Přeskočit na obsah

Hra o trůny 5x08 - Tvrdodomov - Ice & Fire

15678911»

Komentáře

• Pochopila jsem dobře, že zabitý nemrtvým se sám stává nemrtvým, až po kouzle Jiného, případně Velkého Jiného?
  • @brbr Já bych řekl že po zabití se stáváš nemrtvým, víc bych v tom neviděl.. Nějaký hlubší smysl tomu určitě nedávali (jestli myslíš ten tríček Night's Kinga)..
  • sfik napsal(a):

@brbr Já bych řekl že po zabití se stáváš nemrtvým, víc bych v tom neviděl.. Nějaký hlubší smysl tomu určitě nedávali (jestli myslíš ten tríček Night's Kinga)..

Myslela jsem to hlavně ve smyslu nemtrvý zabije člověka a ten hned začne fungovat jako nemrtvý. To se jim u té palisády muselo špatně bojovat, vždyť nemohli poznat kdo je kdo. Podle mě to bude spíš ta Kingova finta.
  • sfik napsal(a):

@brbr Já bych řekl že po zabití se stáváš nemrtvým, víc bych v tom neviděl.. Nějaký hlubší smysl tomu určitě nedávali (jestli myslíš ten tríček Night's Kinga)..

Víc v tom určitě je, kdyby nemrtvým se stal jen ten, co je zabitý nemrtvým, tak by nemuseli pálit mrtvé. Mrtvý je mrtvý, dokud ho BigBoss neobživne kouzlem - podle mého teda. :king:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.