Tady jenom pro zajímavost, uniklý scénář z dob před rokem Sami porovnejte v kolika věcech se tvůrci trefili Jinak je velice zábavné pročítat starou diskuzi v konfrontaci s tím, jak to celé nakonec dopadlo =D
@Sagart Taky se mi to zdá dost nelogické. Na druhou strany nyní je až příliš jasné, že Dany má nejsilnější vojsko a že tedy vyhraje. Bude snaha to tedy ještě trochu ji zkomplikovat, takže je potřeba zlikvidovat některé její spojence ještě dříve než se s jejím vojskem budou moci spojit. Pokud bude likvidace Tyrrelu byla hned úplně na začátku serie, tak by to alespoň nějakou logiku dávalo, že třeba nestihli dát dohromady svoje vojsko před rychlým příchodem Jaimiho.
@Tyrion Lannister Já jsem byl s minulou sérií jako fanoušek Stárků spokojen. Nyní prostě známe konec a scénáristé se více či méně logickým způsobem se ho budou snažit zamlžit.
Všimli jste si, že s rychlostí spoilerování a zveřejňování různých fotek, připočteme-li i drony, budeme za chvíli znát celou sedmou sérii pěkně snímek od snímku :-k
@Djokovic To by mohlo být zajímavé. Počítám, že ta podpora proběhne stylem armády údolí v šesté sérii Už se těším na Randylův epický proslov. "Deáááth."
@svoa00 jestli jsem to dobře pochopil, tak spoilerové fotografie jsou z prvních dílů série. Na jejich šťastný konec na konci seriálu nebo knih bych si rozhodně nevsadil.
@Djokovic Cesta za cílem bude zdá se velmi trnitá, jenom teda nevím, jak to chtějí uzavřít během 14 dílů, to mi příjde celkem nereálné, pokud to neskončí, tak že všichni umřou zimou. Nebo jim nezvednou rozpočet jenom bitvy, kde použijí draky budou asi drahé .. atd
Polovica toho videa je vysvetľovanie evidentného, akoby to bolo určené pre tých, čo ten seriál nikdy nevideli. Polovica z druhej polovice sú zväčša jeho fabulácie. Neviem, či sa to stratilo v jeho nezrozumiteľnom dialekte, alebo som len zaspal v tom návale zbytočných informácií pre zúfalé natiahnutie videa nad 10 minút, ale povedal, že istá postava určite zomrie, no nezachytil som dôkaz. Z tých siedmich smrtí sú tam len 4, potvrdená (jakž-takž) je len jedna.
@Gepeto Tak samozřejmě, jsou to ucelený leaky a dedukce z fotek z placu. A to že to je natáhnutý je taky pravda, ostatně další jeho videa bych nezvládnul (a že jich je )
olenna umre protoze se otravi ale stihne se vysmat jaimemu skrz joffa, umre randyll tarly protoze proto a malicek kdyz bude chtit zasunout do sansy.. Ale bral bych to s rezervou hlavne ty detaily...
Informace, které jsou v odkazu Josera z 30. 10. 2016, mi přijdou dost reálné. Potvrzuje se to z více stran. Za mne super nápad s Viserionem. A jsem vděčný scénáristům za to, že děj vedou dopředu a zjednodušují. Na rozdíl od Martina :-).
Komentáře
Tady jenom pro zajímavost, uniklý scénář z dob před rokem Sami porovnejte v kolika věcech se tvůrci trefili
Originélní až hanba
Taky se mi to zdá dost nelogické. Na druhou strany nyní je až příliš jasné, že Dany má nejsilnější vojsko a že tedy vyhraje. Bude snaha to tedy ještě trochu ji zkomplikovat, takže je potřeba zlikvidovat některé její spojence ještě dříve než se s jejím vojskem budou moci spojit.
Pokud bude likvidace Tyrrelu byla hned úplně na začátku serie, tak by to alespoň nějakou logiku dávalo, že třeba nestihli dát dohromady svoje vojsko před rychlým příchodem Jaimiho.
Já jsem byl s minulou sérií jako fanoušek Stárků spokojen. Nyní prostě známe konec a scénáristé se více či méně logickým způsobem se ho budou snažit zamlžit.
Odkaz na tento spoiler
http://www.edna.cz/game-of-thrones/clanky/lannisteri-se-dockaji-necekaneho-spojence/
"Deáááth."
Na jejich šťastný konec na konci seriálu nebo knih bych si rozhodně nevsadil.
ODKAZ