v Bratislave
mám stolovú hru AGOT - základné prevedenie, do Prahy sa žiaľ nedostanem a rád by som si zahral?
Dáme Bratislavské kolo? Hear me roar!
Dáme Bratislavské kolo? Hear me roar!
0
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Zakládat na to zvláštní thread nebudu, ale klidně můžem dát základní hru i v Brně. Mám hru, prostor i případné další spoluhráče
Jinak v Praze delame i vikendove akce (tj. zaciname v patek odpo a koncime v nedeli), vcetne prespani pokud je zajem. Takze pokud se nekdy domluvime, tak klidne muzete prijet. Dohodnem nejak dalsi hrace a muzeme hrat treba AGOT na nekolika stolech zaroven. Nebo treba i turnaj, pokud by nekdo chtel hrat AGOT dva dny v kuse (pripadne neco jineho):D Neni problem - staci mi aspon tech 5 hracu, kteri jsou ochotni prijet si zahrat a klidne to zorganizuju.
EDIT: Predelal jsem tu svoji dizkuzi, at se tam muzeme domlouvat na jina mesta. Asi nema smysl plevelit to tu, az takhle. Takze co se presunout tam? A todle zrusit?
inak i to je jedno, aj keď sa trochu obávam, že ak sa to dá do jednej skupiny tak BA sa stratí. na druhú stranu, zdá sa, že sme tu max 2-3 slováci, takže aj tak asi nie je koho verbovať.
takže vlastne kľudne to spojme
Třeba u mě doma, na mém horském sídle? :-)
A to je kde?
V šumné Ostravě. To ti je krásný a drsný kraj...
Proc ne, navrhni kdy:)
v Bratislave?
ja hrávam s jednou partiou, ale z tej nikto teraz dlhodobo nemôže.
takže ak sa zoženie ešte jeden tak to môžeme dať, v štyroch je to už v pohode. chcelo by to v sobotu na obed, niekde v podniku kde je veľký stôl a nebudeme tam zavadzať. alebo v čajovni.
alebo že by sa pridala aj @hildegarda?
A kedy by to bolo?
Pripadne nejaky link na ceske pravidla by sa hodil
prečítať si ich dopredu je určite fajn, pomôže to.
http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/hra-o-truny-deskova-hra-druha-edice-2532/
navrhujem niektorú sobotu alebo nedeľu cca o jednej. dajte vedieť kto kedy môže.
Ja mozem az okolo 16.marca, ale ak najdete niekoho ineho do partie, kto bude moct skor, tak sa s tym zmierim
Ide mi priamy spoj na Kamenne, na Safko sa dotrepem aj pesi