Tak wiki ASOIAF nám potvrdila že Bloodraven je tříoká vrána :wall:
Lord Brynden Rivers, called "Lord Bloodraven", was a legitimized Great Bastard of Aegon IV Targaryen and Melissa Blackwood, his sixth mistress. His personal arms were a white dragon with red eyes breathing red flame on a black field. In the television adaptation Game of Thrones he is portrayed by Struan Rodger.
@Everett_Young: Ber to s humorem,... z knih je to stejně na 99,9% jisté a jsou-li si tak podobní, tak je Rodger může hrát oba ačkoli to případně jsou rozdílné osoby... ) Ostatně mám za to, že wiki také není úplně ve všem 100% přesná...
Nevím kam s tím jinam, tady to jistě nikomu neublíží - na edně jsem si přečetl zajímavej příspěvek do diskuze a nyní to lustruju na imdb...
Jak už tady psal, tak se podle imbd v 7. 9. a 10. díle objeví Asha/Yara a v 10. ještě Balon… takže celkem věřím, že by se Greyjoyové mohli dostat do 6. série(Minimálně Victarion a snad Euron) A dál v tom díle budou Kevan, Pycelle a Varys, takže by se mohla stát stejná věc, jako v epilogu Tance. Má se objevit i herec Joseph Mawle, který hraje Benjena Starka, to mě hodně překvapilo, takže snad se vážně objeví!
Tak flashbacky s bílými chodci jsou asi zbytečný. Leda s tím Benjenem, ale do jaké doby bychom se měli podívat? Jinak právě nevím nakolik je to důvěryhodný zdroj.
No tak Asha/Yara by taky mohla být v Theonově flashbacku, stejně jako Benjen v Jonově. Nevím no, možná by to prostě bylo takové to bilancování motivů postav před tím, než je zabijou. :-k
No tak Asha/Yara by taky mohla být v Theonově flashbacku, stejně jako Benjen v Jonově. Nevím no, možná by to prostě bylo takové to bilancování motivů postav před tím, než je zabijou.
Nebo jiný nápad. Asha a Balon budou zabiti novým charakterem, jenž se zjeví na konci 5. sérii Euronem Greyojem a ten popluje s armádou Železných do Meerenu. Můj osobní tip. A ohledně Benjena Starka, Benejen = Studenoruký.
Tak imdb berte fakt s rezervou, je to zdroj, který může editovat vlastně kdokoliv. Jestli je ale to o Nočním králi a Benjenovi pravda, klidně bych je viděla ve společné scéně.
Komentáře
Lord Brynden Rivers, called "Lord Bloodraven", was a legitimized Great Bastard of Aegon IV Targaryen and Melissa Blackwood, his sixth mistress. His personal arms were a white dragon with red eyes breathing red flame on a black field. In the television adaptation Game of Thrones he is portrayed by Struan Rodger.
Ostatně mám za to, že wiki také není úplně ve všem 100% přesná...
Čo myslíte, bude to nová arya pri zabití Meryna Tranta, ako bolo pri uverejnenej kapitole? Dosť sa teraz o tom špekuluje...
vypadá to dost šíleně teda
Ježiši, teď jsem se podíval na cast epizody "Hardhome" a je to taky celkem brutus...
A ohledně Benjena Starka, Benejen = Studenoruký.