no teď už ne ale mám v něm přes 150 hodin co potřebuješ vědět?
Já jsem na nějakých 140 :-D a s hrou jsem spokojenej, ale to prostředí českého království totálně převálcovalo jakýkoliv bug, který jsem potkal a jelikož jsem pořídil hru teprve před nedávnem, byla už docela obstojně zapatchovaná Každopádně jsem se chtěl zeptat na DLCčka, jestli za to stojí. Láká mě ta přestavba Přibyslavic, možná i trochu ten quest s Janem Ptáčkem (i když jeho lovestory mi předem přijde jako krávovina, ta postava mě strašně baví - na začátku jsem se děsil aby z něj nedělali Jindřichova soka, a měl jsem radost že se vydali cestou kamaráda).
No ale jedná se mě o ten cliffhanger/otevřený konec, kdy Jindřich nedokončí pomstu. Věnuje se tomu nějaké DLC nebo si tvůrci otevřeli vrátka pro pokračování? Já vůl se těšil že uvidím Otu z Bergova a oni to utli uprostřed lesní cesty
ještě teda kdy to začne (zhruba) - obnovovat Přibyslavice DLC: po dobytí - Ptáček DLC: potom co se zkamarádíte - Banda DLC: někdy ke konci (člověk by měl být mistr šermíř)
ještě teda kdy to začne (zhruba) - obnovovat Přibyslavice DLC: po dobytí - Ptáček DLC: potom co se zkamarádíte - Banda DLC: někdy ke konci (člověk by měl být mistr šermíř)
Nevím jestli takhle můžu definovat svůj skill :-D jsem takový ten mačkač myši občas se mi dařily ty protiúdery a blokace (Q) a šerm jsem obvykle vyhrával tím že jsem je měl v klinči a pak rychle třeba bodal/sekal po odhození protivníka. Vůbec se mě nedařily ty mistrovský výpady resp. ty předepsaný zřetězený útoky jakože levej sek, levej spodní sek, bodnutí, bodnutí. Zaprvé jsem nechápal jak si to mám ta comba pamatovat, zadruhé to celý na mě bylo moc rychlý :-D ale já to hraju na tu normál obtížnost takže se asi i DLC bude dát zvládnout.
Trochu mě mrzí že tam pak není už moc odbyt pro peníze. Od nákupu "Warhorse Jenda" už jsem jen hromadil zbytečný majetky. V RPG (skyrim, DA:inquisition) mám rád i takovou tu možnost vlastní usedlosti/domu kde můžeš zabít spoustu hodin vybíráním nábytku a závěsů
Ty peníze se na konci hodí při výstavbě Přibyslavic (hoooodně drahé) ale ono ti to pak vydělává, že stejně nebudeš vědět co s tím (postav zbrojíře, ten má ranec penež a obnovují se mu víceméně přes noc) a co se týče toho skillu tak jsem to napsal asi špatně to Henry by měl být nalevelován v boji
Zanedlouho vyjde Royal edice asi za 1000 se všemi patchi a DLC, plánuju to koupit takhle. Načerno jsem to dvakrát rozehrál a dvakrát skončil v přestavě Přibyslavic. Ovšem proto, že jsem 2x přeinstaloval windows a přišel o savy, znova se mi nechce hrát
jinak co se týče konference Microsoftu tak tak Cyberpunk a Outer Worlds ale to jsou hry o kterých už víme edit: no vlastně ješte ten staronový Age of Emires 2 vypadá moc pěkně škoda že žadné velké oznámení
@DanielSvatoš To jo navíc všechno 2020. Hlavně že ukážou AoE 2, ale že před rokem oznámili IV tak z tý nevíme nic. Keanu potěšil =D chvilku to vypadalo že ho tam šoupli a ani nevěděl pomalu co říct.
Komentáře
ale chce to vidět gameplay, takhle se dá těžko soudit
Těším se na debaty a teorie s tebou :dance:
co potřebuješ vědět?
Každopádně jsem se chtěl zeptat na DLCčka, jestli za to stojí. Láká mě ta přestavba Přibyslavic, možná i trochu ten quest s Janem Ptáčkem (i když jeho lovestory mi předem přijde jako krávovina, ta postava mě strašně baví - na začátku jsem se děsil aby z něj nedělali Jindřichova soka, a měl jsem radost že se vydali cestou kamaráda).
No ale jedná se mě o ten cliffhanger/otevřený konec, kdy Jindřich nedokončí pomstu. Věnuje se tomu nějaké DLC nebo si tvůrci otevřeli vrátka pro pokračování? Já vůl se těšil že uvidím Otu z Bergova a oni to utli uprostřed lesní cesty
doporučuji počkat na slevu
A pomsta je prostě cliffhanger jako kráva. Hmm to bych řekl že se toho možná ani nedočkáme.
a dalšího dílu se dočkáme určitě
- obnovovat Přibyslavice DLC: po dobytí
- Ptáček DLC: potom co se zkamarádíte
- Banda DLC: někdy ke konci (člověk by měl být mistr šermíř)
Trochu mě mrzí že tam pak není už moc odbyt pro peníze. Od nákupu "Warhorse Jenda" už jsem jen hromadil zbytečný majetky. V RPG (skyrim, DA:inquisition) mám rád i takovou tu možnost vlastní usedlosti/domu kde můžeš zabít spoustu hodin vybíráním nábytku a závěsů
a co se týče toho skillu tak jsem to napsal asi špatně
ten soubojový systém není úplně můj šálek kávy
edit: no vlastně ješte ten staronový Age of Emires 2 vypadá moc pěkně
škoda že žadné velké oznámení
A vůbec by mě nevadilo, kdyby takhle jednou někdy vypadali nový Heroes