Přeskočit na obsah

Komu fandíte? Jak si myslíte, že dopadnou postavy ze ságy? pouze Knihy!!

124»

Komentáře

• upraveno 9. June 2015
    Je to Martin, takže to může být úplně k ničemu a ukáže se, že Melisandřino upalování je na nic. To by se mi osobně líbilo mnohem více, kdyby Melisandra dojela na ten svůj fanatismus a skálopevné přesvědčení o nutnosti jejích činů by se proměnilo v prach a s ním i Rudá kněžka. Stannis určitě není Azor Ahai a v bitvě o Zimohrad dost možná padne.
  • Páni som asi jediný, kto si myslí, že Stannis tú bitku s pomocou Manderlyov vyhrá :D Zrazu sa cítim tak optimisticky.
  • Výhra a že padne se navzájem nevylučuje ;-) taky bych ráda, aby rozsekal Boltony, ale zároveň by mohl konečně zkapat a Melisandra by si pak mohla dát facku a vykašlat se na Rudého boha a začít konečně dělat něco užitečného, třeba jít se odpálit do hlavního tábora Jiných.
  • upraveno 9. June 2015
    Já si myslím že Stannis bude ten světský král, který (minimálně na severu) tu lidskou válku vyhraje, ale chleba se bude lámat v bitvě s jinými, kde se ukáže že je Stannis na nic. Mel do něj vloží svoje naděje, ale on umře a Melisandra tak přijde o svůj ostrůvek bezpečí a všichni si na ní vylijí svojí zlost a třeba jí i symbolicky upálí. (Martin by jí samozřejmě nechal znásilňovat tolik dnů, kolik AA kul Světlonoš :D )

Tahle varianta by se líbila mě, samozřejmě bez toho znásilňování. Ale Melisandra se konce ságy nedočká. Dopadne jako fanatici obvykle dopadají. Obrátí se proti ní rozzuřený dav a skoncuje s ní..
  • Podle mě Stannis nepadne dřív než proti Jiným.
    Jestli jste četli kapitolu s Theonem z Vichrů, tak tam bitva ani neproběhla a Stannis se stáhl. Navíc za Boltonama stojí jen tak 2 lordi ze Severu, zbytek zatím drží hubu a krok, tedy Boltony hodně přečíslují, no uvidíme

• upraveno 9. June 2015
    Stanis vydrží spíš chudák Theon jen se divím, že ho Stanis nechce upálit, ale popraví po způsobů starých seveřanů. Inak boltoni mají podpory taky díky domnělé Arya, ted ji nemají, takže můžeme jenom hádat
  • Bolton má falešnou Aryu ;-)
  • @Dreamer Jestli občas sleduješ diskuzi na edně, tak tam je jeden troll (myslím že to dělá ale úmyslně), tak ten vždycky píše o Aryje z rodu Frejů :D Tohle je jenom "spletení se" :D
  • Mě celkem vytáčí i komolení některých jmen, chápu to u nějaké postavy, která se v knize objevila celkem dvakrát, ale u hlavních postav, to snad není tak těžké napsat to dobře a když si nejsem jistá, tak si to do dvou vteřin zjistím.
  • @Dreamer už jsem to upravil nastala drobná chybka :D
  • @p1e9t9r2 v pohodě, taky bych v tom měla bordel sledovat seriál i knihu :D
  • @Dreamer když nejhroší je, že knihy jsem četl dávno a až moc si z nich pamatuji respektvive vše co přečtu si pamatuji pokd je to z fantazi :D
  • @Kamilkazi No, ale za Boltonama stojí nejmocnější rod Severu
  • Po poslední epizodě aspož zůstanou Stannisovi věrní jen ti opravdoví fanoušci, kteří chápou jeho rozhodnutí ;-) Nechápu jak někdo může začít fandit Boltonům a říkat že Stannis je horší než oni :-)
  • Achileus napsal(a):

@Kamilkazi No, ale za Boltonama stojí nejmocnější rod Severu

Tedka nevím koho myslíš, pokud vím tak jsou s Boltonama pouze Karstarkové a to né všichni, navíc si myslím, že je to spíš lest, ale uvidíme a ještě jeden rod. Zbytek je proti, ale možná se pletu :-)
  • @Kamilkazi Karstarkove to podle dění v Tanci táhnou s Hrůzovem
  • Achileus napsal(a):

