Co se týče toho divadla. Která se vám líbí víc? Sansa, nebo její braavosská představitelka? Kdo z vás si při prvním pohledu na představitele Jofa myslel, že je to Cersei s vlasy určenými k "Walk of shame"? A kdo toužil spáchat sebevraždu při pohledu na Neda?
Tak extrém je dle mého to první .. To druhý je klasický "vpředu byznys, vzadu party" u čehož je nejhorší snad jen to, když to nosí lidi v roce 2016. A ta třetí je prostě dobrá
Proti tomuhle jsou prostě devadesátky slabej odvar. Kdo z vás neměl bundu z papíru, natupírovaný háro, plísňový džíny a triko se Sandokanem, ten nudu z devadesátejch neocení :-D :-D
Byla to kombinace papíru a asi igelitu, kterým to bylo podlepený. Nic to nevydrželo, byl to jednorázový reklamní předmět, který ve východním bloku byl za hit a byl užíván k běžnému nošení Já byl malej, já to nenosil, ale viděl jsem v tom lidi :-)
Tak extrém je dle mého to první .. To druhý je klasický "vpředu byznys, vzadu party" u čehož je nejhorší snad jen to, když to nosí lidi v roce 2016. A ta třetí je prostě dobrá
tak u představitelů jisté politické strany, kteří u svých voličů sází především na pocit nostalgie by to mohla být jakási povinná uniforma alá "koukejte, jak nám bylo dobře, když jsme byli mladí a krásní"
Komentáře
https://youtube.com/watch?v=XAAp_luluo0&list=PL96675BDF95286773&index=61
Ale je to nejvíc badass.
Která se vám líbí víc? Sansa, nebo její braavosská představitelka?
Kdo z vás si při prvním pohledu na představitele Jofa myslel, že je to Cersei s vlasy určenými k "Walk of shame"?
A kdo toužil spáchat sebevraždu při pohledu na Neda?
Tento cosplay prostě nemá chybu.
http://revue.idnes.cz/josephine-gillanova-hra-o-truny-prostituce-priznani-zachrana-p6t-/lidicky.aspx?c=A160607_100948_lidicky_bib
To jen dokazuje, jak byly devadesátý léta šílený. Většina těch herců vypadá líp teď než tehdy
(A mladá Cersei není Lena Headey.)
Asi jako super nepromokavé pogumované bundy, které jsme s bráchou měli =D.
A měly vkusný potisk :-)
@Krisa: K dotazu se připojuji, také mi to nic neříká.