Přeskočit na obsah

Citáty z filmu

16869707274

Komentáře

• Doufám, že si to pamatuju správně... :-)

A: "To, že tvůj kámoš dostává do držky, ještě není důvod, aby ses do toho sral."
  • @Montezuma3
    Díky a omlouvám se. Ne že bych nechtěla, ale (s)prostě jsem zapomněla.
  • Takže to zkusíme rozjet?
    Co se ti vybaví při slově dovolená? Mně liposukce
  • Střílím zcela na slepo Účastníci zájezdu?
  • Tyrion Lannister napsal(a):

Střílím zcela na slepo Účastníci zájezdu?

image
  • Tak takhle umírá svoboda....za bouřlivého potlesku.
  • Star Wars: Pomsta Sithů?
  • ... jeho křestní jméno je Agent.
  • nj, můj oblíbenec Tony :)
  • Ješitnost je rozhodně můj nejmilejší hřích
  • @Tyrion Lannister He, he. Kdo jiný než John Milton z Ďáblova advokáta, úžasný zdroj citátů, jako třeba tenhle.

Eddie Barzoon, Eddie Barzoon. Hah! Oh, I nursed him through two divorces, a cocaine rehab, and a pregnant receptionist. Heh. God's creature, right? God's special creature? Hah! And I've warned him Kevin, I've warned him every step of the way. Watching him bounce around like a fucking game, like a windup toy! Like 250 pounds of self serving greed on wheels. The next thousand years is right around the corner, Kevin, and Eddie Barzoon-take a good look, because he's the poster child for the next millennium! These people, it's no mystery where they come from. You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire, you build egos the size of cathedrals, fiber-optically connect the world to every eager impulse, grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold plated fantasies until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own god, and where can you go from there? ... And then it hits home! You gotta pay your own way, Eddie. It's a little late in the game to buy out now! Your belly's too full, your dick is sore, your eyes are bloodshot, and you're screaming for someone to help! But guess what? There's no one there! You're all alone, Eddie. You're god's special little creature. Maybe it's true, maybe god threw the dice once too often. Maybe he let us all down.

No ale k hraní.
    Víra je hrozné utrpení. Jako kdybys milovala někoho, kdo je ve tmě, kdo se ti ale neukáže, ať voláš, jak chceš.
  • @svoa00 Je vidět, že se vyznáš. :D John Milton byl prostě výbornej
    image

Co jsi udělal mé ženě? No, řekněme, žen a stupnici od jedné do desíti, kdy jednička je běžný páteční večer v Loxamově domácnosti a desítka nezjvrácenější choutky lidí, jsme se s Mary dostali hmm..abych zase nefandil ...na sedmičku :D Nezapomenutelný. Jinak, co se týče hry, usilovně přemýšlím něco mne snad napadne
  • OK, tak něco trošku lehčího. A mimochodem - nehledejte v tom citátu dvojsmysly.
    Watch your heads.
  • @svoa00: Bych řekl, že to může být cokoli s válečnou tématikou - od Ryana, přes Tenkou červenou linii, Příliš vzdálený most a 6. batalion (orig. "The great raid", neptej se mě, proč je to tak geniálně přeložené :o)) až třeba po Hvězdnou pěchotu. U všech těchto filmů bych věřil, že to tam zazní a zároveň to u žádného neumím tvrdit na 100%.
    Mám tipnout jedno - tak TČL :o).
  • Muži v čiernom :D
  • Tématická nápověda :)

image
  • upraveno 10. February 2016
    Střelim od boku, Ospalá díra? :D jiný film s bezhlavým jezdcem neznám. Ale ta dýně mě lehce mate :-k
  • upraveno 9. December 2018
    Tú dyňu po Ichabodovi hodili miestni šprýmaři. A pak potkal ozajstného jezdce utínajíciho cizí hlavu a krátkodobě se zřítil.
  • Hmm, dám si chviličku čas na rozmyšlenou, to chce něco speciálního :-D
  • All work and no play makes Jack a dull boy.
    ...doufám, že může být anglicky :D "dull boy" se mi líbí, tak jak je to psáno...černé na bílém.
  • @Dreamer bohové, že ty myslíš psací stroj :applause: ta táhla "cirkulárka" v pozadí a potom...ach. Spisovatelský king King, a jeho a Kubríkovo Osvícení
  • Muhehe zadávám :dance:
    Není to ani stejná liga, je to úplně jinej sport!
  • @Benji A dělal bys takovou masáž chlapovi? ;-)

Je to samozřejmě Pulp Fiction 8-)
  • @Darkover tak to bylo lehký, dávej :applause:
  • Tak dávám...
    Průkaz do knihovny z toho zmetka génia neudělá!
  • Darkover napsal(a):

Tak dávám...

Průkaz do knihovny z toho zmetka génia neudělá!
    Brad Pitt v Sedm
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.