@Kamilkazi Karstarkove to podle dění v Tanci táhnou s Hrůzovem

Pouze část ne? K Johnovi, přece dorazila dědička Karské bašty a informovala ho o pasti atd. atd. Tedy si myslím, že asi ne všichni Karstarkové jsou s Boltonama :-)
  • @Kamilkazi Pouhá většina
  • Achileus napsal(a):

Tak ono stačí urobiť fik-fik so zradcami na Zimohrade, fik-fik so zradcami v Stannisovom tábore a predpokladať Harrionovu smrť a sila Karstarkov bude patriť Thennom. To nie je dosť stabilný spojenec. A že sú Karstarkovia najmocnejší som nevedel - nie je to náhodou zo seriálu, kde vlastnia väčšiu armádu ako Robb?
  • upraveno 9. June 2015
    @Gepeto Nějaký fik fik si Mr. s-fik vyprošuje :D
  • Gepeto napsal(a):

Achileus napsal(a):

Tak ono stačí urobiť fik-fik so zradcami na Zimohrade, fik-fik so zradcami v Stannisovom tábore a predpokladať Harrionovu smrť a sila Karstarkov bude patriť Thennom. To nie je dosť stabilný spojenec. A že sú Karstarkovia najmocnejší som nevedel - nie je to náhodou zo seriálu, kde vlastnia väčšiu armádu ako Robb?

Tam je to tuším dáno tím, že měli hodně těžké jízdy, ale už jsi to nepamatuju :-)

• Nemocnější jsou manderliové (nebo jak se to píše) a ti jsou s nima jenom na oko. Stále jsou věrni starkům a proti jednoho hledají.
  • p1e9t9r2 napsal(a):

Nemocnější jsou manderliové (nebo jak se to píše) a ti jsou s nima jenom na oko. Stále jsou věrni starkům a proti jednoho hledají.

Já si to taky myslím, ale přímo to řečeno není. :-)
  • Kamilkazi napsal(a):

Tedy si myslím, že asi ne všichni Karstarkové jsou s Boltonama :-)

Tak třeba já určitě nejsem!
    Gepeto napsal(a):

Tak ono stačí urobiť fik-fik so zradcami na Zimohrade, fik-fik so zradcami v Stannisovom tábore a predpokladať Harrionovu smrť a sila Karstarkov bude patriť Thennom. To nie je dosť stabilný spojenec.

Na Zimohradě žádní Karstarkové nejsou. A to fik fik si strč někam. Spoiler z uvolněné kapitoly Vichrů:
    Stannis je chce při útoku poslat v první linii. Takže žádný fik fik.
    p1e9t9r2 napsal(a):

Nemocnější jsou manderlyové.

Cože? Ty slizký ryby, kterým narostly nohy? Pfff!
  • @Monte Karstark Moja chyba, nemyslel som Zimohrad ale Čierny hrad (mám pocit, že Jon tam tých dvoch stále drží). As for Stannis
    Na to som tiež akosi zabudol, myslel som si, že ich Stannis rovno fikne za zradu a je dokonané. Takto majú šancu prežiť a utiecť :'-(
  • @Gepeto Na Zdi je zavřený jen Cregan. Alys už odjela na baštu.
  • upraveno 10. June 2015
    @Monte Karstark Pod tými dvomi som myslel Arnolfa a Cregana. Zase raz moja chyba, neviem prečo sa mi to splietlo s historkou spred Robertovej vlády a myslel som si, že Jon najskôr uväznil jedného a potom došiel (a uväznil) druhého. Akosi sa mi tam vplietla jedna neexistujúca generácia Karstarkov navyše :)
  • @Monte Karstark Slizké ryby přesně, ale je to tak a pokud si přečteš kapitoly davose tak ten se sám divil počtu válečných lodí co dokázali postavit. Jen jsou drženi v šachu jeden dědic po smrti druhý v zajetí, doma jen dvě dcery. Navíc sami toho taky tolik nezmůžou, takže potřebuji někoho, za koho povstane každý severský rod a to je Stark, proto ho taky chtějí najít.
  • @Monte Karstark Slizké ryby přesně, ale je to tak a pokud si přečteš kapitoly davose tak ten se sám divil počtu válečných lodí co dokázali postavit. Jen jsou drženi v šachu jeden dědic po smrti druhý v zajetí, doma jen dvě dcery. Navíc sami toho taky tolik nezmůžou, takže potřebuji někoho, za koho povstane každý severský rod a to je Stark, proto ho taky chtějí najít.@Monte Karstark
  • upraveno 17. November 2015
    A víte komu fandím já? Hodorovi. :D

image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.