Přeskočit na obsah

Nejlepší POV

13»

Komentáře

• Jay napsal(a):

@Aviv: Nebudu to číst, nebudu to číst ,... ne ne nene nenenene néééééééééééééééééééé......

A proč ne, Jayi, proč? :twisted:
  • Aviv napsal(a):

Sagart napsal(a):

@Aviv Nechceš taky napsat vlastní Hru o trůny . Je to velice zajímavé čtení :-)

Já bych to psala ještě déle než Martin. :D
    Ale ďakujem za pochvalu. Bol môj opis tvojej postavy uspokojujúci a blízky skutočnosti? :D
    Déle než Martin bych nepsal ani já.
    Dalo by se říct, že se ti moje postava povedlo skoro dokonale :)
  • @Aviv no ne, moc pěkné. Bude i pokračování? :twisted:
  • Everett_Young napsal(a):

@Aviv no ne, moc pěkné. Bude i pokračování? :twisted:

To by mě nejprve musela na kolenou prosit, prepač jako hlavní postavu zvolila mě :D
  • upraveno 25. February 2016
    No to by som ešte pred tým prosením musela vymyslieť zápletku. Nakoľko má ASOIAF celé priehršlia POV, pokojne by ho mohol mať i Everett. Jen ještě nevím, co by se tam stalo. A stejně tak nevím, čo by sa stalo s Myou a Sagartom od momentu, kedy som skončila. Ale možno niekedy v budúcnosti niečo pribudne...

@Aviv no ne, moc pěkné. Bude i pokračování? :twisted:

Vďaka. S Myou to však ani inak ako pekne dopadnúť nemohlo.
  • Inak donieslo sa mi, že ty píšeš nejakú zaujímavú kapitolu s Myrandou. Poctíš tunajšie obyvateľstvo jej uverejnením?
  • upraveno 26. February 2016
    @Aviv no, začalo to jako vtip, ale když o tom tak přemýšlím, tak se do toho asi vážně pustím. Zveřejnění nebude problém, akorát si nejsem jistý tou odezvou od místních obyvatel :P (chceš taky nějaké cameo? ;-) )
    Sagart napsal(a):

To by mě nejprve musela na kolenou prosit, prepač jako hlavní postavu zvolila mě :D

@Sagart A všichni víme, jak snadno může hlavní postavu potkat něco skutečně nemilého :twisted:

@Aviv no, začalo to jako vtip, ale když o tom tak přemýšlím, tak se do toho asi vážně pustím. Zveřejnění nebude problém, akorát si nejsem jistý tou odezvou od místních obyvatel :P (chceš taky nějaké cameo? ;-) )

Sagart napsal(a):

@Sagart A všichni víme, jak snadno může hlavní postavu potkat něco skutečně nemilého :twisted:
    No ovšem, nemôžeme v tom nechať sfika samého. :D
    No jo, třeba zrovna na té lávce dojde k epilogu... :twisted:
  • @Aviv je tedy rozhodnuto. Dívka s čokoládovýma očima bude součástíjednou z postav povídky :-)
  • A mám taky dlouhé hnědé vlasy a měřím asi 165 cm. Co mě čeká?
  • Aviv napsal(a):

A mám taky dlouhé hnědé vlasy a měřím asi 165 cm. Co mě čeká?

Smutný konec, stejně jako každou postavu prologu, či epilogu...
  • upraveno 28. February 2016
    On neřekl, že to bude prolog nebo epilog.
  • Aviv napsal(a):

On neřekl, že to bude prolog neb epilog.

Normální kapitoly však patří důležitým postavám (Eddard, Ariane), prology a epilogy obvykle patří obyčejným lidem a nuzákům (Will, Cresen, Chet, Frey, Pate)... :)
  • To jo, ale i v kapitolách velevýznamných postav se objevujou minor characters.
  • @Aviv @Everett_Young Super, v příštím povídkové kole bude o dvě povídky více :-)
  • Co bych to byl za zrůdu, kdybych epilog odepřel tady mistru @Sagart který po něm tolik touží. ;-)
    A mám taky dlouhé hnědé vlasy a měřím asi 165 cm. Co mě čeká?
    @Aviv zatím mám jenom hrubý obrys, ale rozhodně nebudeš jenom minor character :-)

Zdá se, že po dvou letech, jednom měsíci a jednom dni přišel čas vystoupit ze stínu.

Co bych to byl za zrůdu, kdybych epilog odepřel tady mistru @Sagart který po něm tolik touží. ;-)

Už se těším :) Ukaž se...
  • Už sa nemôžem dočkať. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.